Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

gronkowiec i acne tradzik

Polecane posty

Gość gość

witam wiem ze to forum jest w wiekszosci dla kobiet ale chce pomoc innym ktorzy zmagaja sie z tradzikem lub gronkowcem od poczatku walczylem metoda prob i bledow i domowymi sposobami. jesli mi w ciagu trzech cos nie pomagalo albo slabo to szukalem czego lepszego. nigdy nie bylem u lekarza i nigdy zadnych antybiotykow nie bralem i nie zamierzam. z wszystkiego sie wyleczyem w ciagu tygodnia a moja walka trwala pol roku czasem bylo masakrycznie nawet z domu nie wychodzilem gdy tylko cos zjadlem co jadlem wczesniej to zawsze cos wylazilo lub oslabiony organizm to byl wysyp probowalem picie drozdzy aloes diety oczyszczajacej olejeki eteryczne lisc oliwny citrosept srebro koloidalne i dym brzozowy inne. zawsze to wymagalo przestrzegania diety i dluugie leczenie, to nie dla mnie wiec znalazlem metode ktora jest baardzo skuteczna i nie wymaga hardkorowego leczenia a wiec tak po 1 pijemy kolo 2 l wody mineralnej niegazowanej po 2 zajadamy sie kasza gryczana dwa razy dziennie ma w sobie duzo witamin blonnika i KRZEM ktory jest bardzo potrzebny a takze absorbuj***akterie wirusy itp po 3 bakterie nie lubia kwasnego a cytryna jest bardzo pomocna a zeby byla skuteczna to trzeba by bylo wypijac sok az z 10 cytryn ale wystarczy sok z jednej cytryny z woda na czczo jak najdalej od sniadania po 4 kupujemy kwas l-askorbinowy lewoskretny ja kupile 1 kg koszt 50 zl jest to czysta witamina C ktorej nie da sie przedawkowac a nadmiar jest wydalany z moczem i tak dodajemy sobie kolo 2- 3 lyzeczek dziennie witaminy c jest mega dawka kolo 50 razy wieksza niz organizm potrzebuje ale to nam nie zaszkodzi ale zacznijcie od malych dawek babcie wyleczlem z grypy wit c w ciagu 1 dnia rano rozpoczeta kuracja a wieczoem tryskala zdrowiem a ma 75 lat i nic innego nie brala!! polecam tez jedzenie kapusty kiszonej albo sok z niej. niezle przeczysci jelita a jak wiadomo wszystkie choroby zaczynaja sie od jelit na gronkowca polecam srebro koloidalne na tradzik mniej pomaga wystarczy zamoczyc wacik i przemyc twarz. po 3 minutach tam gdzie jest gronkowiec bedzie sie on niezle wywijal a wrecz bedzie chcial wydostac sie ze skory i tak trzymamy ten wacik w miejscach gdzie on jest a po 15 min juz go u mnie nie bylo. troszke sie rozpisalem ale mysle ze wam to bardzo pomoze tak jak mi pomoglo a myslem nawet aby robic na tym kase na wszystko jest sposob wiktor1064@onet.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować