Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie dotyczące seksu

Polecane posty

Gość gość

czy w seksie jest tak, że chociaż raz w życiu trzeba zrobić chłopakowi loda? A konkretnie chodzi mi oto czy istnieje jakakolwiek para, np. małżeńska w której nigdy kobieta nie zrobiła w trakcie seksu loda swojemu mężczyźnie? Bo chodzi mi oto, że nie wyobrażam sobie siebie w przyszłości abym kieddykolwiek miała polizać czy wziąć to buzi "to". I czy muszę to kiedyś zrobić, czy to będzie dziwne że tego nigdy nie zrobie?

Gość Diomio
Przecież nikt Cię nie jest w stanie do tego zmusić. Nie będziesz chciała to nie zrobisz, aczkolwiek uważam, że jak się kogoś naprawdę kocha to łamie się pewne bariery i robi się rzeczy o które by się siebie nie podejrzewało.

Gość gość
Gdy dorośniesz i kogoś szczerze pokochasz, inaczej będziesz patrzeć na "to" wszystko, a "to" u ukochanego mężczyzny również nie będzie niczym obrzydliwym. Swoją drogą, dziwne, myślisz, że podczas seksu nawet bez robienia loda, nie będziesz musiala dotykać tego "obrzydliwego czegoś"?

Gość gość
myślę że będe ale wziąć to do ust to dla mnie obrzydliwe. a samo to, to nie xd

Gość gość
A chciałabyś aby twój partner robił ci minetkę? Czy to też jest dla ciebie obrzydliwe?

Gość anuska102
ja nie wiem,co jest obrzydliwego w lodach. skoro on lize mnie,to czemu ja mam nie lizac jego ;)

Gość gość
Też miałem wątpliwości jak przekonać dziewczyny do rozebrania się ale teraz sam nie pamietam .....wielokropek

Gość gość
oczywiscie, ze nie ma nic obrzydliwego w tym, tylko zdewociale p***buski uwazaja ze jest 🖐️

Gość gość
Nie ma obowiązku. Po prostu musicie ze sobą szczerze rozmawiać zawczasu o tym czego chcecie a czego nie. Nie można przegwałcać wolności drugiej osoby, bo co to za miłość i szacunek. Ona sama musi np. chcieć się "przełamać", ale to nie może być całkiem wbrew niej. Ja z mym narzeczonym nie zamierzamy się zmuszać do oralnego. Oboje nie jesteśmy doświadczeni i nie mamy takich wymagań, a też nas to trochę jakoś przeraża, zawstydza, czy zniesmacza. Tak się dogadaliśmy, ale nie wiem co będzie za 10 lat.