Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

typujemy patologiczne imiona

Polecane posty

Gość gość
debilom sie nie przetłumaczy polska to już taki zacofany kraj sto lat przed murzynami załadowany stereotypami

Gość gość
Agnieszka nie musisz sie tak rozpisywać, bo napisałam to chcą potwierdzić to że w patologii można spotkać osoby o każdym imieniu. wcale nie uważam że wszystkie Agnieszki to patologia, ale reszta debili która znała by taką osobe z tym imieniem stwierdziłaby że każda taka jest ;) nie musisz mi chwalić sie swoim uniwerkiem bo to nic nie znaczy sama mam wyższe

Gość gość
Mi sie zawsze z patllogia kojarzylo imie monika, pewnie mialam pecha do dziewczyn o tym imieniu, ale kazda byla falszywa, zarozumiala, zdzirka... z meskich to krzysztof i grzegorz... kazdy ktorego znalam, to byl naciafacz, oszust, kretacz albo cham (chamy to zwlaszcza krzyski byly). Mareczki tez nie lepsze, dupcyngiele pospolite...

Gość gość
jest taka koniecznośc bo jeśli krytykujesz nazywając cudze imie patologią to najpierw przedstaw sie i powiedz jak sama masz na imie, nie powiesz sie bo możesz zostać skrytykowana lubisz byc takim cichym krytykiem. skoro masz rzadkie imie to według tutejszej zasady jesteś z patologii. xx po pierwsze, nie wiesz, ktore wypowiedzi byly moje, bo piszę wylacznie jako gość, skad wnioski że krytykuję? Po drugie, imię mam po babci, czyli kochanej mamie ojca, wiec uzasadnione. Tu jest oryginalne, poniewaz babcia nie była Polką. Drugie imie po drugiej babci - czyli nie moda, czy udawanie kogokolwiek, tylko tradycje rodzinne. Po trzecie - pierwsze słyszę ,zeby bylo koniecznoscia przedstawianie sie na anonimowym forum.

Gość gość
Moja siostrzenica ma na imie Andzelika,ma to imie po swojej prababci

Gość gość
ciekawe czy moje imie też jest patologiczne, mam na imie Żaneta jestem nauczycielką i ucze w liceum angielskiego ;)

Gość gość
Podsumowując- czy oceniamy ludzi po tym z czym nam się kojarzą ich imiona? można mieć na imię Kaśka,to "normalne" imię, ale jeśli ktoś kiedy znał zasmarkaną Kaśkę, córkę miejscowego pijaczka, juz zawsze to imię będzie mu się kojarzyło z patologią. To siedzi w was ludzie, a nie w imionach. A swoją drogą np imię Dżastin nie podoba mi się, ale moja koleżanka nazwała tak swojego syna, lata temu. Normalna rodzina, nawet dość zamożna, żadni pijacy itd. Dlatego to imię aczkolwiek oryginalne, zawsze kojarzy mi się z mega ślicznym synem koleżanki i tyle.

Gość gość
po pierwsze, nie wiesz, ktore wypowiedzi byly moje, bo piszę wylacznie jako gość, skad wnioski że krytykuję? Po drugie, imię mam po babci, czyli kochanej mamie ojca, wiec uzasadnione. Tu jest oryginalne, poniewaz babcia nie była Polką. Drugie imie po drugiej babci - czyli nie moda, czy udawanie kogokolwiek, tylko tradycje rodzinne. Po trzecie - pierwsze słyszę ,zeby bylo koniecznoscia przedstawianie sie na anonimowym forum. x skoro masz zagraniczne imie to nie wiem czy zauważyłam ale właśnie nie polskie imiona zostały tu nazwane patologią do której według teorii należysz hahahaha

Gość gość
no imie Marcela mi sie kojarzy źle - akurat z patologiczną laską :D nie wiem jakich ma rodziców ale ona puszcza się i jest z alkoholikiem który ją bije.

