Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamm

organizacja

Polecane posty

Gość pamm

mamy napiszcie prosze jak byc dobrze zorganizowana mama i pania domu. ambitnie kupilam sobie terminarz mam mnostwo pomyslow ale brak motywacji. napiszcie moze jak wy to wszytsko ogarniacie... mam roczna corke. pomozcie:)

Gość gość
nie wiem, bo ja nie jestem ogarnięta, tzn nie mam konkretnego planu. Wstaje rano, wiem, ze mam zaprowadzic dziecko do przedszkola i z mlodszym zrobic zakupy, potem obiad. Reszta dnia zalezy, jak sie ulozy, czasem ktos wpadnie do mnie, czasem ja do kogos, czasem po przedszkolu jade gdzies z dziecmi, czasem maz jedzie, a ja mam wolna chwile dla siebie lub na dokladniejsze sprzatanie.. Wg mnie nie da sie zaplanowac zycia idealnie, ale terminarz to dobry pomysl, zeby nie przegapic wizyty u lekarza, szczepienia itd..

Gość gość
Ja z terminarzem tez tego nie widze:P Ja mam tlko kilka glownych celow w ciagu dnia. Zwlec sie z lozka.jak dziecie sie obudzi, nakarmic,pobawic sie z nim,zabrac na spacer,nakarmic,polozyc spac,polozyc sie spac:P to taki plan do poludnia. Oczywiscie jak stwierdze,ze jednak nie mam potrzeby sie polozyc,to wstawie jakis obiad,powycieram kurze,wstawie pranie. Ale wszystko na luzie,nie spinam sie. Jak czegos nie zrobie dzis to zrobie jutro. W brudzie nie zyjemy,glodni nie chodzimy.