Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem piękna w porównaniu z innymi dziewczynami na ulicy

Polecane posty

Gość gość

Lubię się przyglądać innym kobietom na ulicy i dochodzę za każdym razem do wniosku, że ładnych dziewczyn jest naprawdę mało! Owszem zdarzają się naprawdę śliczne dziewczyny w dodatku zadbane jakby wracały z jakiejś sesji zdjęciowej, ale to jest jakieś 1% wszystkich dziewczyn :( zdecydowana większość jest co najwyżej przeciętna, a nawet brzydka :( Wtedy patrząc w lustro uświadamiam sobie, że w porównaniu z tymi dziewczynami ja jestem piękna i nie mam prawa mieć żadnych kompleksów na punkcie urody bo twarz mam zdecydowanie powyżej przeciętnej na tle innych Polek i można mnie nazwać bardzo ładną dziewczyną.

Gość gość
a jestes tez wykształcona i bogata? to pogadamy

Gość gość
Pokaz tzycki pogadamy, tak w ciemno to se mozesz wiesz bączka puscic:-)

Gość gość
Jestem wykształcona, kończe własnie studia w SGH :D bogata JESZCZE nie jestem, ale po mojej uczelni biedy nikt nie klepie wiec się o swój byt nie boję :P

Gość gość
jak zbrzydniesz na starosc po 40 to juz zadnej zalety miec nie bedziesz skoro widzisz tylko swoje urode, po 40 zero urody inteligencji i skromnosci, istne zero

Gość gość
to co robisz na uczelni? najmij się w burdelu, tam docenią twoją urodę

Gość gość
IDE o zakład ze autorka jest singielka:D

Gość gość
tak, materiał na starą pannę

Gość gość
Tak się składa, że nie jestem pustą lalką i nie mam zamiaru zarabiać na życie wyglądem :P jestem ambitna, kończę własnie finanse, interesuję się rynkami finansowymi, piszę pracę magisterską na temat analizy technicznej i fundamentalnej, a mój cel to praca na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie :P

Gość gość
nie jestem singielka :P jestem w stałym związku już od prawie 4 lat. Skąd w ogóle pomysł, ze jestem sama?

Gość gość
kiedys gdy ja studiowalam studentki byly inne, skromne i cos mi sie wydaje ze ty nawet progu uczelni nigdy nie przekroczylas

Gość gość
proponuje ci napisac prace mgr na temat swojej wyjatkowej urody i jak wybitnie wyrozniasz sie na ulicy wsrod szarych myszek, wspolczuje ludziom z ktorymi w przyszlosci bedziesz pracowac

Gość gość
Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: "Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powabna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!"

Gość gość
A co Was duuupa boli o jej urodę, zazdrośnice, paszczaki?

Gość gość
No to byś się zdziwił, że jednak przekraczam próg uczelni codziennie i to od prawie 5 lat :P I to nie byle jakiej uczelni, ale najlepszej w kraju, jedynej polskiej uczelni, która coś znaczy za granicą. Poza tym po czym sądzisz, że nie jestem skromna? Po prostu stwierdziłam fakt, że wiele dziewczyn w Polsce jest nieładnych. Sama uważałam się zawsze za dziewczynę przeciętną, niebrzydką, ale też i nie piękną. Jednak kiedy zaczęłam przyglądać się innym dziewczynom na ulicy to stwierdziłam, ze wybijam się na ich tle i jestem zdecydowanie od nich ładniejsza

Gość gość
Niczego jej nie zazdroszczę. Napisać, że jest się pięknym i bogatym może każdy. Niech pokaże zdjęcie to wtedy ocenimy jak jest piękna :D

mnie nie boli, uświadamiam tylko autorce, że ponoć wydajemy się sobie 5 razy ładniejsi niż jestesmy w rzeczywistości, więc jest spora szansa, ze mózg autorki chroni ją od okrutnej prawdy.

Gość gość
Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: "Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powabna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!" Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: "Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powabna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!" Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: "Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powabna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!" Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: "Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powabna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!" Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: "Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powabna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!" Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: "Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powabna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!" Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: "Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powabna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!" Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: "Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powabna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!"

Gość gość
to akurat prawda, ja sama jestem brzydka ale 90% kobiet na ulicy też więc się nie martwię.

Gość gość
ile maż wzrostu? ile ważysz? wymiary?

Gość gość
nie wydaje mi sie by twoj kierunek byl wartosciowy, dla cibie tylko uroda i kasa sie liczy, piekna finansistka

Gość gość
He he, teraz debilki będą weryfikować.

Gość gość
ja w miarę byłam ładna skończyłam renomowaną uczelnię dobrze zarabiałam wybudowałam wielki dom, mam mieszkanie, samochody ale się starzeję i powiem - uroda to g***o

Gość gość
pitu pitu