Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

złodzieje na krupówkach

Polecane posty

Gość gość
to ja koleżanko mam odwrotnie, faceci mną łatwo manipulują,bawią się moimi uczuciami, ale jeśli w grę wchodzi kasa to nikt ode mnie grosza nie dostanie:D

Gość gość
hih, nie wiem co gorsze :D ja raczej jestem osobą oszczędną, no ale ufam ludziom. Czas to chyba zmienić :D

Gość gosc prawdziwy
pewnie ze uzywam ladnych 'perfum' :) heuheu nieraz nawet faceci mowia ze ladnie pachne :D hehe a Ty jakie lubisz ?? powaznie pytam

Gość gość
ej kolego, widzę, że temat się rozwija tylko nie w tą stronę, lubię typowo męskie perfumy, delikatne, a zarazem mocne, hugo bossy są pociągające, ale czy to ma jakieś znaczenie?

Gość gosc prawdziwy
hehe no nie wiem jak bede lazil za Toba to musze wiedziec :D hehe

Gość gosc prawdziwy
ale jakie lubisz perfumiki dla siebie ??

Gość gość
Wiesz co, intrygujesz mnie. Podejrzewam, że nigdy za mną łazić nie będziesz, a jeśli nawet to ja nigdy faceta pierwsza nie poderwę, więc i tak byłoby to Twoje zadanie.

Gość gosc prawdziwy
a dlaczego pierwsza nie poderwiesz ?? nie napisalas jakie damskie perfumy Ci sie podobaja ??

Gość gość
uwielbiam obsession night CK, beckham signature no i oczywiście chanelki, zapach musi być lekko słodki, ale nie mdły, nie da się tego wytłumaczyć :D po prostu musi w sobie coś mieć. Masz jakieś swoje ulubione?

Gość gosc prawdziwy
damskie czy meskie ??

Gość gość
jak szaleć to szaleć :d Damskie i męskie?

Gość gosc prawdziwy
nie mam ulubionych :D huehuehu ale z damskich podobami mi sie CK euphoria :D a z meskich mam kilka CK euphoria, lacoste play, givenchy play, carolina herrera 212 sexyman i vip , joop go, armani code sport, .... a dzisiaj popryskalem sie diesel only the brave i sie nad nim zastanawiam :D hueheu

Gość gość
Ale odbiegliśmy od tematu ;) Euphoria właśnie mi się skończyła, też jest przyjemna. W jakim wieku jesteś?

Gość gosc prawdziwy
a mam jeszcze dior fahrenheit i paco rabane pour home (ale nie podoba mi sie jakos ten zapach kiedys na szybko kupilem na lotnisku bo byl intensywny :D hueheu) a kiedys podobal mi sie szary boss

Gość gość
też lubię szarego bossa, jest bardzo męski.

Gość gosc prawdziwy
hueheuheu mam euphorie na wydanie :D hueheuheuheuheu :D nie wiem dlaczego ale podoba mi sie nawet ten zapach moze ze kojarzy mi sie z kims :D hehe mam 30 lat, a Ty :D

Gość gość
ze mnie jeszcze gówniara, 22 lata, ale piękny wiek :) No tak to przeważnie jest, że perfumy zapadają w pamięć, jeśli używa ich ktoś bliski. Później odchodzi, a zapach zostaje :D

Gość gosc prawdziwy
22 lata to juz nie taka gowniara hehe w sam raz :)

Gość gość
oj kolego, nie kuś, bo wiesz, że ja łatwowierna

Gość gosc prawdziwy
hehe jak by co to euphorie dla ciebie mam :D hueheuheu a czym sie zajmujesz ?? i dlaczego jeszcze nie spisz ??

Gość gość
ok to trzymaj, na pewno polecę na perfumy :d aktualnie studiuję, a nie śpię może dlatego, że jedynie nocą są warunki do nauki. A Ty czymś się zajmujesz? dystrybucją perfum :)?

Gość gosc prawdziwy
tak :D moge Ci zalatwic jakie tylko chcesz nawet te tureckie wyjebki :D widac ze pilnie sie uczysz po nocach :D hueheu na forum :D co studiujesz ?? f.kafeteria hueheuhue :D

Gość gość
dzięki, uwielbiam te tureckie g***a :) także poproszę kilka. Jestem po sesji, więc teraz odpoczywam. Muszę się z powrotem przestawić na właściwy tryb, czyli nocą spać, w dzień żyć :d

Gość gosc prawdziwy
oooooo to nie odbiegasz od normy bo polki uwielbiaja turkow :D hueheuhue zreszta nie wiadomo dlaczego :D hueheu ja juz powoli zbieram sie do spania bo jutro rano wybieram sie na targ z perfumami :D

Gość gość
o świetnie, w końcu jutro niedziela targowa. Ale bym miała życie z handlowcem...ja też spadam, bo już mi ciężko. Dobranoc

Gość gość
a co do turków, poznałam jednego właściciela kebaba, całkiem sympatyczny :D to po prostu wesoły naród :D

Gość gosc prawdziwy
Dobranoc :)

Gość gość
"ja juz powoli zbieram sie do spania " :D

Gość gość
do 23:52 ile straciłam? O ile pamiętam, to było 200 zł. Jak na rok hmm 1997 to było dużo co?

Gość gość
ja nie wierze ludziom .Raz wdalam sie w rozmowe z cyganka,interesowalamsie jak potoczy sie dana sprawa dosc wazna.tak mnie zmanipulpwala najpierw wyciagnela 20 zl doszlo do 70 zl balam sie odejsc wiem ze to glupie,teraz jak ide ulica nawet nie patrze w ich strone,ankieterow omijam