Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sól_w_oku

pogadam

Polecane posty

Tutaj w Anglii w małym miasteczku nie ma gdzie wyjść, jedynie do pubu. A i przy tej pogodzie się nie chce... Podjęła bym krok, który podjąć chcę, ale boję się, że jak za każdym razem się potknę na nim. Nie wiem co dalej. Ot, siedzę i myślę. Ludzie gdzieś tam w innych zakątkach świata imprezują, spędzają upojne noce, robią coś ciekawego. a ja... piszę tu z Wami.

Gość gość
D L A C Z E G O Jesteś z nim? Co Zyskasz, a co Tracisz, tkwiąc w takiej stagnacji?

Gość gość
Dawaj kamerę, będzie upojnie;-)

Słuchaj mam znajomego co od dłuższego czasu tylko praca i dom , i chłop poprostu zdziczał , jakiś oderwany od rzeczywistości się zrobił , zatrzymał się 3 lata wstecz. Teraz trudno do rytmu mu wrócić , nigdzie nie wyjdzie, załawić coś nie związanego z pracą też ma problem. Pracę straci i co , w czterech ścianach się zamknie...

Aj... licho. Ale facet sobie poradzi "sam" w życiu z utrzymaniem. Kobieta ma nieco gorzej. Chciałabym by stać mnie było się usamodzielnić, ale nie stać. Więc będę tkwić albo z nim albo z rodzicami :/

Jednak wolał bym chyba z rodzicami , w swoim kraju , przecież ta sytuacja nie trwała by wiecznie.

Ech. Nie wiem sama co robić teraz. Serce komuś pęknie. a ja chyba serca już nie mam :P

A jak za x lat obudzisz się rano i stwierdzisz co ja ku.. zrobiłam? zmarnowałam tyle lat..

Przecież mamy prawo być szczęśliwi , po co własne wypasione mieszkanie skoro po pracy nie będzie Ci się chciało do niego (i współlokatora ) zbyt chętnie wracać

Gość gość
Kochaj go, kiedyś Tobie wynagrodzi to.

Gość gość
Dobranoc 👄;-)

Gość gość
He he, dowcipny jaki :P Dobranoc, gościu

Gość gość
Będę szukał Ciem.;-)