Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zandor

Chcę zostawic dziewczynę po 5 latach

Polecane posty

Gość gość
Jak JA zostawisz to zrobisz jej przysługę na przyszłość. Ty jesteś jakaś ciapa, bez planów, bez dyscypliny, jaka facet powinien reprezentować. Siedzi do 2 w nocy a potem śpi. Typowy len. Ona zarabia gdzieś za granica, dzieli sie, ma pomysły ( może chybione ale ma), jest jakaś żywa. A ty to jak ten bezwolny trup. Szkoda ze ona nie może napisać co z ciebie za gagatek.

Gość Zandor
Hmm ja mam za sobą 4 wyjazdy zagraniczne do pracy, ona jeden na który ją namówiłem. Poza tym straciłem niedawno pracę i poszukuję czegoś nowego. Nie ma potrzeby, że muszę wstawać o 8.

Gość prema
a nie pomyślałeś że też mogłeś jej cos zaproponować? być może była zła, ze nie wymysliłes nic, widziała bierność z twojej strony więc postanowiła że sama coś wymysli zeby spedzic jakoś czas... potrzebujecie pogadać. jedno musi byc zawsze otwarte na potrzeby drugiego, jeśli nie wyczuwa ich intuicyjnie to trzeba o nich mówić. była z facetem 5 lat, burzliwy związek, próbowalam z nim rozmawiać bo widziałam, ze się mijamy ale on nigdy nie chciał sluchac ani rozmawiać.skonczyłam to bo związek z nim wykańczał mnie psychicznie. teraz mam wspaniałego mężczyzne, ktory swietnie mnie rozumie a ja jego, dogadujemy się bez problemu, tu jest sedno- dogadujemy bo rozmawiamy! to jest podstawa. nie wiem czy uda wam sie nadrobić zaległości w wyjasnianiu ale warto sprobować. powiedz jej to tak jak napisałeś to na kafe. mam nadzieje ze sie uda :) pozdrawiam :)