Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem na wózku szukam dziewczyny

Polecane posty

Gość Elizka_21
od ćpania mojej matki taka sie urodziłam, miałam porażoną całą lewą stronę ciała :( teraz jest dużo lepiej, ale idealnie nigdy nie będzie niestety, nienawidze matki za to, wychowują mnie dziadkowie moja matka urodziła mając 17 lat.

Gość gość
A kto tak zaciekle broni inwalidów? Też samotne, niechciane raszple które myślą że chociaż kalekę uwiodą. :D

Gość gość
kocha sie czlowieka jakim on jest bez wzgledu na to czy zdrowy czy chory,boo co jak masz zdrowego meza a ci stanie sie kaleka,to co opuscisz go? sa i takie mendy,ale sa i takei co kochaja dozgonnie,powodzenia zycze

Gość gość
randki dla kalek :D zabawne. widzę że bardzo dobrze znacie takie miejsca. Pewnie same jesteście kalekami dlatego tak zaciekle bronicie autora. Zal mi was warzywka.

Gość gość
Też tego nie rozumiem jak można pisać takie rzeczy... A chłopak na wózku to nie problem. Chodzę teraz do 3 klasy liceum i mam w klasie chłopaka który jeździ na wózku. Jest po prostu zaje... Zabawny, otwarty, miły i ma nieziemski uśmiech :P I jest w związku z jedną z najładniejszych dziewczyn w szkole.

Gość Elizka_21
nie wiem co was bawi w ośmieszaniu osób niepełnosprawnych ? możecie poczuć sie lepszymi ? widocznie jesteście takim dnem że tego potrzebujecie.

Gość gość
Autorze, pewnie jest ci teraz bardzo smutno, ale rownie dobrze mógłby tu papież napisać, albo arab, albo tancerz baletowy, albo ktokolwiek inny czyms rozniacy sie od reszty, i zostalby zwyzywany, tak więc nie przejmuj się, bo społeczeństwa nie stanowi dwóch sfrustrowanych w walentynki troli ktorym sprawia radosc wylacznie to ze oburza normalnych ludzi przewrotnoscia swoich slow... pozatym poszukiwanie na kafe partnerki faktycznie nie jest zbyt dobrym pomyslem

Gość Jxxxxx
Hej kolego.to ze jestes na wózku to nie znaczy ze nie masz prawa do szczęscia i miłosci.wole miec niepełnosprawnego kochanego człowieka niz chama na nogach.a jak widac tylko takich cwaniaków stac na wypowiedz w tym temacie.są tez normalni ludzie na tym forum a wiec sie nie poddawaj i nie zważaj na ich głupie uwagi.jesli jeszcze tu jestes to napisz cos o sobie,wiek,skad jestes itp.wspomne tylko ze jestem osobą chodzącą,bez problemów natury fizycznej i psychicznej co pewnie niektorych to zdziwi:-)pozdrawiam cieplutko

Gość gość
No i brawo dla wypowiedzi powyzej wkoncu normalna!!!;) wlasnie ile masz lat?

Gość Jxxxxx
26.a ty?pisze z autorem tego tematu?

Gość gość
Nie;) nie dziwie sie autorowi ze nic nie pisze po tych odpowiedziach jakie przeczytal... jak mozna byc takim egoista..

Gość Marcin_lat_28
ojeny autor nie pisze, bo to zwykłe prowo a wy łykacie jak pelikany :)

Gość Jxxxxx
najlepiej jakby ci idioci wogle sie nie udzielali ale niestety taka ich natura, pojechac po kims i miec swietna zabawe z tego.sama osobiscie nie mam nikogo na wózku ale nigdy nawet nie przyszło mi do głowy ze są jacys gorśi.wazne co ma sie w głowie a nie w nogach.mam nadzieje ze autor sie odezwie choc wątpie po tym co tu przeczytał

Gość Marcin_lat_28
jeny zrozum, że ten temat i te wszystkie posty założyła jedna i ta sama osoba...

Gość Jxxxxx
Moze i tak jest ale sam nie masz pewnosci.a moze akurat ten temat napisał ktos kto rzeczywiscie jezdzi na wozku.i dlaczego na dzien dobry mam go oczerniac.zobacz ile jest tu chamow,pisza tylko o bzykaniu,oczerniaja innych mimo ze nawet ich nie znają,od autora tematu jak narazie niczego sie nie dowiedzielismy i wogle sie nie dziwie po tej nagonce na niego

Gość Marcin_lat_28
możesz mi słonko wierzyć, że autor nie jeździ na wózku :) ale masz dobre serce i plusik dla ciebie :*