Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwalam z facetem Jaka ja glupia bylam ze nie zrobilam tego wczesnien

Polecane posty

Gość gość

Ocknelam sie gdy wyladowalam przez niego w szpitalu. Wpadl w szal, popchnal mnie tak niefortunnie ze rozbilam sobie glowe. Przepraszam, blagal o wybaczenie ale ja sobie dalszego życia z takim psycholem nie wyobrazalam. Przyniosl kwiaty. Smiac mi sie zachcialo, bo co ja sobie mialam z nich herbatkę czy oklad zrobić?!? Glupio tylko zrobilam ze zmarnowalam dwa lata życia.

Agresja i przemoc może być nie tylko fizyczna. Słowna również. Kobiety nieraz gadają i zachowują się tak jakby myślały, że na faceta można wylać każde pomyje. Spoko, znajdziesz sobie lepszego, albo dojdziesz do wniosku, że wszyscy tacy sami. Albo może zrewidujesz mniemanie o sobie.

Gość gość
Mam dopiero 19 lat. Jestem osoba bardzo spokojna i nie znęcam sie nad nikim ani psychicznie ani fizycznie. Jeśli mam jakiś problem to mowie o nim wprost i na osobności. Bylam strasznie naiwna 16latka której zaimponowal niezrównoważony facet. Wiem, ze nie mozna mierzyć wszystkich ta sama miara ale jestem juz ostrożniejsza w relacjach

Gość gość
Boże , dobrze ze nic Ci sie nie stało ! Następnym razem moze nie byc Happy Endu . Zostaw dvpka , nie warto tracić czasu na psychola.

No to trochę dziwne. Jesteś taką cudowną kobietą, a jemu tak nagle po tylu latach ot tak bez powodu odbiło i cię popchnął. Niesamowita historia. Faktycznie czasami tak jest, że jest super w związku aż nagle facet podchodzi i bach popycha dziewczynę. Skoro tak, to już nie jesteście razem i super.

Gość gość
Czyli jest nadzieja;)