Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Nie ta suknia

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witajcie, kr贸tko po ustaleniu daty 艣lubu wybrali艣my si臋 z narzeczonym do moich rodzic贸w, 偶eby im wszystko "oficjalnie" og艂osi膰. Poniewa偶 moi rodzice mieszkaj膮 na drugim ko艅cu Polski a mama bardzo chcia艂a uczestniczy膰 w wyborze sukni 艣lubnej zdecydowa艂am si臋 wybra膰 z ni膮 do salon贸w podczas naszej wizyty. Odwiedzi艂y艣my trzy salony, przy okazji pok艂贸ci艂y艣my si臋 o wizj臋, jak suknia powinna wygl膮da膰. W ostatnim salonie w ko艅cu zdecydowa艂am si臋 kupi膰 sukni臋. Troch臋 dlatego, 偶e by艂am ju偶 zm臋czona (nie znosz臋 zakup贸w), troch臋 przez naciski mamy a troch臋 dlatego, 偶e to by艂a jedyna suknia, w kt贸rej zar贸wno w miar臋 si臋 sobie podoba艂am jak i by艂a w moim zasi臋gu cenowym. Jednak szybko po kupieniu zacz臋艂am mie膰 w膮tpliwo艣ci. Jak rozmawia艂am o tym z mam膮 przez tel. albo z kole偶ankami to m贸wi艂y, 偶e to stres i na pierwszej przymiarce mi przejdzie jak si臋 zobacz臋 w tej "w艂a艣ciwej" sukni. No i dzie艅 przymiarki nadszed艂 a ja sukni臋 ostatecznie znienawidzi艂am. Nie podobam si臋 sobie w og贸le, pomimo bycia szyt膮 na miar臋 jest niewygodna i 藕le si臋 uk艂ada. Strasznie "odcina" mi biust, kt贸ry przy wdechu "wychodzi" g贸r膮. Pyta艂am si臋, czy to nie kwestia za ciasnego gorsetu, ale gdy si臋 go poluzowa艂o to suknia ze mnie spada艂a. Jestem bardzo z艂a na siebie, 偶e zamiast s艂ucha膰 intuicji zdecydowa艂am si臋 czeka膰 do przymiarki. Teraz mam 2 miesi膮ce do 艣lubu i zastanawiam si臋: czy przecierpie膰 w tej sukni sw贸j 艣lub (zaraz po obiedzie bym si臋 przebra艂a bo nie dam rady w niej ta艅czy膰) czy szuka膰 na szybko czego艣 nowego? Tylko czy w tak kr贸tkim czasie mam szans臋 co艣 znale藕膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
poszukaj moze na lokalnych stronach czy jaka艣 panna m艂oda nie sprzedaje tanio swojej sukni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
albo popatrz czy jaki艣 salon nie robi teraz wyprzeda偶y i ewentualnie na poprawki um贸w si臋 z dobr膮 krawcow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz miesi膮c luty i marzec to miesi膮ce wyprzeda偶y,zatem szukaj kochana a na pewno cosik znajdziesz odpowiedniego dla siebie:)pelno jest ogloszen czy to allegro czy tablica...powodzenia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej mo偶e moja ci si臋 spodoba tanio sprzedam a jest wygodna i elegancka POLECAM !!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja chc臋 wygl膮da膰 odlotowo suknia tylko z Pary偶a!!! dodatki , oczywi艣cie wysoka p贸艂ka fotki.. a reszta , to i tak b臋dzie festyn dla ciotek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poogl膮da艂abym wyprzeda偶e i komisy i kupi艂abym cos innego, to jedyny taki dzie艅 w 偶yciu wiec nie chcia艂abym i艣膰 w czym艣 w czym bym si臋 藕le czu艂a. Ewentualnie poszukaj jakiej艣 dobrej krawcowej i nich przerobi aktualn膮 suknie tak 偶eby by艂o Ci w niej dobrze, my艣l臋 ze na szycie od pocz膮tku jest ju偶 troch臋 za p贸藕no

Udost臋pnij ten post

Witam. Je偶eli nie znalaz艂a Pani jeszcze sukni, prosz臋 napisa膰 do Nas maila i poprosi膰 o katalogi, by膰 mo偶e co艣 si臋 Pani spodoba. Jeste艣my producentem sukien 艣lubnych i wieczorowych, wiec mo偶emy zrealizowa膰 tak偶e Pani projekt. Mamy bardzo konkurencyjne ceny. suknieagnieszka.biuro@vp.pl Agnieszka

Udost臋pnij ten post