Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Kobiety sięgneły dna dziś się o tym przekonałem

Polecane posty

gość-Człowiek nie jest w stanie być w pełni odżywionym bez mięsa, jesteśmy pół drapieżnikami a pół roślinożercami, aby być w pełni odżywionym potrzebujemy zarówno mięsa jak i roślin, inaczej nasza dieta nie niejest pełna. Kot nie przeżyje bez mięsa a przeżyje bez roślin, natomiast człowiek źle się będzie odżywiał na samym miesie i źle na samych roślinnych rzeczach, mimo że na jednym i drugim przeżyje, optymalna dieta dla człowieka, to dieta zwierzęco-roślinna, natury nie zmienisz, człowiek aby dobrze się odżywiał, to musi zabijać aby mieć mięso do prawidłowej diety ludzkiej, propaganda tego nie zmieni, dlatego też rolinożerce całe szczęście długo nie żyją.

słonie żyją bardzo dlugo a są roślinożerne:PTo ty te psy chcesz jesć?jest to jakiś rozwiązanie aczkolwiek krótkotrwałe.Poza tym skoro przeżywają na odpadkach tzn,że ludzie mają za dużo jedzenia bo je wyrzucają.

gość-Ona miała jakieś 16-17 lat, to była nastolatka idiotko, gdzie ty widzisz pedoofilę?

Gość gość
Ty durniu :O Napisałam że inni mordercy mają powód a ty nie. Płoń w piekle szmato. No i wytłumacz mi wreszcie stary capie czemu się za dziećmi oglądasz i dorabiasz jakieś erotyczne historie? Ale debil zamiast odpisać zmienia temat. Co do propagandy to ty co NAUKOWEGO pisma czy książki nie widziałeś nawet się nie wypowiadaj :O Żenujący typ

Beruthiel-Ja pracuję wszędzie, a to na roli, a to przy kopalni a to w lesie, a to na budowach, na wsi pracy jest w brud.

Gość gość
bsa to idiota tępak dureń kretyn wieśniak bez wykształcenia i bez mózgu

Gość gość
O ja p******ę 16 :D Rzeczywiście dorosła kobieta nic tylko ****** :D Może nie wiesz ale to jeszcze gimnazjum

fajnie masz, jesteś wszechstronnym BSem. :P i przy okazji seks uprawiasz. Taka praca, że ho ho :D

Gość gość
Ja wymiękam przy tym debilu-prostytutce

Beruthiel-Może czas aby skończyć prosić się o pracę i samej sobie ją zorganizwoać?

gość-Skoro dla ciebie 16 latka to dziecko, to znaczy że ty mogła byś być jej babcią albo matką, stara ruła z ciebie, a facetom to właśnie podobają się takie 16-18 lat, nic nie poradzisz, to najlepszy wiek dla lasek a twój czas już przeminął. Za 10 lat to będziesz wyzywać facetów, którym się podoba 30 latka od pedofilów, bo zazdrość cię zniszczy....

Gość gość
BSA helołooo odpowiedz mi. Wystarczy tak lub nie to chyba nie przekracza twoich możliwości cwelu? Uważasz że 16 latka to dorosła kobieta? No dalej pochwal się jaki jesteś kontrowersyjny :)

Gość gość
kim jest ta psychicznie chora dzi/wka, która wyzywa BSA?

Beruthiel-W pracy chodzi o to, aby kasy ci nigdy nie brakowało, skoro tobie jedzenia brakuje i kasy na czynsz, to nie zazdroszczę ci. Mnie tam nigdy ani chleba, ani ciepła, ani kasy nie brakowało.

Gość gość
Napisałam że mam siostrę w tym wieku więc logiczne że starą rurą nie jestem... (19 lat debilu) a 16 to na pewno nie wiek na zadawanie się z takimi obrzydliwymi typami :O

"Płoń w piekle szmato" Chciałbym się tylko wtrącić - piekło ani raj z drzewami owocami nie istnieje.

Gość gość
A kim jest ten psychiczny gość który go broni? Czytasz jego posty? Bo ja widziałam go może na 5 topikach i za każdym razem przekraczał granicę s***********a (podpadł mi z tymi szczeniakami). Cholerny projekt. Czy jest na tym forum coś gorszego?

gość-Dla mnie niejednokrotnie 15 latka jest kobietą, często ma większe cycki od 30 latki a do tego wygląda bosko, skoro jest rozwinięta fizycznie jak kobieta, to czemu nie ma być kobietą? Papier ważniejszy od biologi?

Ja też chce ci podpaść bo podobają mi się 12 latki i co mi zrobisz? Pogrozisz przez internet?

Gość gość
a co z tymi szczeniakami? dzieci usypiają i jest to zgodne z prawem, a ty idiotko, jakimiś psami się oburzasz. Weż leki i idź spać, a nie toczysz z pyska pianę na forum.

Gość gość
syn fubu dla takich jak BSA powinno zacząć istnieć :O BSA ty naprawdę nadajesz się na leczenie ile ci płacą za takie teksty? 15 latka kobietą? O ja p******ę... A ktoś coś tu pisał o małoletnich dzifkach? Co zmieniłeś zdanie?

gość-Zabiłaś kiedyś psa, że chcesz podyskutować? Ja zbiłem wiele zwierząt, jak chcesz podyskutować na ten temat, to mam nadzieję że masz jakieś doświadczenie, bo jak nie, to pisanie bez sensu będzie....

Gość gość
no i niech usypiają nie moja broszka... i nie twoja czy się przejmuję czyżby BSA pisał z gościa? albo gość-projekt? Zabawne. A pianę toczę bo mam kaca (poza tym BSA zasłużył)

BSA - a może ona miałą 20 lat, tylko młodo wyglądała? i może trenuje biegi w trudnych warunkach i dlatego była w spodenkach? albo pies jej pogryzł spodnie? a ten, co po nią przyjechał, to mógł być jej ojciec. jak byłam młoda, to kiedyś wywaliłam się na chodniku, zrobiłam sobie wielką dziurę na kolanie w spodniach i dzwoniłam po tatę, bo wstydziłam się wracać z tą dziurą autobusem :D

Gość gość
Wielu facetom podobają się nastolatki,zwłascze 15-16 są juz w pełni rozwinięty.Całkiem niedawno jeszcze w polsce 14 się zeniły i to była norma i tak jest wszedzie na swiecie.

gość- co ma dzifka do wieku? Ja oceniłem jej strój na stan pogody, czyli mamy 14 luty, na dworze wiatr i plus 3 stopnie a ona z gołymi nogami, dla mnie takie coś to podpada mi na to, że jest dzifką, bo zdrowiu taki strój nie służy. Co ma wiek do tego? Ludzie normalnie ubrani byli a ona z gołymi nogami wyskoczyła przed blok, ludzie z aut to zwalniali a ja się zatrzyałem, aby poobserwować sytuację, jakiś fagas podjechał po jakiś 10 minutach, ona wsiadła i pojechali, pewnie zapłacił i tyle.