Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaczek_86

Spacerówka

Polecane posty

Gość Gosiaczek_86

Hej, powoli zauważam, że mojemu synkowi zaczyna się robić ciasno w gondoli,, poza tym jak nie śpi to się denerwuje bo nic nie widzi, dlatego poszukuje spacerówki, lekkiej, ale wytrzymałej, solidnie wykonanej, koniecznie z regulacją oparcia, synek dopiero zaczął siedzieć, więc pewnie na początku będę układała go na wpół leżąco, a i łatwo składającą się, co polecacie?

Gość Mama Kubusia Puchatka
dla mniejszego dziecka ( zaraz po wyjściu z gondoli) proponuję Baby Design SPRINT, u nas się sprawdził w 100%. łatwo się prowadził, dużo miejsca dla dziecka,na długo wystarcza.No i jest niezniszczalny, dużo przeżył a po wypraniu wyglądał jak nowy.Nic nam się nie pourywało, nigdy nie musiałam naprawiać.Także serdecznie polecam,

Gość gość
Btirax b agile lub b motion i wszelkie baby joggery - wystarcza do konca porzadne wozki. Lub mozesz sie zastanowic nad kubelkiem ale to opcja przejsciowa i wg mnie gorsza

Gość gość
ciekawi mnie ten temat, mam nadzieje, ze wiecej bedzie propozycji wyboru, rozniez musze kupic spacerowke dla mojego synka. Do tej pory uzywalam spacerowki z wozka 3w1 (babecar vector) fakt, ze pokonam wszystkie przeszkody tym wozkiem (duze, skretne kola) ale jest tak ciezki i duzy, ze masakra. Dlatego równiez poszukuje spacerowki lekkiej, ktora łatwo sie sklada.

Gość gość
a mnie sie podobaja quinny speedi:) mozna tez kupic w wersji z gondola... a kubelek ma swoje plusy nam starczyl przy pierwszym dziecku prawie do 3 lat ale i tak juz nie chcial jezdzic wozkiem tylko nozkami chodzic...

Gość gość
Prampol zebra. Dosc ciezki ale nie do zdarcia, super sie prowadzi, skreca pieknie, nie skrzypi, nie zacina sie, wygodny, pojedzie na kazdym terenie, super amortyzacja. Jedyny minus to tak jak pisalam na poczatku jest dosc ciezki.

Gość gość
a ja mam ritmo kupiłam go jak miał 6 miesięcy i jestem mega zadowolona-gdy śpi rozkłada go się na całkiem płasko radzę sobie z nim jedną ręką no i nie jest drogi używam go ponad 6 miesięcy a u nas używanie to katowanie wręcz-składanie, rozkładanie, drogi kamieniste błoto itp. Jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
tez mi sie podobaja wozki queeni sa sliczne, ale rowzniez posiadam vector AT bebecar, jest jak traktor, wszedzie nim wjade, mega wygodny dla dziecka, tylko ciezki :(, na Twoim miejscu nie zmienialabym wozka, skora masz vectora

Jezeli dopiero zaczal siedziec to polecam cos z Quinny... Fajne sa Speedi, ale mnie sie podobaja tez Buzz :) i maja super wyprofilowane kubelki z dobra regulacja oparcia takze akurat dla takiego maluszka...

Gość gość
ja mam Quinny zapp xtra 2 ,dziecko ma 6 miesięcy...polecam naprawdę super!

Gość kasia2014
a mi podoba się bogaboo (gdyby ktoś miał na sprzedaż to jestem zainteresowana) osobiście posiadam quinny buzz4

Gość gość
Ja używam spacerówki od wózka Babyactive Ballerina. Mnie sprawuje się super. Myślę, że dla malucha dobra będzie większa spacerówka, z dobrą amortyzacją (zawieszenie na paskach lub wahaczach, żadne tam sztywne amortyzatory).. żadne tam wózki z małymi kołami.