Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Prawiki co myślicie jak widzicie że już nastolatki mają śliczne dziewczyny

Polecane posty

Gość LoOoOser

I spędzają z nimi walentynki np.? A my mamy po 30 lat i nic. Dziwne to.

Gość gość
up

Gość gość
Ja nie byłem na tyle obrotny za nastolatka żeby mieć dziewczynę, zresztą dalej nie jestem. A może się nie podobałem po prostu za wielu dziewczynom?

Gość gość
nie każdy lubi bezproduktywnie czas. Stawiam na siebie i swoje zainteresowania a dziewczyna co Ci da? seks? Dziś to towar jak każdy inny.

Fajnie, bo dzisiaj też myślałem o obrotności. Obrotność daje kasę, umiejętność znalezienia się wśród ludzi, więc to jest klucz. Nie trzeba być modelem, żeby mieć wzięcie, tylko liczy się obrotność najbardziej. Teraz jakoś można kombinować, ale za nastolatka myślałem, że to wszystko inaczej działa.

Trzeba być po prostu normalnym. Towarzyskim, umiejącym się bawić i najlepiej dobrze wyglądającym ale i przeciętniak da sobie radę. Finanse to kwestia drugorzędna bedac nastolatkiem, teraz to wiadomo, że trzeba już być ustawionym.

Ale nawet jak ktoś jest nastolatkiem i jest obrotny, to taka dziewczyna genetycznie na niego leci, bo wie podświadomie, że on sobie w życiu poradzi i zapewni kasę jej i dzieciom, znajomości itd. Niegłupie to. Sama biologia.

A uroda wiadomo, fajny bonus, ale jednak ta obrotność to podstawa.

Daj spokój, mało kto jest obrotny(jeżeli chodzi Ci o finanse). Większość żyje poniżej średniej krajowej, a jakoś dziewczyny i żony mają. x Wiadomo, ze najlepiej być obrotnym i przystojnym ale nie mówimy o *****czach, tylko przecietnym facecie, który ma przynajmniej jeden związek za sobą.

Obrotny nie chodziło mi tylko o kasę, ale też o towarzyskość, energię.

Gość gość
nie normalnym tylko "normalnym" w zależności od czasów w jakich się żyje. Dziś porządny mężczyzna/chłopak ma małe powodzenie u kobiet. Dziś to bad boy, bawidamek, uchlany imprezowicz, nieodpowiedzialny obibok ma kobietę.

Gość gość
porządny czyli prawiczek? bo ja znam wielu porządnych i NORMALNYCH i cieszą się powodzeniem