Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda gadać

Polecane posty

Gość gość

Ludzie! Kto normalny siedzi w sobotę na kafe?! Zróbcie coś ciekawego! Idźcie na spacer, do parku, przeczytajcie coś ciekawego, namalujcie coś, pobawcie się ze swoim psem.....jest tyle rzeczy, które można robić. Na prawdę chcecie żeby waszym jedynym wspomnieniem na starość było to że zakładaliście głupie tematy na kafe? To tyle ode mnie, idę na spacer :)

Gość gość
Ja pójdę z psem na spacer dopiero wieczorem, a narazie........WITAJ KAFE!

Gość gość
Ja pójde bez psa po południu, a co cię to obchodzi?

Gość gogolinek
kafe uzależnia, niestety. No, ale mam mnóstwo papierkowej roboty i muszę się rozerwać.

Gość gogolinek
"Ja pójde bez psa po południu, a co cię to obchodzi?" A Tobie o co chodzi? Nie zrozumiałaś tego co napisal/a?

Gość gość
chyba ty nie zrozumiałaś idiotko? wracaj do swoich papierów.

Gość gość120
Ja przejdę się zaraz do sklepu :D, a później pewnie posprzątam mieszkanie i wieczorem znów zasiądę na kafe :D. Może za tydzień wybiorę się do kina i kupie sobie moje ulubione nachosy z sosem serowym :D, mniam!

Gość gogolinek
"chyba ty nie zrozumiałaś idiotko? wracaj do swoich papierów." Heheh, jestem facetem i pisałem że na razie chce oderwać się od pracy. Tak więc, jeszcze mam czas żeby się z Tobą pokłócić. Hehehe! A tak w ogóle musisz być strasznie zdesperowana żeby wyzywać innych i atakować autorów topików. Inteligentni ludzie potrafią wymieniać swoje zdania bez wyzwisk....ups. No, ale czego spodziewać się po kurze domowej dla której jedynym oderwaniem od rzeczywistości jest kafe. Pewnie dlatego tak naskoczyłaś na utorke topiku? Bo obraziła jedyną rzecz jaką masz?

Gość gość
Ja idę po południu na plac zabaw z synem, a później pójdziemy na dobre frytki :D, a reszta dnia minie mi na sprzątaniu domu

Gość gość
a przejdź się, każdy ma swój rytm dobowy, źle się dzieje kiedy 1 próbuje narzucać swoje zwyczaje wszystkim, nie twój interes kiedy kto co robi.

Gość gość
Ja siedzę teraz na kafe i przeglądam bon appetit w poszukiwaniu czegoś "nowego" na obiad, a na spacer nie pójdę bo jest dla mnie za zimno. Może jutro

Gość gość
goglinek jest akurat najbardziej sfrustrowaną i agresywną babą na kafe, obrażoną na świat z powodu jej papierkowej roboty, jedynej do której jest zdolna.

Gość Elelelee
"a przejdź się, każdy ma swój rytm dobowy, źle się dzieje kiedy 1 próbuje narzucać swoje zwyczaje wszystkim, nie twój interes kiedy kto co robi." No, ale przecież autor topiku chce nas po prostu zachęcić do zrobienia czegoś ciekawego. Nie ma w tym nic złego, przecież nie napisał że musisz coś zrobić, ale że po prostu fajnie jest robić coś po za siedzeniem na kafe. Nie chcesz nigdzie wychodzić to nie wychodź, autor tylko proponuje. To pierwszy pozytywny topik jaki tu czytam i już znalazł się ktoś kto jest na nie.

Gość Elelelee
Będę schlebiać autorowi topiku to może w końcu pozwoli mi wylizać sobie tyłek.

Gość gość
"goglinek jest akurat najbardziej sfrustrowaną i agresywną babą na kafe, obrażoną na świat z powodu jej papierkowej roboty, jedynej do której jest zdolna." Ojojojoj :D, trafiłem w Twój czuły punk moim ostatnim komentarzem? No, ale przynajmniej wyszło że nie umiesz czytać ze zrozumieniem - jestem facetem. Czy jestem sfrustrowany? Nie podejrzewałbym się o to. Za to ciekaw jestem z czego to wywnioskowałaś? Nie zakładam tu tematów już chyba z miesiąc, czasem się wypowiadam, ale nigdy nie narzekałem na swoją pracę czy na cokolwiek. Tak, więc jestem ciekaw, skąd to wywnioskowałaś?

Gość gość
Jestem pewna że będziesz tu siedziała i ujadała przez cały dzień i noc do rana, aż padniesz a pies ci zasra mieszkanie.

Gość gość
Ej, skończcie się już wykłócać o jakieś pierdoły i pójdźcie za radą autora, a uzyskacie odpowiednie odprężenie. Ja dzisiaj nie mogę nigdzie wyjść z powodu choroby dlatego będę cały czas siedział na kafe i trolował innych :classic_cool:

Gość gość
a nie mówiłam? hahaha :D

Gość gość
"Jestem pewna że będziesz tu siedziała i ujadała przez cały dzień i noc do rana, aż padniesz a pies ci zasra mieszkanie." Że do kogo to niby?!

Gość gość
"Ej, skończcie się już wykłócać o jakieś pierdoły i pójdźcie za radą autora, a uzyskacie odpowiednie odprężenie. Ja dzisiaj nie mogę nigdzie wyjść z powodu choroby dlatego będę cały czas siedział na kafe i trolował innych cool.gif" I tak też zrobię, pa pa desperatki :)

Gość Elelelee
Nie ładnie się tak podszywać, ale wiesz co? To nie jest mój stały nick, więc nie specjalnie mnie to obraża, ale jeżeli Ty możesz się dzięki temu poczuć doceniona i ważna to proszę! A swoją drogą, masz jakieś życie po za obrażaniem innych na tym że forum?

Gość gość
Pa, biurwo :)

Gość gość
Mam cudowne życie, a czasem lubię obrazić jakąś desperatkę taką jak ty, zwłaszcza jak mi się podkłada.

Gość Elelelee
Dobrze :) Jeżeli dzięki temu czujesz się lepiej to śmiało, nie krępuj się Ty despotyczna babo! Proszę :) Ja i tak występuje tu pod innym nickiem.....

Gość gość autor topiku
Nie mam nic przeciwko temu, żeby Elelelee wylizała mi o***t, jeszcze parę godzin pochlebstw i udostepnię ci mój tył. Zawalcz o swoją nagrodę.

Gość gość
I z fajnego topiku wyszło bagno

Gość gość
Przeczytaj sobie o znaczeniu przymiotnika "despotyczny", ty biedna biurwo.

Gość gość
Faktycznie szkoda gadać z tępą dzidą od papierków. To jest dopiero strata czasu.

Gość Elelelee
[zgłoś do usunięcia] gość Mam cudowne życie, a czasem lubię obrazić jakąś desperatkę taką jak ty, zwłaszcza jak mi się podkłada. 15.02.14 [zgłoś do usunięcia] Elelelee Dobrze usmiech.gif Jeżeli dzięki temu czujesz się lepiej to śmiało, nie krępuj się Ty despotyczna babo! Proszę usmiech.gif Ja i tak występuje tu pod innym nickiem.....lapka.gif 15.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość autor topiku Nie mam nic przeciwko temu, żeby Elelelee wylizała mi o***t, jeszcze parę godzin pochlebstw i udostepnię ci mój tył. Zawalcz o swoją nagrodę. --------------------------------------------------------------------------- Prostsze niż zabranie dziecku lizaka. To ja już kończę, ale Ty się tu jeszcze pobaw i popodszywaj

Gość gość
żałosna dyskusja