Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj kilega ktory plakal w szkole ma taka dziewczyne ze szok

Polecane posty

Gość gość

Spotkalem ich ostatnio w kinie. Byl z taka laska ze glowa mama. Chyba bez grama makijażu, wlosy naturalny blond, maly nos, wielkie oczy, szczupla, idealna figura. Chwile pigadalismy. Ta dziewczyna bardzo sympatyczna, delikatna i taka kobieca. Dziwie sie bo on to taka p*****la. W liceum poteafil sie rozplakac jak mu dokuczali i w ogóle jakiś niezaradny

Gość gość
I bardzo dobrze. Jednak jest sprawiedliwość na tym świecie :)

Gość gość
przeciez wyglad nie jest najwazniejszy - juz zapomnieliscie, co p*********e w co drugim temacie? :D ;D

Gość gość
ha ha i bardzo dobrze niech se chłopak radzi teraz ci głupio co !!!!! trza było nie dokuczać

Gość gość
Prowo

Gość gość
Serio jak zibaczylem te laske to mowie Wam szczena mi opadla. Bardzo naturalna, ślicznie ubrana. Gęste wlosy, twarz normalnie jak lalka. Figura tak samo. A do tego bardzo delikatna, inteligentna, mili sie rozmawiali. Nie wiem jak on poderwal taka partie. Zawsze byl taka p***a z której wszyscy sie naśmiewali. Na imprezy nie chodzil. Jak mu dokuczali to plakal w szkole. Nie odzywal sie za wiele.

Gość gość
Bardzo dobrze, wszystkiego dobrego mu życzę. A ci, którzy mu dokuczali w szkole to frajerzy :)

Gość gość
Mój brat którego bili w szkole popełnił samobojstwo także twój kolega ma wiele szczęścia

Gość gość
Wszyscy, którzy gnębią innych w szkole psychicznie i fizycznie to zakompleksieni idioci, którym podnosi się samoocena, gdy uprzykrzą komuś innemu życie.

Gość pelna lodowa
co gul ci smignal? bo ty pewnie sam albo z jakims bazyle,:)) i co z tego ze plakal, tys taki twardziel? a jak c***a napisales na babskim forum, a z kolegi sie smiales.

Gość gość
"z jakimś bazylem" nikt wyglądu sobie nie wybierał. Paniusiu oby nowotwór wyzarl ci twarz albo komuś z twojej rodziny i żebyś musiała patrzeć na tego "bazyla"

Gość mmmalalalal
bol d**y?

Gość gość
jak wyżej, żal ci d**e ściska? ma to na co zasłużył, karma istnieje do ciebie też wróci karma w postaci raka d**y

Gość gość
nie ma karmy tak jak boga pewnie miał bogatych rodziców albo inny atut a to że ktoś się z niego śmiał o boże nikt go nie torturował ofiary szkolne są zalosne mnie też mieli za nikogo ale wiem że to wina ofiar

Gość gość
w czasach szkolnych bylem zerem bo nie miałem pieniędzy dla dziewczyn bylem zerem bo jestem brzydki nic się nie zmieniło a niektórym którzy mieli ze mnie ubaw cała szkole średnia powodzi się tak dobrze że jak na nich patrzę na fb to mam gul w gardle. To jest karma?.

Gość gość
Karma to nie jest, z definicji, cos, co ci zrekompensuje doznane przykrosci, kolego wyzej, doksztalc sie.

Gość gość
pewnie się wyrobił, albo laska ma nierówno pod kopula i to ukrywa pod maska ladnej inteligentki :D

Gość gość
tak ofiary w szkole są winne :o bo w szkole jest patologia i dokuczanie słabszym jak czytam takie coś to nóż mi sie otwiera w kieszenie, często prześladowane są osoby nieśmiałe i zamknięte w sobie i czym one sobie załużyły na wyzwiska i śmianie? albo kpienie z wyglądu? a taki argument że nie były przecież torturowane, to naprawde nie wiesz ile bólu psychicznego musiały dostać takie osoby.

Gość gość
"z jakimś bazylem" nikt wyglądu sobie nie wybierał. Paniusiu oby nowotwór wyzarl ci twarz albo komuś z twojej rodziny i żebyś musiała patrzeć na tego "bazyla" xxx jestes bazylem? z zyczeniami sie nie zesraj bo one wracaja;))