Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaczka26

Palaczka staraczka

Polecane posty

Gość palaczka26
ale ja się nie usprawiedliwiam. Jest to mój nałog.. Wg was tylko patologia pali papierosy..? Pochodzę z porządnej rodziny gdzie nikt nie pali hahaha upadłam pod stół... W 89 roku Mazowiecki i cała reszta kopciła przy okrągłym stole ustalając nowy system dla Polski a Ty rozdzielasz ludzi na porządnych NIE-palących i margines społeczny - palaczy??? Puknij się w łeb.

Gość gość
Ponad 80 % osob umierających na raka pluć to nałogowi palacze . Moja teściowa palila w ciązy i moj maz i jego brat od dzieciństwa chorują na astme . Nie rozumie jak można na własne życzenie niszczyć sobie zdrowie .

Gość gość
"Pochodzę z porządnej rodziny gdzie nikt nie pali hahaha upadłam pod stół." TAK moja rodzina jest porządna i nikt u nas nie śmierdzi papierosami.:) .i każdy dba o swoje zdrowie .

Gość aniapalacz
A ja właśnie jestem w 16 tc, i pociągam se dymek. USG nie wykazuje żadnych nieprawidłowości więc pozwalam sobie na parę papierosów w ciągu dnia, gdy męża nie ma

Gość aniapalacz
gościu z porządnej rodziny - a z tatusiem szmarujesz co niedzielę księdzu w kościółku na Malboro i dziewczki :)

Gość gość
Trzeba być mega suka żeby palić w ciazy i truć własne dziecko.

Gość gość
Tez palilam przed ciaza, którego s dnia okres nie przyszedl wiec dla pewnosci zrobilam test. Zaliczylam wpadkę mimo tego ze wiem skąd sie biora dzieci i po zrobieniu testu juz nie palilam. Nie pale do dzis i wiem ze juz nie będę. Dopiero teraz czuje jak,maz smierdzi, widzę ile kasy to kosztowalo a ja czuje sie lepiej. Pytalam lekaza i potwierdzil to co ktoś juz tu pisal - w pierwszych tygodniach nie szkodzi ale palenie przez cala,ciaze pod pretekstem poronienia to czysta glupota i klamstwo.

Gość gość
Nie ma reguly, ja palilam przed ciaza, tez czerwone i tez duzo. W ciaze zaszlam w ciagu 2,5 miesiaca bez staran, poszlismy na spontan jedynie. w poczatkowwej fazie ciazy tez nie moglam rzucic, czy nawet ogranniczyc, bo 2 kreski na tescie wzbudzily taka ekscytacje, ze ddymek byl dla mnie niezbedny. Jednak kolo 10 t.c. zwymiotowalam po papierosie i juz do konca nie zapalilam ani jednego. Dzieco urodzilo sie dorodne, duze i zdrowe, ja w ciazy mialam ideane wyniki wsszystkich badan, nawet lekarz sie smial, ze mam wyniki jak zolniez a nie kobieta w ciazy.

Gość aleksandddra
Nie jestem za paleniem w ciąży, uważam wręcz przeciwnie . Nie powinno to mieć miejsca. Jak już nie możecie dać sobie rady to proponuje e-papierosy ze stężeniem nikotyny 0 wtedy się nie zatruwacie a możecie poczuć ten smak. Bardzo dobre olejki ma mylime. Myślę że to jedyne słuszne wyjście.