Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem trudna kobieta do zycia?

Polecane posty

Gość gość

Mam faceta. Jest dobry, tzn tak ogolnie. Ma wady oczywiscie, ale w wiekszosci do zaakceptowania. A ja? Ja mam wrazenie, ze mam tylko wady. Bywaja dni, ze jestem tak klotliwa, ze sama ze soba nie moge wytrzymac. Potrafilam sie wkurzyc, ze facet nie przebral sie jak ze mna jechal na walentynki do restauracji, bo ja sie odstrzelilam. I zanim dojechalismy do restauracji juz bylismy pokloceni. Na szczescie on ma wiecej oleju w glowie i sie opanowal i przywrocil atmosfere. Ale takich glupich sytuacji mozna znalezc wiele. Mamy ciagle glownie przez to wzloty i upadki. A ja depresje. Jak mozna sie pozbyc takiej wewnetrznej zlosci? No i jak sie nauczyc cieszyc sie z zycia? Bo ja mam wszystko czego potrzebuje a jednak nie potrafie sie cieszyc.

Zostawiłem dziewczynę przez coś takiego. To akurat, że chciałaś żeby się przebrał to rozumiem. Ale miałem taką jedną kłótliwą i pozbyłem się jej. nie dało rady wytrzymać, psuła każdą miłą chwilę. Samo ciało i zapewnienia o miłości to zbyt mało.

Gość gość
Tez mi sie wydaje, ze mojemu facetowi ze mna nie jest lekko. Tylko jak mam to zmienic? Chce sie nauczyc cieszyc sie z tego co mam, a ja tylko znajduje problemy...

Gość gość
Idź do psychologa - on zamienia złośnice w aniołki.

Gość Mateusz_34
Wstrzyknij sobie 10ml benzyny lotniczej do tętnicy szyjnej to odfruniesz od problemów.

Gość muminka98768
a ty wiedziałas gdzie jedziesz? Czy to była niespodzianka i dowiedzialas się pozniej?

Gość muminka98768
a ten facet nic nie przeskrobał w tym dniu?

Gość gość
kobiet nie trzeba lubić kobiety trzeba tolerować

Gość muminka98768
niech cie zostawi.

Gość gość
Wiedzialam, ze jedziemy do restauracji, sami ja wybralismy. Czy naprawde nie mozna sie nauczyc chociaz radosci zycia??

Gość gość
mam tak samo jak ty. Ciągle sie złoszcze, już nie moge sama ze sobą wytrzymać.

Gość gość
I jak z tym zyjesz? Bo ja czuje ze jak tak dalej bede sie na wszystko denerwowac to mojemu facetowi wysiadzie cierpliwosc