Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie prowokuje no ale

Dziwie sie osobom ktore pracuja w UK w hotelach i restauracjach

Polecane posty

Gość gość
Kto sie nie uczyl w szkole ten musi byc robolem w sklepie lub restauracji taka prawda.

Gość gość
Zero ambicji.. Wydaje im sie, ze skoro zarabiaja ten tysiac funtow miesiecznie to juz jest Ok i to im wystarcza i sa szczescliwe i dumne a mnie to przeraza, xxx Najgorzej jak ktos chce swoj swiatopoglad narzucac innym. Autorka WIE, ze im sie WYDAJE ze sa szczesliwi. Moze wlasnie sa szczesliwi. Praca umyslowa to nie zawsze szczyt szczescia. Skonczylam studia i wiekszosc moich prac byla umyslowa, ale czasem pracowalam fizycznie -- bardzo mila odskocznia. Poza tym robienie w zyciu wielu rzeczy czyni to zycie bardzoej ciekawszym. Lecza mnie osoby, ktore na sile chca kogos uratowac przed nim samym..

Gość gość
Osoby pracujace fizycznie to ludzie 2 kategorii. Wszelkie typu sklep czy restauracja swiadczy o niskim iq:D a ja pracuje w biurze hehe

Gość gość
Eee w biurze też jesteś sługą więc tak nie zacieszaj ;) w biurze siedzą ludzie którzy kompletnie nie mieli pomysłu na życie i do końca będą marnować 3/4 życia na bezsensowną pracę. Inteligentni zakładają własny biznes a nie gniją za biurkiem :D