Gość gość
Drogi gościu z 21:35 nie chwalę się swoim wykształceniem ani brakiem nałogów- i co miałaś na myśli również wiem- jednak nic mnie tak nie drażni jak brak tolerancji oraz ocenianie ludzi po okładce. Stąd moje wypowiedzi.

Gość gość
A co powiecie o Justynach bo wszystkie jakie znam to wyrachowane rozbijaczki związków patrzące tylko z kim tu się przespać żeby mieć kolesia z kasą który będzie je utrzymywał.

Gość gość
Psycholg biznesy, Jacet Santorski w cytowany wczeniej artylule pisze m.in, "Jak wynika z wcześniejszych badań, Nicola, Oskar, Vanessa czy Dżastin kojarzą się z grupami o niskim statusie społecznym. - Rzeczywiście można powiedzieć, że tzw. grupy aspiracyjne do tych bardziej zamożnych wzorują się często, także przy wyborze imion dla dziecka, na serialach telewizyjnych. W końcu Nikola czy Jennifer to nie są imiona biblijne, ale telewizyjne. To taka trochę elegancja królowej disco polo, rodzice tak nazywając dziecko myślą, że jak ono pójdzie na interview w sprawie pracy to zwróci uwagę swoim wyszukanym imieniem"

Gość gość
Mam na imie Natalia,mam meza Dariusza i corke Marceline.oboje z mezem skonczylismy studia i pracujemy.nasi rodzice tez sa po studiach.i co patologia?

Gość gość
s********j i czytaj dalej pudelka albo inne artykuły a nie wklejasz takie g***o które nikogo nie obchodzi

Gość gość
Czemu się tak burzycie. Tak naprawdę patolą jest Jesika,Nikola i te takie "zagraniczne" oskarek,alanek Z reszta się nie zgodze"Monika,Krzysztof itd. normalne imiona. No,ale proszę jak ktoś nazywa dziecko Nikola to na pewno normlany nie jest ;/

Gość gość
gość Drogi gościu z 21:35 nie chwalę się swoim wykształceniem ani brakiem nałogów- i co miałaś na myśli również wiem- jednak nic mnie tak nie drażni jak brak tolerancji oraz ocenianie ludzi po okładce. Stąd moje wypowiedzi. x ocenianie ludzi po okładce to znaczy co? mowa jest o patologia to mówie kogo znam z tym imieniem i nie oceniam po okładce bo dobrze znałam swoją sąsiadke alkoholiczke

Gość gość
OOO 21:40- super przykład- kojarzy ci się Marcela z taką rodziną i już pogrzebałaś to imię. Co do gościa, który nie chce napisać swojego zagranicznego imienia to pytanie: moja starsza córka ma na imię Pola. Moja babcia miała na imię Apolonia, stąd Pola- bardzo chciałam Apolonia, ale gryzło się bardzo z nazwiskiem. Na babcię mówiliśmy oczywiście Pola, Polcia. Gdybym napisała, że ma na imię Pola powiedziałabyś, że patologia. A to po babci- nie żadne wymysły. Chodzi o to, że nieraz ktoś może mieć oryginalne imię, nie dlatego, że pochodzi z patologii, ale dlatego, że rodzina miała specjalne życzenie, tradycje, upodobania. Po co wsadzać wszystkich do jednego worka?

Gość gość
imie Nikola zawsze mi sie podobało, bo jest ładne chyba zazdrość przez was przemawia.

Gość gość
21:47 dobre, dobre. Ja na szczęście mieszkałam w nieco innej dzielnicy ;) Nie znałam dużo takich sąsiadek, ale z różnych opowieści i obserwacji wynika, że co imię to...patologia. Na twoje też by się coś znalazło-bez urazy oczywiście.

Gość gość
s********j i czytaj dalej pudelka albo inne artykuły a nie wklejasz takie g***o które nikogo nie obchodzi XX Akurat Jacek Santorski jest wiekszym autorytetem psychologicznym , niz wulgarna panienka z kafeterii Jacek Santorski (ur. 30 maja 1951 w Warszawie) – polski psycholog, psychoterapeuta, wydawca i przedsiębiorca. Ukończył studia magisterskie i następnie doktoranckie na Uniwersytecie Warszawskim. Zajmował się psychoterapią, uzyskując licencję terapeuty i trenera oraz superwizora treningu i psychoterapii Polskiego Towarzystwa Psychologicznego. Założył Laboratorium Psychoedukacji i Wydawnictwo Jacek Santorski & Co (w 2009 przemianowane na Wydawnictwo Czarna Owca), które to firmy zostały później przekazane jego wspólnikom. W drugiej połowie lat 90. zajął się prowadzeniem działalności jako konsultant przedsiębiorców w zakresie psychologii biznesu. Został współwłaścicielem firmy doradczej (Grupa Firm Doradczych VALUES) i Laboratorium Psychologii Zdrowia prowadzącego szkolenia dla lekarzy. Objął funkcję dyrektora programowego Akademii Psychologii Przywództwa, autorskiego programu dla menedżerów stworzonego z Witoldem Orłowskim. W 2012 został powołany w skład Rady Gospodarczej przy Prezesie Rady Ministrów.

Gość gość
znam jednego Krzyśka i Marka w moim wieku i to najporządniejsi i najbardziej pomocni faceci jakich znałam. jak będe chciała to dam swoim dzieciom imiona obcobrzmiące, bo od pospolitych Anek, Kasi i Joann mi sie nie dobrze robi. polska to taki dziwny naród że wszystko co nowe, inne jest beee nie każdy musi chcieć dac dziecku oklepane imie

Gość gość
a czy ja napisałam że pogrzebałam to imię? :O napisałam że źle mi się kojarzy,a to różnica. Nie nazwałabym tak córki. Ale na pewno nie uważam,że samo imię jest patologiczne.

Gość gość
zrób loda temu psychologi Jackowi bo widze że wpadł ci w oko :o

Gość gość
Andżelika,Angelina..FUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ku......e po prostu i tylko z kur.....mi się kojarzy

Gość gość
Kto wierzy w to co piszą psychologowie.moja koleżanka chodziła kiedyś do psychologa- wyssał z niej ostatniego grosza. To ich praca do cholery żeby pisać brednie. Jakby pogrzebać w różnych artykułach to by się znalazło tematów, że hoho typu: " Lubisz zielone warzywa- masz skłonności do homoseksualizmu";)

Gość gość
śmieszna jest panna, która tak podnieca się tym psychologiem. Ja pracuję w banku, uwierz mi, jestem dobrym ekspertem, napiszę ci jak zainwestować twoje oszczędności- mówię serio. Oddasz je mojemu bankowi? Ja będę miała prowizję, ty satysfakcję, że taki specjalista zajął się twoją gotówką.

Gość gość
Tępe dzidy, to było wałkowane 1000 razy - nie wszyscy z tymi imionami to patola, są wyjątki, są wypaczone gusta itp. ale niestety jakieś 85-90% to patolka.

Gość gość
Dżesika - rodzice mamusia dyskotekówa w białych kozaczkach z błyskotkami, tatuś klasyczne tępe dresiwo, dyskomuł, poznali się w dyskotece, poszli do kabiny i w kabinie zaciążyła Oskarek i Alanek, trzecie w drodze - samotna mamusia, każde z innym, sama chyba nie wie z kim, bo "lubi ten sport", w głowie tylko chlanie i ******ie

Gość gość
Dobranoc- dyskusja bez sensu, a temat jak zgrana płyta.

Gość gość
hahahha ja p******** ten topik udowadnia ze udziela sie tu pelno poyebancow dla ktorych imie znaczy ze ktos jest z patologii hahahahahahahha