Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sól_w_oku

pogadam

Polecane posty

Z takim humorem jaki mi doskwiera nie będę go zachęcać, to jego w końcu wina :P Jaka dzidzia?

Za nudno. Chciałabym wsiąść w samochód i ruszyć na przejażdżkę :) albo zrobić coś szalonego. a ja tu siedzę i gniję :P ech.

Ja tak wczoraj zrobiłem z nudów, a paliwa żem przepalił.... szkoda gadać :) swoją drogą przyznasz chyba , że to bardzo relaksujące powłóczyć się bez celu

Gość gość
A tam wina :-P Niech sobie przypomi, że oprócz kłopotów są radości!;-) Dzidzia... myślałem, że urodziłaś niedawno. Rodzice mogą mówić co chcą, oni za Ciebie Twojego życia nie przeżyją. A jak spłacicie długi i wtedy wymieni Ciebie na nowszy model?

Taak, uwielbiam się włóczyć nocami :P Nie mam dzieci jeszcze, całe szczęście. On jest trochę dziwny, ja wiem. O kredycie dowiedziałam się jak już połknęłam haczyk.

Kredyt na co wziął , na inwestycje jakąś zapewne?

Gość gość
Ciężka sprawa, a planujcie coś razem?

Gość gość
Dla mnie szaleństwem było wziąć ślub, a dla was?

Nie żebym Wam źle życzył , ale wydaje mi się , że to się nie uda , za dobrze typ ma z Tobą :)

Jesteśmy o krok od założenia biznesu. Potrzeba trochę dodatkowej kasy. Dla mnie to obłęd, ale cóż... Innej szansy na większą(dodatkową) kasę nie ma. Nie podpowiadajcie mi, że jestem w gorszym bagnie, niż jestem, pls :P

Gość gość
Nie ma kasy to się wszystko pieprzy, zamiast budować zaplecze finansowe dla was obojga to... pst. Już się czegoś od was nauczyłem. Ty planujesz powrót, czyli chcesz dać nogę?

Ja sobie zawsze wybieram takich, co wolą się zająć czymś innym jak mną. Coś robię nie tak. Jeden tkwił całymi dniami przy kolejnej skorupie, którą nazywał autem. Inny ścigaczem i kolegami... masakra, zostanę się stara panna z kotami :D

Gościu powiedzmy, że ja nic z tego nie mam. Poza od czasu do czasu czułości, nie wiem, raz na tydzień, dwa. Szaleństwo, nie? Wyobrażałam to sobie inaczej.

koty chodzą własnymi drogami , pies będzie wierniejszy i zostanie do śmierci

Gdybym miała własny kąt możliwe, że pomyślała bym o psie :P Lecz niestety...

Gość gość
Ale jest szansa, że Będziesz biznes łomen ;-) A to może wiele zmienić w Twoim życiu. Do tego pies...

Mówisz że z tego związku niewiele czerpiesz , czy nie lepiej uciekać póki nie jest za późno? Myślisz że jednak w przyszłości będzie lepiej?

Gość gość
Skoro tak szalejecie to on impotent, albo Ty lodowcowata;-) To prawda, że tam u Ciebie to zawsze pogoda jest do De?

Skoro siedzisz tu wieczorem , pomimo tego że masz faceta , to coś tu jest nie tak , młodzi... a nudzą się ze sobą , coś strasznego , jak małżeństwo po 30 rocznicy :)

Tak. Niskie ciśnienie, szaro i ponuro, ostatnio wieje bez ustanku. Mnie jako niskociśnieniowca dosyć często pobolewa głowa. Może jestem lodem w stosunku do niego, chyba nie miałam tak wcześniej.

tedees, dzięki :) Wiem, ja chyba mam zapisane w gwiazdach siedzieć w domu do zasmarkanej śmierci. Takie szaleństwo, a co! ;)

A weź go wyciągnij wieczorem gdzieś na miasto , jak po dobroci nie będzie chciał to szpilki z ostrym czubkiem i wiesz co dalej....