Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

typujemy patologiczne imiona

Polecane posty

Gość gość
Baska nie,kojarzy sie z gruba dziewczyna

Gość gość
Julka mi sie kojarzy z patologia, kolezanka tak nazwala swoja córeczkę i kiedyś sie pochwalila ze mama ryczala pól nocy to ta zaczela do niej krzyczeć zamknij sie juz ty mama szmato!! Od tamtej pory ograniczylam kontakty do czesc jak sie mijamy.

Gość gość
Mialo byc mala,sory Tel.mi,zmienił i nie zauwazylam.

Gość gość
Baśka trochę, ale z taką starszą co lubi wypić i jara szlugi więc spoko, Baśki są fajne. Najgorsza patola to dresiarnia z Dżesikami, Nikolkami i Oliwierkami i Brajanami

Gość Mam na imie Dorota
Mnie z zasadzie żadne imie meskie sie nie podoba i na szczecie mam córkę, ale chciałabym miec tez kiedys syna.I jak juz musze jakies wybrac to-nie zeby mi sie jakos szczególnie podobało ale- wybrałabym moze dawid lub daniel. jednak wg waszej teorii lepiej tego nie robic bo bedzie złodziejem, bi, kombinatorem i bog wie co jeszcze. to jakie imie preferujecie. krzyś może byc?

Gość gość
Łukaszek...gdzie twój ptaszek? Iwona-pijaczka ,k***a,mitomanka Renata-szmata Asia-szukająca obcego k***sia

Gość gość
Krzysztof jak najbardziej jest spoko

Gość gość
Agnieszka, Rozanna i Jacek. Kretyńskie imiona!

Gość gość
Mateusz. Jak tak można w ogóle kogoś nazwać?

Gość gość
Krzys mam syna,duży ,silny,meski,odważny ,sportowiec,pracuje nie miga się i opiekunczy....ma też wady ale jast przedewszystkim meżczyzną i ma jedną dziewczyne przez 5 lat i wierny,ktoś powie mamuśka wychwala synusia,ale taka prawda jest bardzo opiekunczy i dobrze sie czuje w tej roli bo lubi być taki ważny ;)

Gość gość
KRZYSZTOF, JAN, GRZEGORZ daj tak a będzie mądrym mężczyzną.

Gość gość
Może nie taki patol, ale Rafały to krętacze i ściemniacze, znam kilku...

Gość gość
oj Rafały to skąpce jakich mało. Nie naleza do patologii ale gatunek dusigroszów skąpców egoistów. Coś okropnego!

Gość gość
nie róbcie offtopu, na spoko-imiona jest już oddzielny temat ;)

Gość Mam na imie Dorota
z tym rafalem sie zgodze, a z krzysztofem jeszcze bardziej moj maz tak ma na imie:-) a co myslicie o wiktorii?

Gość gość
a wiktoria mi sie kojarzy z taką małą rozpieszczoną trochę zanadto panienką z dobrego domu co wszystko ma i życia nie zna nei wiem moze sie myle

Gość Diomio
Szczerze wam współczuję, że nie macie innych zajęć, tylko rzucacie na formum bluzgami na jakieś biedne Moniki, Nikole, Oskarki etcetera. I wiecie co? Mam dla was propozycję. ZAJMIJCIE SIĘ SOBĄ, polecam- działa! <3

Gość gość
RAFAŁ-tu ktos trafil,zgadzam sie bylam z takim przez pol roku

Gość gość
"biedne Moniki, Nikole, Oskarki etcetera" hahaha jasne.. chyba biedni są sąsiedzi takich oskarków i NIKOLI jak muszą wysłuchiwac wrzasków tej patologii

Gość Diomio
Taa, akurat. To że TY musisz wysłuchiwać akurat wrzasków matki takiej Nikolki, to nie znaczy, że wszystkie matki Nikolek się wydzierają. Zauważ, że jeśli ktoś się nie wydziera, to nie zwracasz na to uwagi, więc skąd wiesz czy obok Ciebie nie mieszka jeszcze pięć innych, cichych i normalnych Nikolek?

Gość gość
roksana, oskar, oliwier, sara, sandra

Gość gość
ale jak sie wydzieraja to tylko nikolki a nei np KASIE czy OLIWIE tak?

Gość gość
znałam jednego Mateusza, to był mistrz! Nawet bystry chłopak, ale patologiczny kłamca i mitoman: podobno przeżył swój pierwszy raz z bratową, mąż tej dziewczyny (a jego brat) miał w tym uczestniczyć!!! Poza tym lubi wielkie i tłuste dziewczyny, tych ładnych chyba się boi. I ma malutką fujarkę :D Pamiętajcie: MATEUSZ TO SYNONIM PATOLOGII!!!

Gość gość
Renata kojarzy mi się z patologią okropne jest

Gość gość
mi zadne z tych imion nie kojarzy sie z patologia. Nie obracam sie w takich kregach wiec osobniki z patologicznych rodzin sa mi obce. Wspolczuje wam ze zyjecie wsrod patologi tak ze kazde imie musi wam sie z nia kojarzyc. Ja takich skojarze nie mam.

Gość gość
Alan, Oliwier, Oskar - znam młode samotne puszczalskie patologiczne mamuśki z takimi imionami dzieci. Tylko dyskoteki i rozwalanie gir im w głowie.

Gość gość
Znajoma mieszka w UK powiedziała ze jej koleżanka ma córkę, która się nazywa Jessica Kiełbasa :))) nikt tego nie pobije

Gość gość
Dżesika Kiełbasa? No to niezła masa... hahahahah

Gość gość
P***b..i jesteście! Ile ludzi tyle gustow. 100 osob napisze że podoba im się imie np. Mikołaj a kolejne 100 napisze że to imie jest brzydkie.

Gość gość
Przepraszam bardzo moja Mama to Mariola i w zyciu nawet raz pijana nie byla :P ani nie pali wiec bez przesady :D:D:D: