Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

typujemy patologiczne imiona

Polecane posty

Gość gość
Haha. Mój mąż ma na imię Adrian. I wyszedł na ludzi. Pochodzi z normalnej rodziny, sami mamy też normalną rodzinę.Swoją drogą- jeszcze imiona typu Dżesika nie każdemu moga się podobać, ale Adrian? :) A pytanie do autora tematu i mu kibicujących- jakie imiona nie są patologiczne? Serio, dajcie typy, bo chciałabym wiedzieć.Śmiało, czekam na odpowiedzi.

Gość gość
Patologia to np.: dresiarstwo, puszczalstwo, pijaństwo, narkomania, blokersi. O, ostatnio dobry przykład patologii dali w MTV w tym całym Warsaw Whore (sic!)

Gość gość
co do artykulu - na pewno nie gorszy nize teksty kafeterii:) Pisany na podstawie badan socjologow i psychologow.

Gość gość
I tak monika będzie najwieksza k***a

Gość gość
Ja bym nie oceniała książki po okładce. Zgadzam się jednak z przedmówcami, którzy twierdzą, że to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje- piękna łacińska sentencja...

Gość gość
A ja chcę żeby w końcu ktoś napisał te niepatologiczne imiona :)

Gość gość
kwestia gustu i wyczucia. Lepiej, mniej pretensjonalnie, brzmi Anna Kiełbasa niz Vanessa Kiełbasa

Gość gość
Normalne, porządne imiona były w innym dzisiejszym topicu, poszukaj sobie (niestety nie był tak popularny jak ten)

Gość gość
Kiełbasa to z niczym ładnie nie zabrzmi, chyba tylko z bułka z kiełbasą ;) Sa nazwiska , gdzie każde imię będzie brzmiało co najmniej śmiesznie

Gość gość
co do artykulu - na pewno nie gorszy nize teksty kafeteriiusmiech.gif Pisany na podstawie badan socjologow i psychologow. x do psychologa to ty powinnaś sie udać, ja bym chciała żeby te co tak krytykują powiedzialy jak mają na imie :) bo do tej pory nie napisaly ciekawe czemu :D

Gość gość
i to kiełbasa i to kiełbasa, oba głupio brzmią i to nie z powodu imienia :D

Gość gość
Albo na przykład Rodżer Maliniak czy Dżastin Kowal

Gość gość
a po co szukać skoro jeśli drogi gościu czytałeś to podaj choć trzy przykłady- prosimy :)

Gość gość
Prosimy o przykłady imion, z których na pewno nie wywodzi się żadna patologia- żeby wiedzieć jak nazywać dzieci. Bardzo prosimy...

Gość gość
ja swojej córce dam jakieś rzadko spotykane imie nie chce by moje dziecko miało na imie Anna, Małgosia czy inne popularne imie, bo takich Anek na świecie jest multum. lepiej mieć mało spotykane imie niż pospolite, wiem bo sama mam imie które należy do rzadkości chociaż spopularyzowało sie teraz bardziej i zawsze faceci zapamiętują mnie po imieniu i czuje sie bardziej wyjątkowa gdy widze jak reagują mile na moje imie ;) wyróżniam sie troche wśród kobiet. możecie sie srać i pierdzieć ile chcecie. a wasze dzieci mogą być 5-tą Joanną w klasie która ginie w tłumie.

Gość gość
nie mam potrzeby udawania sie do psychologa, a juz na pewno z powodu, ze czytam artykuły z rozsadnych portali informacyjnych typu gazeta.pl ( nie z działu Pudelek). To jest forum anonimowe i nie ma potrzeby, zeby ludzie przedstawiali się swoimi imionami ( zwlaszcza, jesli maja rzadkie).

Gość gość
przykłady normalnych imion (bo patolom nie chce się poszukać): Anna, Kinga, Marta, Adam, Krzysztof, Wojciech

Gość gość
Nie jedna dzesika kowal was kiedyś zatrudni lub wasze dzieci z normalnymi imionami:) a wasze dzieci beda na nia zapierdzielać

Gość gość
Mam na imię Monika i o losie dowiedziałam się, że jestem z patologi haha a przeliczam wasza kasę w banku:)

Gość gość
jest taka koniecznośc bo jeśli krytykujesz nazywając cudze imie patologią to najpierw przedstaw sie i powiedz jak sama masz na imie, nie powiesz sie bo możesz zostać skrytykowana lubisz byc takim cichym krytykiem. skoro masz rzadkie imie to według tutejszej zasady jesteś z patologii.

Gość gość
Nikt nie chce żeby ktokolwiek się przedstawiał. Ja osobiście mam na imię Agnieszka, bardzo mi miło wszystkich poznać, ale chciałabym wiedzieć jak nazwać dziecko żebyśmy nie wyszli na rodzinę patologiczną, albo, żeby mieć pewność, że nie zostanie dresiarą z fajką w ustach. Bo jestem w ciąży i za miesiąc urodzę córeczkę. Proszę, podajcie przykłady. Chciałam nazwać Marcela, ale boję się, że wyjdę na patologię :(

Gość gość
Ty debilu Wojtek najbardziej patologiczne imię z tych wszystkich, które było pisane. Obrzydlistwo jakich mało. A Anna to już dno

Gość gość
nie wiem czy była tu taka perełka: Dżonatan omfg :D Oj chyba jakaś Sanderka, Dżesika czy inna Samanta się oburzyła :)

Gość gość
Ola, Agatka, Weronika:O

Gość gość
gość Nikt nie chce żeby ktokolwiek się przedstawiał. Ja osobiście mam na imię Agnieszka, bardzo mi miło wszystkich poznać, ale chciałabym wiedzieć jak nazwać dziecko żebyśmy nie wyszli na rodzinę patologiczną, albo, żeby mieć pewność, że nie zostanie dresiarą z fajką w ustach. Bo jestem w ciąży i za miesiąc urodzę córeczkę. Proszę, podajcie przykłady. Chciałam nazwać Marcela, ale boję się, że wyjdę na patologię smutas.gif x tak sie składa że nie daleko mnie mieszka Agnieszka która mieszka w nie wyremontowanym i sypiącym sie domu, mieszka w brudzie i syfie i na ścianach ma grzyb i ma męża alkoholika który śpi pod sklepem a dzieci chodzą często brudne :)

Gość gość
No właśnie nie bo mam na imię Karolina i jak słyszę Wojciech to ąz mi sie rzygać chce to dopiero patol:) a Anna to juz w ogóle nie warto nic mówić

Gość gość
Dla mnie imie "niepatologiczne" to takie, ktore nie kojarzy sie (przez swoja popularność) z postacią z powszechnie znanego idiotycznego filmu czy serialu, z beznadziejnym celebrytą. Moze byc oryginalne ale pasowac do nazwiska, albo miec jakies rozsadne uzasadnienie - po osobie, postaci ktora cenimy,wg przynaleznosci do narodu itp.

Gość gość
Haha. Wujek Wojtek jest rybakiem i czy wieje czy nie wieje ciągle ma bordowy nos, a swoją żonę leje od 30 lat. Moja znajoma Marta wyszła za mąż za chłopaka z pijackiej rodziny, który lubi również wychylić i pracuje na czarno na budowie, bo powiedziała, że : "ładnie tańczył", a teraz sama z nim pije, pewien Krzysiek potrafi wypić żonie perfumy, prowadzi własny biznes, w którym oszukuje pracowników i klientów, do pracowników mówi, że muszą znać miejsce w szeregu, a o klientach: niech s********ją. HAHAHA, akurat normalne imiona, ale ludzie- nienormalni.

Gość gość
istnieje jakieś imie które nie jest według was patologiczne? prosze podać

Gość gość
Tu Agnieszka. Jak się cieszę, że komuś skojarzyło się moje imię z patologią, bo już myślałam, że jest strasznie staroświeckie. Tata mnie tak nazwał, swoją drogą był absolwentem Akademii Morskiej. Ja sama skończyłam tylko Uniwerek w Gdańsku, nie piję i nie palę, ale skoro mam na imię Agnieszka, a taka jedna mieszkała w zagrzybionym domu, to widzę, że mam na tym forum przechlapane- delikatnie mówiąc ;)