Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facetm z Internetu mnie prześladuje. Chyba jestem ofiarą stalkera

Polecane posty

Gość gość

Nie chce sie odczepic, pozmienialam wszystkie numery GG, adres skype, maila mam innego ale on prawie zna moj adres, spotkalam go kilka dni temu niby przypadkiem na pętli autobusowej na moim osiedlu, weszłam do sklepu i gadalam ze znajomą 40min, chyba sobie poszedl mam nadzieje ze nie wie w krorym bloku mieszkam :(

Gość gość
a jaki on jest "z internetu", skoro wie jak wyglądasz i gdzie mieszkasz? Jak mu podalas adres i wyslalas fotki, to co się dziwisz, ze chce cie poznac w realu?

Gość gość
Poznalam go przez portal randkowy, randka okazala sie porażką, poza tym wyslal mi stare zdjecia wyglada zupelnie inaczej, odprowadzil mnie po tym spotkaniu, bylam glupia i dalam sie podejsc :( nie spodziewalam sie, ze bedzie psychiczny

Gość gość
Musisz uwazac, w necie jest mnóstwo psychicznych....Na razie to zwyczajnie się Toba interesuje, ale jeżeli przyjmie to forme nekania, musisz zareagować dosadnie: najpierw z nim porozmawiaj, powiedz, ze Cie już nie interesuje. Jeżeli to nie pomoze- tylko policja. Niech ona go otrzeźwi.

Gość gość
Tzn zgłosilam to juz dawno na policje, policjant dzwonil przy mnie do niego, wyparl sie, wezwali go tez na przesluchanie i nic wiecej nie zrobili, dostalam pisemko z prokuratory o odmowie wszczecia postepowania :(

Gość gość
Ja za to mam takiego "detektywa" Dowiedział sie o mnie wszystkiego , musi wchodzić na mojego fb no bo skad wie Jak sie nazywam i gdzie mieszkam .. Gadam z nim na gg nie mam powiązań z fb, on sprawdza archiwum i analizuje wszystko co kiedy powiedziałam. Aż sie boje

Gość gość
Ale ten ze zdjęcia jest całkiem przystojny, o co wam chodzi?

Gość gość
Rano był watek o portalu randkowym, gdzie pisałam, ze nie podaje adresu e-mail, nr telefonu, bo wole zostawić te informacje dla naprawdę zaufanych znajomych.. Jak wyślesz adres e-mail albo podasz skypa, to średnio uzdolniony informatyk zaraz cie znajdzie w internecie- na fb, n-klasie czy gdziekolwiek. Dlatego lepiej uwazac.