Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres po porodzie pytanie

Polecane posty

Gość gość

Przed ciążą miałam bardzo bolesne miesiączki, że się zwijałam z bólu, wymiotowałam itd. Mówili mi, że po porodzie tak już nie będzie... I faktycznie kilka miesięcy było ok, a teraz znowu tak bolało, że musiałam brać bardzo silne przeciwbólowe. Czy to normalne?

Gość gość
nikt nie wie?

Gość gość
To raczej zależy od organizmu, ja przed ciaza mialam regularne cykle na tabletkach a teraz 1,5 roku po porodzie zdarza mi sie miec 2 okresy w ciągu miesiąca. Moze warto pomyśleć o tabletkach anty które czesto znacznie zmniejszają bole menstruacyjne.

Gość gość
Mam identycznie! Też przed ciążą potwornie znosiłam okres, zaraz po tym jak dostałam po połogu było ok, aż zdziwiona byłam, że to może naprawdę nie boleć :) Ale niestety minęło pół roku i znowu zaczyna boleć... Na razie jeszcze nie tak jak kiedyś, ale tendencja jest rosnąca niestety.

Gość gość
Też miałam przed ciążą mega-bolace miesiączki. Mdlalam i rzygalam z bólu. Na szczęście odkąd urodziłam córkę (prawie 4 lata temu) problem zzniknął :-) zobaczymy jak będzie po 2 porodzie bo teraz jestem w ciąży :-)

Gość czarna8282
znam ten ból, u mnie lekarz powiedział ze jak urodzę to bóle minom,niestety nie mineły:( .Jestem już 11 lat po porodzie i nadal mam bóle.U mnie nie znaleziono przyczyny niestety,a przy kazdym miałam mdłości, biegunki, kołatanie serca, ból nóg, ból brzucha i nawet pare razy zemdlałam.Życzę zdrówka i jak najmniej cierpienia.

Gość Magda

Ja mam bardzo bolace miesiaczki i znalazłam na to sposób. Zaczełam chodzić na zajęcia z osteopatii i bardzo mi to pomaga , teraz prawie nie odczuwam bólu podczas miesiączki. Mogę polecić bardzo dobre miejsce gdzie takie zajęcia prowadzą Rehaorthopedica w Krakowie. https://rehaorthopedica.pl/