Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikkolajj

WAWA nonstop

Polecane posty

Gość mikkolajj

czy ja musze w tv ogladac grubego blad wieprzka ? nie ma ładnych jak pozostałe aktorek ? jak ona ta rolę dostała ?

Gość khjb
no własnie mnie te drazni ogladanie grubasow

Gość gość
Własnie Oliwka w ogóle nie ładna a to pewnie dlatego ja przyjeli zeby nie wperdzic wszystkich kobiet w kompleksy .

Gość gość
beznadzieja

Gość gość
a ktore tam niby takie piekne? moze dobrusia, lena czy ta w kreconych wlosach tez grubawa? jedynie daria jest ladna, ale ona akurat jest niezle zrobiona

Gość gość
Z całą pewnością Oliwka jest ładniejsza od was kaszaloty. Poza tym jest modelką i wcześniej już była znana pożeracze turystycznej.

Gość Dooopka z HRu
ta oliwia jest jako jedyna z nich ładna z twarzy i fajna z charakteru moglabym miec taka kolezanke

Gość gość
Ona jest słonicą typoowa nie wiem kto norm,alny pisze ze jest ładna , najbrzydsza z całej ekipy .

Gość gość
z twarzy jest ladna, ale tych cycorow to wspolczuje. jak sciaga stanik ma je pewnie do pasa

Gość gość
Brzydal , a cyce to jakbyscie tyle wazyli to tez byscie tyle wazyli , oblesna słonica grubas paszkwilowaty .

Gość gość
Cyce ma bo cała jest wielka i gruba jak słoń azjatycki . Wygląda jak potworek jakis .

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Z całą pewnością Oliwka jest ładniejsza od was kaszaloty. Poza tym jest modelką i wcześniej już była znana pożeracze turystycznej. Watpuiępoza tym tu sie wypowiadaja tez faceci poza tym czego mamy jej zasdroscić ja rozumiem gdyby to była jakas pięknosc , ale ten otyły osobnik ? Luidzie po prostu nie lubia ludzii otyłych co sie na siłę lansuja , a modelka chyba była na pokazie wierolybów .

Gość gość
Nie była, a jest modelką. Hejtują zazdrosne, które przypominaja rozkładające się wieloryby (czyt. Masa wiszącego sadła i rozstępów)

Gość gość
Tam nie ma grubych oprocz Oliwki.

Gość gość
grubawa jest tez ta w kreconych wlosach co wyrwala starszego typa, wiadomo nie ten kaliber co oliwia, ale nadwage ma

Gość gość
Na nie mam takiej tłusyttej d**y jak ona przeciez ona sama jest wielorybem , gdyby chodzilo o to ze jestesmy wierolybami to bysmy te chudsze atakowały , poza tym to facet załozył ten topik a Ty kobieto przestan jej bronic bo ma nam prawo sie nie podobac , i wkońcu ona jest faktyczbnie gruba raczej juz otyła . Na kobiety z lekka nadwaga to najezdzaja a ona jest otyla i ja bronisz bo ktos cos na pisze .

Gość gość
jak nie? a ta manuela? niby corka macka (zuza?) tez byla spoko. i takze bardzo drazni mnie wychwalanie tej 100 kilogramowej oliwii. juz lena jest od niej ladniejsza

Gość gość
Ja tam zadnych grubych nie widzę prócz Oliwki reszta jest wporzadku .

Gość gość
15.02.14 - dagmara? ta co sprzata domy? no wlasnie ona tylko twarz ma grubawa. sylwetke ma ok. widocznie byla kiedys gruba i tylko na twarzy jej zostalo. calkiem ok jest.

Gość gość
sylwetke tez ma gruba

Gość gość
Nie jestem kobietą i nie bronie jej, poprostu stwierdzam fakty. Obrażają i wyzywają tylko osoby, które komuś czegoś zazdroszczą, bo sami są nikim i nic w życiu nie osiągneły.

Gość nie1 facet na kafe
gabi jest ok :classic_cool:

Gość gość
czyli tobie sie wszystko podoba i wszystko chwalisz?

Gość gość
Podoba się, a najbardziej jej pogoda ducha, której nie widać u pozostałych kobiet.

Gość gość
Ale co z tego jak wyglada jak monstrum . Pewnie gejem jestes , bo normalnym facetom rac\zej takie nie wpadaja w oko .

Gość gość
ale nie mowie o niej teraz. wszystko i wszyscy ci sie zawsze podobaja, wszystko i wszystkich chwalisz bo w przeciwnym razie to wychodzi na to, ze zazdroscisz

Gość gość
Coś lub ktoś może mi się nie podobać, ale nie jadę poikmś z tego powodu nazywając go wielorybem.

Gość gość
Przynajmniej jestem szczera .

Gość gość
Uwielbiam to oglądać ,ale wolałam jak było o 17. teraz mało kiedy mogę sobie pozwolic na obejrzenie ! Oliwia jest bardzo ładna , a że gruba no cóż taki jej urok , w ogóle fajna jest , Lubię Janka , Darie, Piotrka choć ostatnio zaczyna mnie irytować ! lena beznadziejna, ! ta czarna z pofalowanymi włosami tez oki majaca zasady ale ten k*******n patrycja prawdziwe dno !ta pseudo modelka też taka jakaś nijaka , dobrusia przeszczep jakis a taka wygadana , chociaz gadką nadrabia !

Gość gość
Jak ona jest ładna to ja jestem zakonnica , typowy grubas z masa roztepów :{