Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ja bym chciała mieć znów 13 lat

Polecane posty

Gość gość

bo jak ma się 13 lat to ma się całe dorosłe życie przed sobą ....właśnie odnowiłam sobie pokój, w tajemnicy przed rodzicami kupowałam sobie czasopisma dla młodzieży skąd czerpałam wiedze o dojrzewaniu pamiętacie bravo i inne tego typu te od 13 roku życia, powiesiłam sobie plakat na drzwiach mojej ulubionej piosenkarki myślałam ze jak dorosnę będę wyglądać tak jak ona ba byłam przekonana Boże jak ja jej zazdrościłam tych ubrań sylwetki pięknej twarzy to był ten wymarzony przez wszystkich zachód pamiętam ze jako katoliczka byłam oburzona tymi wszystkimi rzeczami których się właśnie dowiedziałam prezerwatywy homoseksualizm itp. dziś jestem 10 lat starsza i z przykrością stwierdzę ze nigdy tak nie było jak w moich 13 letnich wyobrażeniach o przyszłości kto z was chciałby mieć znów 13 lat ?? co w tedy myśleliście???

Gość gość
widzę że nikt nie chce mieć znów 13 lat to napiszcie chociaż co wtedy myśleliście

Gość gość
Fajny temat, aż dziw że nikt mie odpisał... ja tęsknię, chciałbym znowu mieć 13 lat ale po to, żeby nie popełnić znów tych samych błędów

Gość gość
Ja dokładnie tak samo.. chciałabym mieć te 13 lat hm.

Gość gość
A ja nie, bo od 16 roku zycia przez kilka kolejnych lat przeżyłam piekło.. ale może gdyby udalo mi sie cofnąć czas to by sie nie wydarzyło

Gość gość
Gość wyżej... ja dokładnie to samo, tylko ja od 13... opowiesz coś więcej

Gość gość
Też przeżyłem piekło, chciałbym cofnąć czas, z tą wiedzą która teraz mam

Gość gość
Fajnie było by komuś się wygadać.

Gość gość
Jak sie ma 13 lat... pasje przed sobą, całe życie... teraz mam 20 lat i morze, ocean bólu za sobą

Gość gość
w zyciu nie chcialabym mieć znowy 13 lat. Najgorsze lata mojego życia i na wszystkie inne problemy jeszcze trądzik mi wyskoczył

Gość gość
O, trądzik. Też mialem z tym problemów. Gdybym mógł wrócić, zawalczył bym o moje życie. Walczył bym z rodzina o normalne dzieciństwo. Teraz boli