Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

typujemy patologiczne imiona

Polecane posty

Gość gość
nie wierzę, jak można przejść przez życie ani razu się nie upiwszy?

Gość pan i wladca autora
Jestescie typowymi debilami, zeby pisac o takich rzeczach... Co ma imie do patologii? Twoja matka czy ojciec je nadaje i koniec. Waszym tokiem rozumowania znam mase ludzi "dziwnej tresci" o imionach gosia, lukasz, pawel, lucyna, ania, wojtek, grzegorz, grazyna, natalia, robert, darek itp ale znam tez ludzi ktorzy sa z******tymi ludzmi o tych samych imionach. Dziwi mnie mysl autorki tego tematu, ktora stara sie swoje albo rodzicow nie daj boze swoich dzieci imiona wybielic

Gość gość
NATAN DENIS ALAN MAX SEBASTIAN

Gość gość
a te zakompleksione szpary dalej debatują:D jak sie dowartościowują hahaha

Gość gość
a te zakompleksione szpary dalej debatują:D jak sie dowartościowują hahaha

Gość gość
znam pijanturę Renatę. prawdziwa patologia

Gość gość
jak ci sie temat nie podoba to tu nie wlaz

Gość gość
bede tu wchodzić aż taka k***a jak ty pojdzie stąd s********ć

Gość gość
Wieslaw/Wieslawa Boguslaw/Boguslawa Roksana Nikola Monika Aldona Marvin Kevin Bolek Marian Justyna

Gość gość
j**** patolę!

Gość gość
kaśka :O ja tak mam...

Gość Samantaa20
Jeszcze Adrian

Gość gość
Dorota to imię którego nienawidzę a z powodu osoby którą znałem, bardziej podłego człowieka jak żyję nie spotkałem. A na osiedlu to Alanków w ob/s,ran.ych dresach stojących od rana przy klatkach to często widuję, wiek od 8 - 25 lat.

Gość gość
Można by nawet stwierdzić iż matecznikiem przysłowiowej Dżesiki czy Alana jest bardzo często: mamusia która rozpoczęła budowę podstawowej komórki społecznej w wieku nastoletnim, tato rocznik podobny-osiedlowy złodziej, pijak i nierób, standardowo związek w konkubinacie, oboje rodzice lubią rozrywkowy tryb życia więc są znani w osiedlowych lokalach zwykle tych najbliżej ich legowiska, ubrani w niewyszukanym sportowym stylu, posługujący się językiem w którym co drugie słowo to ku..a, oczywiście najgłośniejsi w całej okolicy mieć takich za sąsiadów to lepiej wziąć linę i się powiesić.

Gość gość
"Można by nawet stwierdzić iż matecznikiem przysłowiowej Dżesiki czy Alana jest bardzo często: mamusia która rozpoczęła budowę podstawowej komórki społecznej w wieku nastoletnim, tato rocznik podobny-osiedlowy złodziej, pijak i nierób, standardowo związek w konkubinacie, oboje rodzice lubią rozrywkowy tryb życia więc są znani w osiedlowych lokalach zwykle tych najbliżej ich legowiska, ubrani w niewyszukanym sportowym stylu, posługujący się językiem w którym co drugie słowo to ku..a, oczywiście najgłośniejsi w całej okolicy mieć takich za sąsiadów to lepiej wziąć linę i się powiesić." Pięknie to ująłeś gościu :)

Gość gość
Mam sąsiadów, on architekt, ona lekarz - mili, grzeczni, kulturalni. Córka - Roksana, syn - Alan. I co ? zadna patologia, po prostu wypaczony gust :(

Gość gość
Sławek, albo Remek - te imiona mnie rozbrajają, są takie kurna pedalskie.

Gość gość
Nadieżda

Gość gość
ze tez nikt nie wymienil Nadia Ksawier (nie Ksawery tylko wlasnie Ksawier) masakra:O

Gość gość
Nadia - mamuska z czarnymi wlosami i rozdwojonymi koncowkami w bialych kozakach zujaca gume krecac morda jak krowa Nikola - maloletnia dresiara i konkubent robotnik budowlany, w wolnej chwili pijacy piwo pod Zabka Wanessa - alkoholicy tlukacy sie po pyskach w kazda sobote Dawidek, Danielek, Damianek, Oskarek - mamusia z tipsami i niemytymi dawno wlosami, tatus dresiarz koniecznie z wielkim tatuazem na bicepsie, gowniarz robi co chce.

Gość gość
hhaahahhaha

Gość gość
ostatnio jest moda na Natana, wku... mnie to imie, tez natalia monika roksanka michas damianek alanek sebcio denisek

Gość gość
Tatiana Natasza Samanta Natan Kevin Denis

Gość gość
elwira

Gość gość
gość nie wierzę, jak można przejść przez życie ani razu się nie upiwszy? Naprawde byla pijana moze dwa razy raz u wujka na weselu a raz jak bolal ja zab a tak ja bolal,ze napila sie wodki :O

Gość gość
Najgorsze imię to Mateusz i Damian Mateusza-charakteryzuje debilizm tak wielki,że aż trudno to opisać,jest to tez (zazwyczaj) krypto pedał i przemądrzały kootas Damian-to osobnik którego strojem wyjściowym jest dres oraz lubi grać maczo a wewnątrz kryje w sobie zastraszonego pedałka lubiącego w kakao.

Gość gość
I jeszcze wlasnie Natan lub o zgrozo Nataniel, to takie pomieszanie Danielka z Natankiem. Co sklania ludzi do nadawania dzieciom takich imion? Przeciez nie oszukujmy sie, ale jak slychac Wanessa! Brajan! to wszyscy momentalnie odwracaja sie zeby zobaczyc, co za patologia. Ale mamuski mysla, ze sa podziwiane za kreatywnosc :D

Gość gość
Jessika Amanda Angelika Laura Wioletka

Gość gość
a jakie imiona najladniejsze? mi sie podoba piotr andrzej krzysztof marek

Gość gość
to nie temat o najladniejszych imionach 🖐️