Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikkolajj

WAWA nonstop

Polecane posty

Gość gość
Jechanie po kimś nie ma nic wspólnego ze szczerością, bliżej pojazdów jest zawiść i zazdrość.

Gość gość
jaka zawiść i zazdrość? czego można jej zazdrościć? tego, że waży 100 kg?

Gość gość
bo ta co tu jej tak broni wazy 200 :classic_cool:

Gość gość
Tego, że jest pokazywana w tv, bierze udział w różnych sesjach modelingowych...

Gość gość
chyba nie probujesz mi powiedziec, ze pokazywanie sie w tv jest marzeniem kazdego czlowieka najwyrazniej masz jakis kompleks i dlatego tak bronisz tej otylej laski. no ale tak, martadele czy bielizne xxxxl tez musi ktos reklamowac.

Gość gość
Ja sama jestem przy kosci i jej nie bronie przeciwnie tez sie dziwie ze tyle pochwał zbiera ,, jak kobieta ma lekka nadwage to zaraz na nia najezdzaja , a ta jest juz otyła .

Gość gość
Ja lubie wszystki dziewczyny oprocz GABI i zony macka bylej a najbardziej lubie lene oliwie dagmare i dobrusie a z facetow janka piotrka wuwunia i macka

Gość gość
Pokazywanie nie, ale w jakimś stopniu sukces jaki osiągneła. Mogła tak jak wy siedzieć przed kompem, jeszcze bardziej tyć i jechać po innych, ale wolała zrobić ze swojej wagi atut i zarobić na tym

Gość jdcb
to ze znosną ma buzie to osobny temat , jest wiele ładnych i zgrabnych kobiet i je sie miło oglada a nie maciore jeszcze taka leginsy załozy , no masakra . swiat schodzi na psy jak modelkami staja sie grubasy , ale to jak widac norma , na topie są wiec pedały , lesby i grubasy , jutro - zboczency , mordercy , psychole