Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto sie zna na pozyczkach?

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje pozyczki ok 5000 zl, mam umowe o prace na stale, gdzie najlepiej wziasc pozyczke zeby mi sie najbardziej oplacalo?

Gość gość
Up

Gość gość
najlepiej nie brać pożyczek

Gość gość
nie bank provident skok tak to nie bank wiec jest taniej

Gość gość
branie pożyczek nie może się opłacać, bo na tym się traci nie zyskuje...

Wiem..ale co poradzic jak ja teraz potrzebuje calej tej sumy...nie mam czasu na odkladanie,bo z czego bo mam prace,ale potrzebuje na juz tej kwoty...a czy ktos wie czy jak wezme pozyczke i oresla mi raty to czy moge to wczesniej splacic?

Gość gość
Jak na krótki okres czasu, to wydaje mi się, że można spróbować wziąć szybką pożyczkę w jakiejś instytucji pozabankowej - tutaj jest ich ranking: http://kredytowykalkulator.com/pozyczka-przez-internet/ranking-szybkich-pozyczek/ Są one jednak droższe od pożyczek bankowych (jeżeli weźmiemy pod uwagę oprocentowanie w skali roku). Natomiast pożyczki w banku są z kolei obciążone większymi procedurami (sprawdzanie w BIK, procedura analizy kredytowej w samym banku trwająca często parę dni). Reasumując - jeżeli Ci się naprawdę spieszy to weź szybka pożyczkę, ale jeżeli chcesz mieć takiej to udaj się do swojego banku i uzbrój się w cierpliwość.

Gość gość
na jaki okres chcesz wziąć? jeśli na 12mcy to najtaniej będzie w Banku Ochrony Środowiska (BOŚ Bank) rata wyniesie 435zł dane wg niezależnej porównywarki kredytów

Gość gość
Najlepiej wziąć z banku i nie ważne na jaki okres ponieważ jak spłacisz wcześniej to bank zwraca ci oprocentowanie za okres który spłaciłaś szybciej np rata wynosi tam 200 zł + oprocentowanie 50 czyli 250 zł płacisz na miesiąc. Zostaje ci np jeszcze 5 rat do końca i spłacasz je przed terminem czyli 4 * 50 zł = 200 zł zwrotu :)

Gość Kordekk
A na czym taki kontakt polega? Płaci się coś za spotkanie? Szukam zastrzyku finansowego na rozsądnych warunkach.

Gość gość
ja sie znam ale to rozne w roznyc krajach jest :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość grzybek12
Kordekk, nie za spotkanie nic nie płacisz. To firma, której celem jest pomoc w wyborze najkorzystniejszego kredytu spośród ofert banków.

Gość Gościu24
Przychodzisz na spotkanie, omawiasz z doradcą swoje potrzeby kredytowe, porównujecie oferty dla Ciebie dostępne i zajmujecie się formalnościami - tak to w skrócie wygląda :)

Może nie jestem nałogowym pożyczkobiorcą, ale udało mi się przetestować kilka ofert. Czym kieruję się w wyborze? Na pierwszy plan - pewność oferty. Ostatnio znalazłam stronę www.emamona.pl. Projekt jest dofinansowany z UE, więc domyślam się, że są pewniakami. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z nimi?

Szczerze to dla mnie porównywarki nie są za bardzo wiarygodne. Jak ktoś słusznie podpowiedział najlepiej udać si do pośrednika finansowego. Zaoszczędzi się przy tym cenny czas, tym bardziej że taka usługa nic nas nie będzie kosztowała. Na rynku jest sporo takich firm, wystarczy poszperać w sieci:)

Gość wybierarka
Jeśli szybko potrzebujesz pożyczki, możesz wypełnić wniosek przez internet, tylko że w takim wypadku przy pierwszej pożyczce dostaniesz max. 1400 zł (vivus), reszta firm to ok. 1000 zł albo kilkaset. Zawsze może je wziąć w kilku miejscach ale pamiętaj o opłatach - teraz jest sporo pożyczek darmowych dla nowych klientów i nie jest to kłamstwo. Jeśli jednorazowo chcesz pożyczyć to nie jest to złe rozwiązanie. Oferty takich pożyczek możesz przejrzeć sobie klikając na link w stopce. Pozdrawiam N.Balasa Analityk Finansowy portalu wybierarka.pl http://www.wybierarka.pl/pozyczka-przez-internet#nb

Gość Malwio
Myślę, że warto zwrócić się do specjalistów, a nie pytać na forum. Ja korzystałam z usług help-finanse. Doradca z tej firmy pomógł wybrać mi odpowiednią pożyczkę i nie muszę obawiać się, że w umowie pożyczki są jakieś kruczki.

Gość bez BIK
Istniej***ardzo dużo stron, na których można znaleźć wartościowe treści: http://www.pozyczki-bez-bik.pl/ może komuś się przyda info ;)

Gość gość
DWA RAZY TYLE ODDASZ NAPEWNO; POMYSL WARTO