Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstanie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna rozstała się ze mna, po ponad 3 latach związku i 6 latach przyjaźni. Ogółem bylo miedzy nami dobrze, nawet z***biscie. Byly kryzysy, a ze jej psychika zawsze chciala uciekac od problemow zawsze chciala sie rozstawac... I nagle rozstala sie, dowiedzialem sie ze pare dni przed rozstaniem spotkala jakiegos kolege z pracy, z ktorym wymienila sie numerami, i tak spotyka sie z nim do tej pory. Mija wlasnie miesiac****are dni, a ona juz sie z nim calowala na walentynki. Idealizuje go jako mezczyzne z ktorym chce miec dzieci itd. A teraz do sedna, wiem ze nie chce jej spowrotem, i dlatego chce jakos zapomniec o niej. Wkoncu dac spokoj, dziewczyna miala u mnie wszystko co chciala. Jej dziecinstwo nie bylo zbytnio kolorowe, Wiec staralem sie to jakos naprawic. Stosunki jej z moja rodzina byly fantastyczne, dlatego dziwie sie ze wszystko nagle jebło. A ona juz ma na oku kolesia, ktory moim zdaniem jest Plastrem... Jest od pare starszy, i juz chce z nim byc. Poradzcie mi, jak mam o niej zapomniec, bo z tego co wiem ona juz Stara sie o mnie zapomniec, Kazdy Gratuluje jej tego ze sie ze mna rozstala, co dodatkowo utwierdza ja w przekonaniu ze dobrze zrobila. Nie wiem ale raz jest dobrze, ze czuje sie wolny, zaraz nachodzi mnie mysl ze Stracilem taki z******ty zwiazek, ze chce ja odzyskac. Mam z***biscie wielki metlik w glowie, i chce sie go wyzbyc. Wiem ze czas leczy rany, ale jak dlugo mam czekac... Zabije mnie to od srodka.

Gość gość
Wiem, że tematów takich tysiące, ale jak to sie ma kiedy dziewczyna miala we mnie Jedyna bliska osobe, miesiac przed rozstaniem chwalila zwiazek wsrod znajomych, mowila jak jej sie dobrze ze mna mieszka. A pozniej nagle taki wybuch, i mowi ze nie kocha... A pozniej juz lata za jakims plastrem. Dajcie swoje opinie, czy sie maksymalnie w****** na to, i grac w szachy... Bo nie potrafie teraz nagle przestac o niej myslec skoro przezylem z nia wszystko pierwszy raz. Pierwszy seks itd. Bylismy pierwszymi dla siebie. Zapomnialem napisac, ze w delikatnym stopniu jest to Syndrom DDA. Caly czas chciala zebym byl blisko, i bylem. Non stop przytulac, mowila mi kocham Cie, ze mi na Tobie zalezy itd. Tego typu teksty. Nie chce pytac na forach dla Kobiet, bo tam nie uzyskam odpowiedzi, bo wiekszosc kobiet ktore tam pisze to singielki, ktore ciesza sie na widok Zlamanego serca.

Gość gość
Bump