Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanaOna123123

Mojemu facetowi podoba się inna! Pomocy!

Polecane posty

Gość ZałamanaOna123123

Tak, jak mówiłam podoba mu się inna. Jesteśmy ze sobą 3 lata. Bardzo go kocham i bardzo się staram, żeby wszystko było dobrze. Uważam, że jestem naprawdę super dziewczyną. Ostatnio powiedział, że podoba mu się inna. Spotkał ją w pracy, ona pracuje w tej samej firmie, co on. Mówił,że kiedyś z nią imprezował. Od tego czasu diametralnie się zmienił. Nie chce uprawiać seksu, czepia się o byle co, nie zależy mu, cieszy się, jak ze mną się nie widzi. W Walentynki nie świętowaliśmy, bo powiedział mi, że mu się nic nie chce. Przeszukałam jego komputer, wyszukiwał ją na facebooku. Nie zależy mu kompletnie.. Co robić? Pomoże ktoś? Bo ja się załamałam..

Gość gość
jak się zabujał, to nic nie zrobisz... olej go i znajdź innego godnego Ciebie...

Gość gość
no ale co masz zrobić jak zadurzył się w innej? może już cie nawet zdradził, ja bym nie traciła na niego czasu

Gość ZałamanaOna123123
Myślicie ,że jak mu wezmę z dooopy do ust to nabierze ochoty na seks ?

Gość ZałamanaOna123123
Dodam,że strasznie się nią podnieca. Mówił, że to jest jego wymarzony typ.. No czuję się gorsza, nieatrakcyjna.. Widzę,że myśli o niej. Zmiana w zachowaniu jest ogromna. Rozumiem, że może się jemu podobać dziewczyna, bo ja też nieraz spojrzę na jakiegoś faceta. Ale on już nieraz pisał z innymi.. Bardzo mi na nim zależy.. ale muszę coś zrobić, bo nie chcę tkwić w związku, gdzie tylko jednej osobie zależy..

Źle to wygląda. Nie wiem co doradzić. Ja bym zostawił taką dziewczynę. Ale przecież ci tego nie doradzę, co dobre dla mnie, nie musi być takie dla ciebie.

Gość ZałamanaOna123123
Po 3 latach związku trudno jest mi znów zacząć wszystko od nowa. Kocham go.

Gość gość
Porozmawiaj z nim,powiedz że chcesz wiedziec teraz jak jest żeby nie było za pózno

Gość ZałamanaOna123123
Ktoś się podszył pode mnie w jednym w komentarzu. Jakiś idiota lub idiotka ;/ Naprawdę jestem załamana.

Gość ZałamanaOna123123
Podobno on robi jej soczysty rimming :( Trochę teraz czuję niesmak przed pocałunkiem:(

Gość gość
oj przestan gadac bzdury, ludzie się rozstają i po 10 latach i zyją, ale jak wolisz być z kimś kto kocha się w innej to bądź :) on i tak prędzej czy póxniej cie zostawi

Gość ZałamanaOna123123
Rozmawiać? Próbowałam.. mówię do niego, że strasznie się zmienił, że nie jest to już ten sam facet.. widzi, że jestem smutna.. w Walentynki płakałam całą noc, a on nic. Powiedział, że mam jakieś problemy, że wymyślam.. Wiem, jak ludzie zachowują się, jak zauroczą się kimś innym.. wiem,że się nakręcił strasznie nią. Do mnie nawet się nie stroi.

Gość PrawaeTywae
To tak jak mój pastor.

Gość ZałamanaOna123123
Pozwolę mu nawet defekować mi do ust ,żeby go tylko zatrzymać 😍

Gość ZałamanaOna123123
Mało co spędzał czas na facebooku, mnie wyzywał, że siedzę. A teraz? Wchodzi cały czas... Dzisiaj wstał, to od razu do komputera poleciał i na facebooka.

Gość gość
a co masz zrobić? skończyć tą znajomość, dać mu spokój, niech układa życie sobie a Ty sobie nic na siłę sama jakbyś chciała odejść bo ktoś inny by Ci się spodobał nie chciałabyś żeby on Cię zmuszał do bycia z nim

Gość ZałamanaOna123123
Nie podszywać mi się! CO ZA LUDZIE!!!!

Załamana, im wcześniej tym lepiej. Jesteś z gościem trzy lata, a on w walentynki mówi, że mu się nic nie chce? Tak jak ktoś wyżej napisał, nie trać czasu. Im szybciej to zakończysz tym lepiej, później będzie jeszcze ciężej, a jak na moje oko nie zapowiada się na poprawę. No chyba, że ta laska jest zajęta i ma bardziej konkretne zasady, bo umówmy się, to że ona się jemu podoba nie świadczy o tym, że i on jej się podoba.. I nie pisz, że jest przystojny, piękny etc. , bo są gusta i guściki.

Gość Pan Wiesław reaktywacja
Na 100 % ją posuwa aż furczy :classic_cool: frajerko :D Ciekawe ile razy mu obciągałaś c***a który był wcześniej w jej c***e albo dooopie :D:D:D

Gość ZałamanaOna123123
Chyba masz rację Małopolska.. ale jestem w nim tak bardzo zakochana.. myślę,że byłam za dobra.. miał wszystko, i znudziło mu się...

Gość ZałamanaOna123123
Miał wszystko :( zgodziłam się ,żeby nasikał mi do ust a nawet uprawiałam seks z jego psem rasy jamnik szorstkowłosy bo mówił ,że ten widok go kręci .

Gość ZałamanaOna123123
Kończę dyskusję. Ktoś się podszywa, pisze głupie komentarze. Potrzebuję pomocy. Widzę, że ludzie mają nie po kolei w głowie. Innym dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
a jak wygląda tamta dziewczyna która jest w jego typie ?

Gość Pan Wiesław reaktywacja
No to w*********j płakać w poduszkę a jak juz sie załamiesz do końca to wiesz co robić. Skakanka i strych 🖐️

Gość gość
W ogóle nie wiadomo, czy on się jej podoba, najlepiej porozmawiaj z nią i powiedz jej żeby mu powiedziała otwarcie, że ma się odczepić

Gość gość
Dziewczyno, miej swoją godność i nie pozwól sie tak traktować. Facet jawnie cię olewa, wprost mówi, że ma cię gdzieś,a ty się zastanawiasz co robić? Wiem, że to trudne, ale zostaw gościa, skoro on nie ma jaj i nie potrafi odejść mimo, że podoba mu się inna, to ty bądź w tym związku osobą zdecydowaną. Pogoń go, być może się opamięta i zechce to naprawiać, a jeśli nie, to też dobrze dla ciebie, bo dasz sobie szanse na spotkanie faceta, dla którego to ty będziesz najważniejsza.

Gość gość
Musisz być silna, każ mu wybrać, albo ty albo facebook i podśmiech*jki z na,. Jak cię kocha to oleje tamtą

Gość gość
Nawet jezeli on zapomni o niej to pewnie ty nie zapomnisz . Bedziesz rozpamietywac tak jak ja , juz minelo 2lata a ja nadal pamietam ta zdrade emocjonalna. Czasami zaluje ze go wtedy nie zostawilam.