Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETY DO WOJSKA czy wszystkie

Polecane posty

Gość gość

Jak wiadomo teraz wojsko jest zawodowe, mamy możliwość uczestnictwa w nim, każda z nas może po spełnieniu wymagań wstąpić do wojska. Jednak... Czy powinna wrócić służba obowiązkowa, bez względu na płeć, mowa o 9 miesięcznej służbie wojskowej? Czy w ramach równouprawnienia kobiety powinny mieć takie same kryteria jeśli chodzi o sprawność fizyczną?

Gość gość
1000m trzeba przebiec w mniej niz 12 minut

Gość gość
Dla mnie powinna wrocic sluzba wojskowa. Jak teraz patrze na tych chlopaczkow zaczesanych na boczek w spodniach rurkach, szaliczkiem czy czapeczka wystylizowana...wymiotowac mi sie chce. Kiedys szedl taki gogus do wojska i wychodzil mezczyzna nie chloptasiem

, dokladnie! Ale nie rozumiem po co kobiety maja isc do wojska? W ogole kobiety w sluzbach mundurowych to porazka. Pamietacie ta akcje policjantki i jej kolegi ktora ktos nagral i puscil do netu gdzie ona temu gosciowi nie mogla dac rady. :( probowala gazem psikac :D niestety jej kolega oberwal a nie ten facet. :D Dla mnie cos takiego to smiech na sali.

Gość gość
Mam kolege policjanta, robi w prewencji. I mowi ze nikt nie chce byc w ,,parze" z dziewczynami. Na pytanie dlaczego, przytoczyl sytuacje. Jada na interwencje domowa, awantura w jakiejs melinie. On wchodzi pierwszy, kobieta z tylu ma ,,oslaniac". Zul zamach**e sie na zone siekiera, jest juz krew.policjant probuje obezwladnic zula, mowi do policjanki z tylu zeby wezwala kolegow i niech dyspozytor wezwie karetke. A tej babki z tylu juz nie ma. Zemdlilo ja gdy zobaczyla kaluze krwi i poczula smrod w melinie i pobiegla za zewnatrz by puscic pawia. Kolega zostal sam z facetem z sikiera.super

Gość gość
jak dla mnie nie. 9cio miesięczna służba wojskowa to porażka Widziałam film, akurat z mojej rodziny chłopak jako jeden z ostatnich się łapał i co? Nie wiem jak to się nazywa kiedy rodziny przyjeżdżają, ale oni nawet równo iść nie potrafili, a tekst że szedł chłopaczek wychodził mężczyzna to śmiech na sali, widzę po tym od nas z rodziny, fakt rurek nie nosi, włosów na boczek też nie ale to nie był jego styl, ale ciapa jaka była taka jest.

Gość gość
Wiesz moj znajomy wezwany do wojska pojechal...po miesiacu wrocil. Matka twierdzila ze dowodca tak go wyroznil ze zwolnij wczesniej. A prawda byla taka ze mial problemy psychiczne a mamusia nigdy nie mogla sie pogodzic ze nie jest do konca normalny. Z pustego i salomon nie naleje

Gość gość
Jagoda weź nie pyerdol jak połamana, mówisz o jakiejś psiarce, a wiadomo, że do psów tylko nieuki i nieudacznicy idą. Widziałaś jak sobie chwalą kobiety pilotów na misjach? jak sobie świetnie radzą strażaczki, celniczki, leśniczki. Każda taka jednostka to powie, że babka w ich szeregach to cenny nabytek ale ty siedź przy garach, bo tam jest twoje miejsce. Najgłupsza forumowiczka potwierdziła swój debilizm.

Gość gość
kilometr w 12minut przebiec? chyba przejść:D kurcze może przeczołgać-nie pomyliło Ci się cos?

Gość gość
My kobiety powinnyśmy propagować pacyfizm! Jak Wam się wydaje dlaczego nie macie testosteronu a na świat przychodzi Was więcej? Macie misję do spełnienia! PACYFIZM!

kilometr nie w 12 tylko w 4min i jest to dolna granica , jesli ja przekroczysz to egzamin niezdany.

17.02.14 , taaa, juz w to wierze.:D Ty sie nawet do garow nie nadajesz :D