Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam głupie dziecko

Polecane posty

Gość gość

rece mi juz opadaja, glab totalny az wstyd przed ludzmi, juz nawet nie chodzi o moje ambcje wzgledem jego tzn jakies wygorowane ale o podstawy

Gość gość
Przynajmniej masz pewność że twoje :D

Gość gość
bo to dziedziczne :D

Gość gość
a ja mam leniwe. Mówię mu "idź porób szlaczki" to przychodzi i się ze mną licytuje bo ja mówię ze ma choć stronę zrobić w książce a on mówi że zrobię jedna linijkę. Opad rąk!!

Gość gość
nie martw się ja mam dwoje głupich dzieci :) przynajmniej się dobrze bawią :D

Gość gość
Tępe pisssdy rodzą głupie dzieci, gnetyka b***hes!

Gość gość
przynajmniej sie przyznala, wasze wszystkei dzieci sa genialne

Gość gość
głupia matka to i głupie dziecko

Gość gość
13.42 dzieki. przyznałam bo tak jest niestety 9 dziedziczna? jakos pozostala 2 moich dzieci jest normalna, syn nawet bardziej niz reszta dzieci w jego wieku

Gość gość
A na czym ta jego głupota polega? Ja też mam trójkę dzieci i widzę że tak: pierwsze nie jest jakieś wybitnie zdolne ale bardzo pracowite wiec się wybija ponad grupę, drugie to leń śmierdzący ale wszystko łapie w lot i to nad czym to pierwsze siedziało kilka dni to drugie opanowuje w kilka minut, trzecie ani zdolne ani pracowite a na wszystkim wychodzi najlepiej. Ma taki charakter ze jak je wywalą drzwiami to wchodzi oknem, a przy tym jest jeszcze tak czarująco urocza , bo to dziewczynka, że choćby zrobiła coś 10 razy gorzej niż inne dzieci to i tak same laury zbiera.

Gość gość
A ja mam głupie dziecko i męża, bo się do niego wrodziło.

Gość gość
:D to i głupie dzieci mają nasze kafeterianki? myślałam,że tu same geniusze,jak ich mamusie...

Gość gość
Ja p/i/e/r/d/o/l/e, bardziej normalne niż inne, czyli jakie??? Mówię ci autorko, genów nie oszukasz.

Gość gość
no jak widac, glupie tez sa

Gość gość
Wybacz ale wszystko jest kwestią wychowania, jak wychowałaś tak masz!

Gość gość
wybaczam... :P

Gość gość
A guzik prawda ze jest kwestią wychowania. Pisałam o swojej trojce. Każde jest inne a wychowywane tak samo. Albo się ma zdolność do nauki i łatwość zapamiętywania i jest się bystrym, albo się nie jest i koniec. Z tym się rodzi i tego w sobie nie wyrobisz choćby nie wiem co. Co innego pracowitość to można próbować wyrabiać i w ten sposób nadrabiać braki, ale nie każdemu się chce. Jak ktoś jest leniem i nie ma ambicji to co z tego ze rodzice beda z przysłowiowym batem nad głową stali jak tylko rodzice znikną z horyzontu to dziecko ma gdzieś naukę.

Gość gość
Zgadzam się, że ambicji do końca wyćwiczyć nie można. Ja próbowałam naprawdę wielkimi siłami przez wiele lat wyćwiczyć to w moim już nastoletnim dziecku. Pomagałam w nauce, pytałam ciągle, mówiłam jak jest łatwiej tym co mają ambicje... i niestety jakoś na dzień dzisiejszy nie widzę by to do końca poskutkowało. Może pewnie trochę na pewno. Chyba, że gdy będzie dorosły zobaczę, ze te moje nauki i pomoce nie poszły na darmo.

Gość gość
Zfadza sie, to nie kwestia wychowania. Tym bardziej ze dziecko ma rodzenstwo, ktore bylo ii jest wychowywane w ten sam sposób.

Gość gość
Trzeba mieć odpowiednie podejście. Kiedyś się uśmiałam jak dwie babki rozmawiały w autobusie: - A jak tam syn? - Dobrze. Nie zdał ale za to ma dziewczynę. Jak to słyszałam to było śmieszne. Ale jak syn mi się urodził z pewnymi wadami fizycznymi i umysłowymi to myślałam tylko o tym, żeby miał żonę i dzieci. Miłość i rodzinę. A ile klas skończy to co mi tam. Dziadek trzech nie skończył a zbudował dom i pięcioro dzieci z żoną wychował. Mnie matka zawsze wmawiała, że trzeba mieć wykrztałcenie, że nauka najważniejsza itd. I co? Pieluchy zmieniam od 10 lat. Magister bardzo pomaga :D

Gość gość
Ja się dzisiaj dowiedziałam, że mam głupie dziecko od pani z "poradni rodzinnej". Taka śliczna uśmiechnięta i tak ładnie bawi się w akuku a pani mi zaproponowała zajęcia dla dzieci upośledzonych :( Jednym się wydaje, że mają głupie dziecko i się wstydzą a inni się chwalą jakie mądre bo papierek do kosza wyrzuciła a tu przychodzi korekta wyobrażeń rodziców.

Gość gość
Moje dzieci są cwane i przebiegła,to chyba nie są głupie.

Gość gość
Na pewno dziewczynka. Wszystkie dziewczynki są obrzydliwie brzydkie i bardzo głupie. Chińczycy są pod tym względem bardzo mądrym narodem.

Gość gość
Może twoje dziecko ma głupia matkę? Nie wstyd ci obrażać własne dziecko w necie? Nawet jeśli ono jest rzeczywiście głupie to trochę siara mieć taką matkę.

Gość gość
A moje dziecko ma autyzm. Do końca życia będzie niesamodzielny, a jakiej szkoły by nie skończył to i tak na niewiele mu się w życiu ona przyda. Będę się cieszyć jak nauczy się mówić. Chciałabym mieć wasze problemy, naprawdę.

Gość gość
To nie dziecko głupie tylko nauczyciel z ciebie słaby

Gość gość
Autorko brak zdolności intelektualnych to nie jest głupota, bo można mieć niskie zdolności intelektualne a być mądrym człowiekiem. Głupota to stan mentalny, tzn. ktoś może być inteligentny i wykształcony a zachowywać się i postępować idiotycznie i głupio