Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

złodzieje na krupówkach

Polecane posty

Gość gość
widywalam starszego czlowieka zbierajacego na chleb,pozniej zobaczylam jak mu wnuczki prowadza tam gdzie zbiera,jest tez kobieta zawsze mowi ze chce na bulki, starsza.Widzialam pozniej jak kupuje alkohol dla niepracujacych doroslych dzieci.inne zaczepiaja w centrum handlowym zeby je wspomoc.a kasa tez na wode.

Gość gość
biedni każą wam grać a potem przegrywacie a wy bezsilni, bez własnego zdania jak barany gracie i przegrywacie nie widze tu złodziejstwa, a raczej bande naiwnych głupich ludzi bez rozumu chciwych wierzacych ze cos wygraja latwo i szybko wiec moze nie oni sa zlodziejami a raczej ci co graja licza ze ich oszukaja i łatwo zdobeda kase..>>

Gość gość
tylko 1 i 3strona jest na temat, reszta to jakieś dyrdymały, nieudolny flirt kafe przegrańca i za pewne jakiejś desperatki :O

u mnie nad morzem jest to bardzo popularne,stoja codziennie i naciagaja ludzi dzwonie na policje a oni,ze nic nie poradza na naiwnosc ludzi:O

Gość julka19xx
laska może normalna ale gość przegraniec i mameja. tylko debil gra w 3 kubki

maja podstawione osoby,ktore niby wygrywaja zaraz ktos z tlumu gapiow zaryzykuje bo mysli-tamten wygal to ja tez:D

Gość gość
A ciekawe czemu nikt ich nie nagra i nie wrzuci na YT?

Gość gość
i to jest pytanie, dlaczego nikt z tym nic nie może zrobić? ludzi naiwnych nie brakuje, ale dlaczego jest tyle samo manipulatorów, którzy są bezkarni.

Gość gość
ogladacie programy Elzbiety Jaworowicz tak juz ten swiat urzadzony ze cwaniaczki zyruja na niewiedzy innych,dla kasy brat sprzeda brata,siostra siostr i to nie tylko na Krupowkach.Ludzie wyksztalceni ,na wysokich stanowiskach tez powiazani sa w rozny sposob

Gość bezdomnna lilia
ludzie to idioci i tyle.....jak można dać się w takie coś wciągnąć...idioci i tyle...ja na szczęście używam mózgu na codzień i nie tylko

Gość gość
Niestety przegrałam w ten sposób 600 zł wiem naiwna... Ale właśnie dopoki kasy nnie włożyłam zagadywałam a później poszło...na giełdzie w białymstoku a 2 tygodnie temu spotkałam oszustów na gubalowce i siłą koleżankę odciągnełam nigdy więcej!!!!! Nawet nie podchodzcie

Gość gość
Latem nad morzem obserwowałam grę w 3 kubki,obok grających są zawsze podstawione osoby które zawsze wygrywają,postronna osoba ich obserwuje i sobie myśli....jak oni wygrywają to dlaczego nie ja.Za pierwszym ,drugim razem dają wygrać,jak obstawisz większą kwotę to przegrywasz,póżniej spływają w inne miejsce ,żeby poszkodowany ich nie znalazł i tak przesuwają się wzdłuż wybrzeża jak kabarety.

Gość gość
I dodam ,że też spotkałam takich cwaniaczków w centrum Berlina to byli ruscy.

Gość A ja nie pojmuję jak
ktoś może się dać wciągnąć w grę w kubki :D Upośledzony chyba wie, że to kanciarstwo. A żeby grać tak długo, by stracić 4 stówy i nie mieć za co do domu wrócić... :D Sorry, ale głupota chyba zasługuje na karę :)

Gość bezdomnna lilia
no mówie że ludzie to idioci!!! jestem pewna że osoby które dały się nabrać to idioci, nie używają mózgu i tyle....dałam sie ograć na 600 stówek to wiem że jeszcze nie raz dasz się ograć

Gość gość
Człowiek uczy się na błędach...i juz nie dam się ozrnac!!!!!!

Gość gość
Dokładnie, założyłam ten temat ku przestrodze! Żadne 3 kubki, żadne 3 karty, żadni ankieterzy!!!!!!! Ludzie z daleka od takich! Uważajcie.

Gość gość
podbijam i niech codziennie ktoś podbija

Gość gość
podbijam uwaga na trzy kubki