Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

serial NIEPARZYŚCI o ludziach korzystających z biur matrymonialnych

Polecane posty

Gość gość

czy wiecie co się z nimi dalej dzieje ? jestem bardzo ciekawa, bardzo mnie pasjonowała ta dokumentalna telenowela

Gość cococolo
witam, ja również chciałabym się dowiedzieć czegokolwiek o bohaterach serialu, zwłaszcza Joli, jak potoczyło się życie kobiety, która za bardzo pragnęła kochać, no i tego łajzy Krzysztofa, co nie mógł się zdecydować.. Podtrzymuje temat, wie ktoś coś :)))

Gość gość
od wielu lat próbowałam sie dowiedzieć ale z netu i nic, szkoda , Jola juz ma pewnie córke pełnoletnią , ciekawe co z nią , syn tez juz mężczyzna ciekawe czy jola urodziła jeszcze jakies dzieci, czy została z tym jasiem którego poznała po odrzuceniu Krzysztofa ciekawe co z ta chudą co marzyła o dużym łysym facecie , ta która startowała do lokalnych wyborów miss i matka urodziła braciszka a co z tą , która poznała faceta z Ameryki , przyjechał dla niej i ona taka napalona była bo z Ameryki może ktos ma styczność i cos wie ?

Gość cococolo
no właśnie, bo "Królowej Życia" już pewnie nie ma z nami, a szkoda, bo wzbudziła we mnie wiele pozytywnych emocji, jestem też ciekawa jak potoczyły się losy najstarszej córki Joli, bardzo rozsądna dziewczynka- myślę, że bardziej niż matka, mam nadzieję, że polepszyła sobie w życiu :) no cóż, może coś ktoś wie..

Gość gość
a pamiętacie Prezesa i tego jego jopka co za nim biegał jak niewolnik? Piotr chyba :) ależ się dzięki nim naśmiałam, super by było, gdyby twórcy wrócili po latach do tych osób.. jestem ciekawa, no i zgadzam się z cococolo, też bardzo kibicuję najstarszej córce Joli- chyba Ani- baaardzo mądra życiowo dziewczynka, oby żyło jej się dobrze :)

Gość gość
Pamiętam yen dokument!

Gość gość
Prezes to juz dawno nie żyje, w 2000 roku zrobili odcinek co słychać u nich i wtedy Prezes już nie żył, robił interesy z kimś z Rosji chyba, jakieś drewno sprowadzał i miał atak serca a pokazywali Królową Życia też wtedy i świetnie wyglądała, lepiej niż na filmie, w kapeluszu ale teraz po 14 latach nie wiadomo co z nimi , pewnie już nie żyje a córka joli ile wtedy miała lat ? chyba 14 a serial był kręcony w latach 90 siatych , tylko odcinek -"po" był z 2000 roku to wychodzi na to że córka Joli ma teraz coś 30 lat ciekawe jak jej się zyje, bratu,niewiem czy on jest po 30 tce teraz, mała siostra ma chyba z 20 lat , tamten bobas z 17

Gość gośćDJPRZEMEK
Witam pisze jeden z uczestników serialu, chodż grałem tylko chyba 3 odcinkach i byłem jednym z młodszych uczestników Przemek dj Jola niby ma faceta , ta córka jej najmłodsza jest DE niedługo ślub praktycznie nic się u niej nie zmieniło wygląda prawie identycznie jak na filmie mam z nią częsty kontakt.Pozdrawiam DJPRZEMEK z Opola.Lucas De Niro profil fb

Gość gość
co u nich słychać ?

Gość DJ  PRZEMEK
Witam z tej strony Przemek powiem w skrócie Jola ma się dobrze pracuje córka rośnie fajna dziewczyna mieszka już w Opolu z cała rodzina syn pracuje w De.

Gość elenna

witam , czy ktoś wie co się u nich dzieje ? Co u Joli, ile ma wnuków ?

Gość elenna

może ktoś za 2 lata mi odpowie