Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety nie oddzielaja milosci od seksu za to faceci tak

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
straszne uogólnienie

Gość gość
Ale to prawda stara jak swiat .

pieprzona ewolucja...kiedy kobieta uprawia seks to "przywiązuje" się do partnera (efekt hormonów). Dlatego łatwiej o niezobowiązujący seks z kobietą po menopauzie jak nie ma się ochoty na dramat.

Gość gość
Morland jesteś facetem ?

Gość gość
Czemu nie wypowiedza sie faceci ?

Gość gość
Kobiety znakomicie oddzielają miłość od seksu. Dlatego kobiety są w stanie uprawiać seks za pieniądze, a mężczyźni nie zostają prostytutkami, może wyjątkowo.

Gość gość
Ale po nocy to kobiety sie angażuja , faceci moga bzykać kilka na raz zmieniac poartnerki seksualne jak rekawioczki i nie maja wyrzutów sumienia ani nic .

Gość gość
Dla faceta to jest bardziej upokarzajace moze dlaterho , ale to nie zmienia faktu ze oni dużo lepiej od wiekszosci kobiet oddzielaja te sprawy .

Gość gość
Czemmu Panowie sie nie wypowiedzą ? Prawda az tak boli ?

to forum dla kobiet, panów może po prostu nie być. Poza tym to nie ich wina, że nie muszą kogoś nawet lubić żeby uprawiać seks - ich wina jeżeli to robią :P

Gość gość
Gorzej jak nam wmawiaja ze uprawianie sekasu z kobieta to dla nich cos głebokiego , a przeciez wiadomo ze chodzi tylko o rozładowannie napiecia .

niekoniecznie. Przecież mogą kochać partnerkę i to zupełnie inne doznania :)

Gość gość
Nawet jak kchaja to i tak im to obpjetne czy ta czy inna oni to oddzielaja , nawet kochaja to i tak to dla nich tylko rozładowanie napiecia .

Gość gość
Seks to nie miłość. Wolę uprawiać seks, niż kochać się. Z facetem, którego kochałam nie wychodziło nam w łóżku, było beznadziejnie. Ruszał się, a we mnie nie wywołało to poruszenia i przyjemnośc*****erwsze razy nawet bolały. Prawdziwy seks był dopiero z kolejnym facetem, którego znałam zaledwie tydzień. Potrafił utrzymać tempo przy którym się gotowałam w środku pochwy i potrafił robić minetę. Było mi bosko. Mimo wszystko nie zakochałam się w nim.

Gość gość
No jesl.i kobiety to oddzielqaja to dopuiero faceci , faceci zazwyczaj ida do łóżka z kobietami które uważaja za kobiety lekkiego oobyczaju nawet jesli nie wykonuja tego zawodu , jak npza bardzo się z nia za przyjani to już nie pojdzie z nia do łóżka vbo by wszystko zepsuł .

chyba, że jest atrakcyjna :D A tak poważnie - wszystko zależy od tego jakie facet ma zasady, jak bardzo luźne to i przyjaciółkę zaliczy.

Gość gość
Bo kobiety dawanie d**y usprawiedliwiają miłością, a faceci nie szukają wymówek. Dlatego faceci zdradzają bo mieli ochotę a kobiety, bo przestały kochać swojego faceta, zakochały się w następnym (od pierwszego włożenia w delegacji), a potem stwierdziły, że to błąd i wróciły do swojego faceta, którego okazało się, że jednak kochają. Kobiety po prostu są bardziej UCZUCIOWE !!!

Gość gość
I z atrakcyjna to jest tylko rozładowanie napiecia tym bardzie z atrakcyjna , tpo tylko bodzceć , faceci traktuja przedmiotowo kobiety ale qawiadomo ze z pasztetem nie poójdzie bo to wstyd , atrakcyjne tym bardziej sa do rozładowania napiecia taki worek na sdperme i nic wiecej .

kiedy ostatnio seks uprawiałaś? Mam wrażenie, że nie przez ostatnie 12 miesięcy...

Gość gość
Nie twoja sprawa kiedy i z kim po 2 nie wieszv czy jestem kobieta czy facvetem .. Wiekszosć facetów traktuje kobiety jak worek na sperme , a co boli Cie to ? Gdyby nie rozładowanie napiecuia to kobiety nie byłybyscie im potrzebne , jedynie do prania i matkowania .

Gość gość
To prawda brzydka czy ładna nie ważne byle by szybko d...y dała :D Kobiety głupie mysla ze faceci ida z nia do łózka bo jest taka piekna a im to obojetne , jedyne oddzielaja kobiety na gorszy i lepszy wór na spernę a kobieta wmawioaja ze maja jakies doznania z tego dobre sobie :D Naiwne baby to łykaja .

Gość gość
a mnie było łatwiej zrezygnować z chłopaka z którym się przespałam, wczesniej ze mną zerwał, a ja czułam się podle bo nie zobaczyłam jego pauki i nie poczułam, a po seksie poczułam ulgę

Gość gość
Kobiety traktują mężczyzn jak wibratory z dodatkowymi funkcjami. Jak poczują chcicę to już wiedzą jak się zakręcić i podładować męski wibratorek żeby dobrze stał. Jak facet ich nie zaspokoi to później cały następny dzień warczą i są złe. Doskonale potrafię poznać, która kobieta nie była zadowolona z seksu.

Kobiety też rozładowują napięcie - mniej więcej na tym seks polega. Co nie znaczy, że seks jest zawsze taki sam. :) W końcu sam fakt, że ktoś podoba się fizycznie i kocha się tą osobę zwiększa podniecenie ;)

Gość samiec 007
nie wszyscy traktuja porzedmiotowo. Tylko ogolone przyglupy z silowni po ledwo ukonczonych podstawowkach i zawodowkach tak sie zachowouja, a to tylko dlatego ,ze nie maja w pelni rozwinietej kory mozgowej.

Gość gość
A faceci traktuja kobiety jak worek na spermę omamamiaja wielkia miłościa zeby je zaliczyc a potem szukaja kolejnej .

Gość gość
A wiecie, że kiedyś niezaspokojenie u kobiet nazywano histerią i się to leczyło, np. wywołując orgazm przy pomocy wibratora? Kobiety nie pragną miłości, tylko przede wszystkim pragną zaspokojenia.

a nie można chcieć i miłości i dobrego seksu? gość 15:36 - ok, rozumiemy. To Twoje doświadczenia, nie wciskaj im nam na siłę.