Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaczka26

Palaczka staraczka

Polecane posty

Gość gość
no właśnie- pytanie za 100 pkt: skąd wiesz, że palenie takiej ilosc***apierosów nie przyczyniło się do poronienia?

Gość palaczka26
Nie wiem czy papierosy wpłynęły na poronienie, ale po badaniach mam potencjalną przyczynę poronienia (mutację C677T w genie reduktazy metylenotetrahydrafolianu - nieprawidłowa homozygota TT). Lekarze i ja stawiam to jako przyczynę poronienia.

Gość palaczka26
Nie wiem czy śmierdzę. Zmieniam dziennie odzież :-) Macie koleżanki palaczki?

Gość gość
Rzuć i dopiero się staraj. Poza tym dogadaj się z męzem i dopiero się staraj. Ciąża to nie lot w kosmos, zmienia wiele ale jednoczesnie niewiele, nadal jestes sobą i wcale nie będzie Ci łatwiej rzucić jak zobaczysz II kreski. Nie zabieraj się do tego od d...y strony tylko najpierw rzuć a potem zachodź w ciążę. Ponoc tabletki tabex pomagają. Ja nie wiem, bo rzuciłam bez niczego po 14 latach. Po prostu chciałam nie palić i już. ciągnęło bo ciagnęło ale cóż, nikt nie mówił, ze będzie łatwo. Po miesiącu niepalenia już było łatwiej. Teraz nie palę już ponad 3 lata :-) Mam roczną, zdrową córeczkę :-)

Gość palaczka26
Co wy z tą kłótnią.. tak napisałam a to zwykła sprzeczka :-) Sprzeczamy sie czesto o byle pierdoły i szybko sie godzimy. Jestesmy ze sobą juz 11 lat mimo ze mam 26 lat :-) Przeciez jakby było zle miedzy nami nie chcialabym dziecka z takim czlowiekiem.. Dodam ze maz tez pali.. :( Rzuce jak zajde w ciaze. Spytalam sie czy palenie ma jakis wplyw do momentu ujrzenia II kresek, wydaje mi sie ze otrzymalam odpowiedz :)

Gość gość
Nie rzucisz ...jakby ci zależało na zdrowu dziecka to juz teraz rzuciłabyś palenie .

Gość palaczka26
Jak nie rzuce ? skoro po ujrzeniu II kresek w poprzedniej ciazy rzucilam na 2 tyg. Do poronienia. Dało się wtedy to i da się teraz. Ale wy lepiej wiecie

Gość gość
Przez kilka tygodni swiadomie trujesz swoje dziec i jeszcze sie tym chwalisz? to jest żałosne .

Gość palaczka26
Ale ja nie jestem w ciaży teraz wiec nikogo nie truje :-) Poza tym jak ktos pisał stronę wczesniej zarodka sie nie truje bo nie otrzymuje toksyn, gdyz nie ma łozyska. Ja swoja odpowiedz dostalam a wy nadal traktujecie mnie z buta tylko dlatego ze pale papierosy a jednoczesnie staram sie o dziecko

Gość gość
P********ie nawiedzonych mamusiek . Palilam cala ciaze syn ma 3 lata zdrowy jak rydz.

Gość gość
"Nie wiem czy śmierdzę. Zmieniam dziennie odzież usmiech.gif Macie koleżanki palaczki?" Dziennie zmieniasz też szalik, płaszcz? :/ Dziewczyno, nawet nie wiesz jak to śmierdzi. Za każdym razem kiedy znajoma wraca "z fajki" czuć od niej na odległość kilku kroków. Raz byłam z nią na piwie - mimo że nie paliłam, prześmierdło mi wszystko. WSZYSTKO. Miałam ochotę zwymiotować, kiedy rano poczułam jak "pachnie" mój szalik. Kiedy spytałam, czy nie przeszkadza jej ten smród, stwierdziła, że już tego nie czuje.

Gość gość
K***a jak mozna byc tak glupim zeby napisac ze poronienie nastapilo od palenia :/

Gość palaczka26
Faktycznie nie czuję tego, naprawdę ale chyba tak juz palacze mają. Oczywiście staram sie neutralizować zapachy dymu nikotynowego. Strasznie tu nawiedzone mamusie.. Ludzie ! Ja palę przed ciążą a nie w 9 miesiącu!!!

