Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kamilkaa22

powiekszanie po艣ladk贸w

Polecane posty

Go艣膰 kamilkaa22

Dziewczyny czy ktoras moze mi pomoc odpowiedziec na pytanie dotyczace posladkow? Chce powiekszyc posladki i zastanawiam sie pomiedzy macrolane a aquafilling. Wlasnego tluszczu nie przeszczepie, bo jestem za chuda. Tylek mam plaski i jestem w 100% zdecydowana na zabieg z tym, ze wciaz waham sie co wybrac. Czy ktoras ma doswiadczenia w powiekszaniu posladkow tymi preparatami? Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ma艂a br贸dka
Zdaje si臋, 偶e Macrolane jest stopniowo wycofywanym preparatem, wi臋c chyba lepiej Acquafilling. Na pewno wype艂niacz, 偶adne implanty. Je艣li chodzi o metody naturalne, to moja bardzo chuda przyjaci贸艂ka wytrenowa艂a p艂askie po艣ladki i podrasowa艂a je kremem w艂oskiej firmy nomen-omen Pupa. Mia艂a naprawd臋 p艂askod*pie, a teraz ma wci膮偶 drobn膮, ale zgrabn膮, apetyczn膮 pupk臋. Tylko re偶im treningowy to co najmniej dwa lata 膰wicze艅 po 8-10 godzin w tygodniu. To tak tylko, gdyby艣 jednak mia艂a opory przed wype艂nianiem, kt贸re jest przecie偶 kr贸tkotrwa艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko zaciskac bardzo mocno posladki za kazdym razem kiedy ci sie przypomni(w sklepie na stojaco, w domu na stojaco i na siedzaco, w pracy, na lezaco w lozku itp.)no i jak nie przytyjesz to trudno zeby ci urosly z niczego bo pupa to oprocz miesni tluszcz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e zacznij 膰wiczy膰, odpowiednie cwiczenia czynia cuda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilkaa22
ze wzgl臋dow zdrowotnych nie moge cwiczyc, zwlaszcza na silowni - inaczj bym z niej nie wychodzila. z tego co wiem macrolane zostal wycofany do wypelniana piersi, ale jezeli chodzi o posladki chyba nie ma przeciwskazan.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zeby zaciskac miesnie pupy albo przybrac na wadze nie jest ptrzebna zgoda lekarza......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musialabym byc idiotka, zeby utyc celowo tylko z powodu tylka, poza tym taka a nie inna mam przemiane materii, wiec moge sie obzerac ile wlezie i nic z tego, co do cwiczen - chyba musialabym cale swoje zycie byc na "scisnietej d***e" zeby urosla. jak masz pisac bzdury, to nie pisz w ogole, bo nie o takie "m膮dro艣ci" mi tu chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 02Anka
Radz臋 p贸j艣膰 do chirurga plastycznego i za kas臋 popyta膰, a nie si臋 wym膮drza膰. Wed艂ug mnie rady napisane na forum s膮 cenne, tobie natomiast to nie opowiada poniewa偶 jeste艣 zbyt leniwa 偶eby 膰wiczy膰. Wpakuj sobie w po艣ladki ton臋 specyfik贸w, a najlepiej implanty i nie pytaj nas o rad臋.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to wpie.... sobie w pupe silikon, tylko nie wiem co w leb sobie wlejesz, zeby zmadrzec.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilkaa22
o2Anka - dziewczyno umiesz czytac ze zrozumieniem? bo widze, ze nie bardzo! nie chodzi o lenistwo w wykonywaniu cwiczen, tylko sa inne przyczyny, ale widocznie jestes za t臋pa zeby to ogarna膰, a apropos rad - to na pewno ty nie jestes odpowiednia osoba do udzielania ich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 02Anka
do Kamilkaa22 Uwa偶am, 偶e nigdy nie powinno si臋 dyskutowa膰 z g艂upcem, gdy偶 on i tak pokona ci臋 swoim do艣wiadczeniem. Bez odbioru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W 艂eb moze ot taki malutki procesorek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tyc, tyc, tyc....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I tutaj sie z Tob膮 zgodz臋 jesli chodzi w艂asnie o zabieg. Na pewno liczy si臋 to zeby efekt by艂 taki jakiego oczekujemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milama
Jesli nie mozesz 膰wiczyc, to jakas zwykla metoda np kupic takie majtki z pushupem ? np co艣 takiego http://perfectbody.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwia

Mnie聽膰wiczenia pomog艂y. Po艣ladki si臋 nieco podnios艂y ale 偶e do艣膰 du偶o schudlam to efekt by艂 w艂a艣ciwie niezauwa偶alny. Wi臋c zdecydowa艂am si臋 na powi臋kszenie po艣ladk贸w w艂asnym t艂uszczem u Pabia艅czyka w Krakowie, ale traktowa艂am to jako dope艂nienie mojej przemiany i 膰wicz臋 dalej 偶eby osi膮gn膮膰 jeszcze lepszy efekt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klaudia
Dnia 20.02.2019 o 22:17, Go艣膰 Sylwia napisa艂:

Mnie聽膰wiczenia pomog艂y. Po艣ladki si臋 nieco podnios艂y ale 偶e do艣膰 du偶o schudlam to efekt by艂 w艂a艣ciwie niezauwa偶alny. Wi臋c zdecydowa艂am si臋 na powi臋kszenie po艣ladk贸w w艂asnym t艂uszczem u Pabia艅czyka w Krakowie, ale traktowa艂am to jako dope艂nienie mojej przemiany i 膰wicz臋 dalej 偶eby osi膮gn膮膰 jeszcze lepszy efekt

Hej 馃槉 Zadowolona jeste艣 z efektu? Jak zachowuje si臋 t艂uszczyk wszczepiony w pup臋 jak 膰wiczysz? Czy on si臋 nie spali艂? I czy po samym zbiegu po czasie rekonwalescencji zosta艂o go jednak na tyle aby efekt by艂 zauwa偶alny?聽聽Uwielbiam 膰wiczy膰 ale obawiam si臋, 偶e gdybym podda艂a si臋 temu zabiegowi to z up艂ywem lat straci艂abym go i zabieg poszed艂by na marne... B臋d臋 bardzo wdzi臋czna za odpowiedz, bo pod koniec tego roku聽na 100% chcia艂abym podda膰 si臋 operacji powi臋kszenia po艣ladk贸w ale nie聽wiem jeszcze jak膮 metod臋聽wybra膰...聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewelina

Generalnie zabiegi z wykorzystaniem w艂asnego t艂uszczu nie s膮 trwa艂e i dla utrzymania efekt贸w konieczne jest ich powtarzanie. 膯wiczenia same w sobie nie spalaj膮 t艂uszczu w okre艣lonych miejscach a rze藕bi膮 mi臋艣nie i to pozwala mie膰 lepszy efekt po zabiegu. Ja robi艂am po艣ladki podobn膮 metod膮 u dr Bolig艂owy i obecnie po roku planuj臋 zabieg powt贸rzy膰, chocia偶 wi臋ksza pupa sta艂a sie fajn膮聽motywacj膮 do trening贸w i wygl膮daj膮 one o niebo lepiej ni偶 przed podj臋ciem jakiejkolwiek pr贸by

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klaudia
6 godzin temu, Go艣膰 Ewelina napisa艂:

Generalnie zabiegi z wykorzystaniem w艂asnego t艂uszczu nie s膮 trwa艂e i dla utrzymania efekt贸w konieczne jest ich powtarzanie. 膯wiczenia same w sobie nie spalaj膮 t艂uszczu w okre艣lonych miejscach a rze藕bi膮 mi臋艣nie i to pozwala mie膰 lepszy efekt po zabiegu. Ja robi艂am po艣ladki podobn膮 metod膮 u dr Bolig艂owy i obecnie po roku planuj臋 zabieg powt贸rzy膰, chocia偶 wi臋ksza pupa sta艂a sie fajn膮聽motywacj膮 do trening贸w i wygl膮daj膮 one o niebo lepiej ni偶 przed podj臋ciem jakiejkolwiek pr贸by

A jak膮 metod膮 robi艂a艣? Czyli po roku czasu musia艂abym powt贸rzy膰 zabieg w艂asnym t艂uszczem? Wydaje mi si臋, 偶e w moim przypadku op艂aca si臋 najpr臋dzej zrobi膰 implanty ze wzgl臋du na cen臋...

Udost臋pnij ten post