Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra2

poniżanie przez męża

Polecane posty

Gość sramcidomordy
spokojnie:D twoje wiadro o średnicy 10cm nie poczułoby murzynskiej paly, przykro mi, ale dla Cb pozostaje tylko seks analny z psem :(

Gość gość
co za p***bki mysla ze wystajace kosci sa sexi buahaha. kobieta jest kobieca gdy nie jest szkieletoprem. Nikogo szkielet nie podnieci

Gość gość
ale wiadro twojej matki przyjelo tyle k***sow i wydalo tyle szczeniat, ze srom musi zarzucac sobie na szyje jak szal :D zeby sie nie ciagnal po ziemi :D dlatego masz taki uraz do pochew? biedny, malutki mis z pomarszczonym ogonkiem :D

Gość sramcidomordy
zazwyczaj to kobiety z duza nadwaga sie tak tłumaczą, wp*****lając kolejna paczke chipsów

Gość gość
sramsedomordy przykro mi nie trafiles pseudo inteligencie. kiwedys bylam szkieletorem a teraz gdy ważę tyle ile powinnam mam duze powodzenie.

Gość sramcidomordy
w d**ę sobie wsadzcie waszą wagę, dobrze wiecie, wszystkie, ze jestescie grube i nieatrakcyjne, dlatego wylewacie jad na mnie, gdy was o to oskarzam, to jest najlepszy dowód

Gość gość
mowilam- zwal sobie konika, to ci troche frustracja spadnie tak to jest jak jedynym obiektem seksualnym w zyciu chlopczyka jest otyla mama :D

Gość sramcidomordy
ty pewnie codziennie przyjmujesz k****a w p**de, przez co teraz nie masz tam czucia, zepsuta zdziro.

Gość gość
tu najbardziej podskakują ci co na ulicy tulą uszy po sobie,boją się własnego cienia a na kafe bohatyry w pysku :D

Gość łysyjohny
Nie uspokajaj ich , ja już 2 dychy na laski postawiłem .

Gość gość
jakie laski?? tutaj piszą same pasztety, które tak naduzywaja swojej p***y, ze maja juz kompletne wypalony mózg

Gość gość
tak to jest jak ktos wyniosl z domu bledne przekonania i potem projektuje je na caly swiat :D prawda, smieszna kukielko z puszczalska matka?

Gość gość
Ja przy twoim wzroście ważę 67 kg i nie zamierzam się odchudzać. A gdyby mąż mnie poniżał to pokazałabym mu drzwi.

Gość łysyjohny
Wygląda że młody spękał .2 dychy moje.

Gość gość
nie spekal, tylko poszedl zwalic malego, smutnego konika :D jak tylko dokladnie wytrze go chusteczka i standardowo obsluzy kazirodczo matke, wroci tu z nieco bardziej pozytywnym nastawieniem :D

Gość gość
NIe zasługuje na CIebie. SKoro nie potrafi docenić to co ma

Gość gość
o matko 62 kg przy 160 cm wzrostu? tak jestes gruba. ja waze 58 kg przy 170 cm wzrostu. idz schudnij lepiej. nie dziwie sie ze facet ci tak mowi. jak mozna byc takim grubasem?