Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Kobiety sięgneły dna dziś się o tym przekonałem

Polecane posty

Gość gość
co ma? a to że wulgarnie wyrażasz się o dziewczynce i kobietach nie znając sytuacji :O i to że generalnie cie nie znoszę

Alicja Donnikova-Nie, ona wyszła przed blok i stała, obserwowałem ją, podjechał młody fagas, jakieś 20-25 lat dobrym wozem, rejestracji nie podam, mimo że zapisałem na wszelki wypadek.(zabójstwa, zaginięcia itp) Wyglądała na galeriankę i tyle.

Gość gość
broken, poocierałaś się o męską klatę, żes taka szczęśliwa?

Gość gość
a może to jej brat? nie wpadłeś na to... zapisałeś numer oj oj jaki troskliwy. Rzeczywiście ratuje "d****i" morduje szczenięta pełna logika. No i płody ratuje, po to żeby je przelecieć jak tylko skończą 15 lat (a do 9 pewnie też można nagiąc zasady co nie BSA?)... Kurde nawet kac mi przeszedł :O Nie wiem w jakiej jesteś sytuacji BSA ale to musi być piekło że za kasę wypisujesz taki rzeczy... Dobranoc

broken, niech zgadnę - upiłaś się? :P ---- BSA - nie możesz przyrównywać wszystkich kobiet do jednej gówniary spod bloku, wybacz, ale ja nie czuję się upadła i sięgająca dna ;)

gość-O ile wiem, to 9 latki nie mają cycków, ani cipki owłosionej, a takie kobitki mnie jarają, zresztą każdy o tym wie na tym forum, że nie lubię wygolonych c**ek a wyłącznie zarośnięte, wiec co to ma do pedofilstwa, skoro dzieci włosów łonowych nie mają? Natomiast pokaż mi 15 latkę bez włosów łonowych i cycków....

Gość sponsordllaniej
ja też się zamierzam sprzedać, piszę z dwoma potencjalnym "przyjacielami". Trudno. Nie mam wyjścia. :)

Gość gość
broken, jeśli dziewczyna poliże męski zarost, to coś innego męskiego też poliże.

Alicja Donnikova-Dla ciebie chodzenie w krótkich spodenkach w lutym jest normą? Nie bój się, odróżniam ludzi, co są w tzw klubach morsów, od prostytutek i dupodajek, co nawet w zimie chodzą z gołymi nogami. Ciebie raczej nie podejrzewam o to, że chodzisz z gołymi nogami, nawet w tak wyjątkowej ciepłej zimie, jak jest w tym roku.

broken, jeśli dziewczyna poliże męski zarost, to coś innego męskiego też poliże. x mięsiste ciepłe męskie usta?;)

Gość gość
broken, sponsordlaniej to ty?

Gość gość
no na przykład ja w wieku 13-14 i kilka moich znajomych (wyglądałyśmy na późną podstawówkę). A za to inna koleżanka w wieku 10 lat wyglądała dojrzalej niż ja jako 15 latka (a ja już swoje wtedy miałam)... I co to też kobieta? w 5 klasie podstawówki?

brokeninside87- A co facet mógł by tobie polizać, na co byś się zgodziła, aby ci polizał? :P

Absik, hm, raczej nic takiego nie ma. chyba, żeby wymyślił coś co można polizać. rękę? bez sensu.

brokeninside87-Faceci zapewne chcieli by ci polizać wiele rzeczy, ale ty tego niestety nie czujesz....

Gość wifigdańsk
no ale co w związku z tym,autorze? czy to cos złego? czy to znaczy ze wszystkie kobiety swiata dziś sięgneły dna?

Gość gość
W temacie (jak zwykle zreszta) wypowiadaja sie ludzie o ograniczonych horyzontach myślowych, ktorzy potrafia wylacznie mierzyc innych swoja miara ale juz przekroczenie wlasnego paradygmatu myślowego i empatyczne wczucie sie w przezycia osoby o odmiennych preferencjach, rodzaju wrazliwosci, znajdujacej sie na innym etapie zycia PRZERASTA ICH INTELEKTUALNIE Przecież to oczywiste, ze sa osoby, ktore w srodowisku wiejskim odnajda swoje miejsce na ziemi i beda je odbierac jako sielskie, idylliczne wrecz rajskie jak rowniez takie , ktore sie w takim otoczeniu dusza. Analogicznie w przyrodzie występują zarowno zwolennicy wczasów pod namiotem i ryzykownych wojaży "stopem po europie" jak i ci, ktorzy preferuja wylegiwanie sie na plaży z drinkiem w poczuciu absolutnego bezpieczeństwa i w komfortowych (zeby nie powiedziec luksusowych) warunkach. Jeden drugiego za Chiny ludowe nie zrozumie (jezeli mamy do czynienia z osobnikami twardogłowymi). Do inteligentnych ludzi o otwartym umysle dociera fakt, ze swiat jest zlozony a ludzkie charaktery zniuansowane i nie maja z tym problemow a nawet potrafia zdobyc sie na zyczliwosc i tolerancje wobec innej optyki niz ich wlasna. Co sie zas tyczy autorki.Dziewczyno!!Mozesz sie dosac, pielegnowac w sobie poczucie krzywdy powodowane tym, ze los rzucił cie w sytuacje ktora ci nie odpowiada, snuc wizje na temat tego jakby to bylo cudownie urodzic sie w mieszczanskiej rodzinie I MASZ DO TEGO PRAWO BO TO RZECZYWISCIE JEST NIESPRAWIEDLIWE (ZYCIE JEST GENERALNIE NIESPRAWIEDLIWE!) ALE TO NICZEGO NIE ZMIENI...JESLI NATOMIAST PRZESTANIESZ SIE MAZGAIC, WYTRZESZ NOS I WEZMIESZ SWOJ LOS WE WLASNE RECE np: posłuchasz rad udzielanych na forum przez osoby zyczliwe (idz na studia, do szkoly policealnej, poszukaj pracy w miescie - innych lepszych sposobow nie ma na to aby zmienic opisane przez ciebie polozenie, te wymienione narzucaja sie same przez sie) to masz szanse na diametralna zmiene swego zycia. TWOJA SYTUACJA NIE JEST BEZNADZIEJNA CHOC NIE DOSTALAS NA TACY TEGO CZEGO PRAGNIESZ MASZ REALNE MOZLIWOSCI ABY O TO ZAWALCZYC

chcałbym wierzyc, że po prostu pomyliłes topiki.Niestety wiem, że po prostu przekroczyłeś swój paradygmat myślowy:(