Gość gość
Gosc to sie z kolezanka palaczka nie spotykaj i nie placz po forach pustaku

Gość palaczka26
No okropne co niektórzy piszą.. :-) Jakie mamuśki. One by potrafiły wszystko na moje fajki zwalic - nawet poronienie.. Nie rozumieją że ja sie narazie staram o dziecko, nie jestem w ciąży i nie palę w ciąży paczki na dzień.. Uff.. az się zapalę

Gość gość
"gość P********ie nawiedzonych mamusiek . Palilam cala ciaze syn ma 3 lata zdrowy jak rydz." TO teraz postawi mu kieliszek i niech chlapnie jeszcze wódeczki. Skoro za kilka lat będzie mial z****** zdrowie od papierosków to wódka teraz mu nie zaszkodzi.

Gość gość
Autorko rob co chcesz i nie zakladaj tu podobnych tematow. Tu sa same nawiedzone mamuski polki. Zaraz ci kretynki napiszs ze masz karmic do 2uch lat

Gość palaczka26
Na piwie w knajpie już się nie pali przy stoliku wiec nie wiem jak mogłaś gościu prześmierdnąć.. U mnie w mieście w zadnej knajpie nie zapalisz. Na zewnatrz trzeba isc

Gość gość
Od palaczy smierdziiii i nie wiem jak wy możecie tego nie czuć fujjj .Biedne dzieci ze mają takie smierdzace matki.

Gość gość
22 : 09 gosc. Oj nie popadaj w skrajnosc mamuska :) widac ze masz sianko w glowce.

Gość palaczka26
spytałam się tylko. Serio załozyłam temat poraz pierwszy ale widze ze jest to zbyt kontrowersyjne dla świętych matek polek.. :/ Tu kazda porządna bez nałogów :) Gościu ale za to musiałaś piwskiem walić :)

Gość gość
"Autorko rob co chcesz i nie zakladaj tu podobnych tematow. Tu sa same nawiedzone mamuski polki. Zaraz ci kretynki napiszs ze masz karmic do 2uch lat" tak nawiedzone bo dbają o swoje zdrowie i nie śmierdzą papierosami ?

Gość palaczka26
Ale ja nie mam dzieci jeszcze :) Więc moim dzieciom nie musisz współczuć :) Niektóre mamusie śmierdzą potem bo są tak zajęte w opiece nad maluchami ze zapominaja o sobie :) A potem sie dziwią że mąż szuka na boku, bo żonki zaślepione w dziecko.

Gość gość
Mąż też zamierza rzucić, jak zajdziesz w ciążę?

Gość gość
"22 : 09 gosc. Oj nie popadaj w skrajnosc mamuska usmiech.gif widac ze masz sianko w glowce." A ty za to śmierdzisz fajkami a twoje dziecko kiedyś będzie mialo astmę albo raka i pewnie będzie ci za to "wdzięczne ."

Gość gość
Wlasnie po tym piwsku walilo ci z pyska gorzej niz po papierochu

Gość palaczka26
Nie, mąż nie rzuc***alenia napewno, ale z nim nie ma problemu bo na każdego papieroska wychodzi na dwór :-) Tylko ja się lenię,palę na balkonie bądź w kuchni przy otwartym oknie, no i palę więcej. Mąż wypali na dzień 7-10 papierosów. Ja więcej bo całą paczkę

Gość gość
Rozwala mnie to usprawiedliwienie sie mamusiek które pala ..żałosne . Dobrze ze pochodze z porządnej rodziny gdzie nikt nie pali :)

Gość gość
Oj gosc gosc jaka ty próżna jestes babo :) raka to ty od mydla nawet mozesz dostac. Masz chociaz podstawowke skonczona? Smiem twierdzic ze nie

Gość palaczka26
gość z 22.14 oj, znam ludzi którzy nie paliły całe życie i chorują na układ oddechowy i na różnego rodzaju nowotwory - więc papierosy nie są wyznacznikiem. Ile zdrowych, uprawiających sport ludzi umiera na raka??? - jednak masz sianko w głowie mamusiu