Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iloniaxxxxxx

Kochani moi ale jestem szczesliwa!!!

Polecane posty

Gość Iloniaxxxxxx

Za 5 dni po długich 4 i pół miesiącach wraca z Holandii mój ukochany chłopak! :) Odliczałam, cierpiałam, tęskniłam! I ten dzień nadchodzi. :) :) Jestem taka szczęśliwa, że wreszcie go zobaczę!! :):):):) Nawet nie macie pojęcia :D Kocham Was ludzie :D :D wkrótce moja tęsknota się skończy, achhhhh :) :) :) Pozdrawiam ciepło :) :* 🌼

Gość gość
a on juz inną obraca

Gość gość
No o fajnie, powodzenia.

Gość Iloniaxxxxxx
Jestem taka szczęśliwa, na pewno przywiezie mi jakiegoś syfilisa!!!

Gość Iloniaxxxxxx
Wiem, że macie to daleko w d***e hehe :):):) ale po tym co ja się wycierpiałam, co razem z nim przezyłam itd... nie dziwcie mi się, że jestem szczęśliwa i że was zadręczam swoją radością :):) Miałam depresje, codziennie płakałam, byłam sama i samotna, problemy.... i za 5 dni zobaczę go. Moje szczęście, już dni nie będą szare, ani nudne. ❤️

Gość gość
ja swojego byłego widziałam rano, a wieczorem inną dymał

Gość Iloniaxxxxxx
Dlaczego mówicie takie rzeczy, nie chcecie dać mi się cieszyć szczęściem czy jak? :(

Gość gość
a moj wlasnie lezy przed laptopem i zre watrobke z suchym chlebem. Lezy w majtach, podartym podkoszulku i frotowych skarpetkach. I tez jestem szczesliwa i cala w kwiatkach. Ale to nic! To nic! Jutro ide do pracy - dzien jak codzien - i szykuje mi sie ochrzan od p******ej menadzerki aaaaaaaaa!!!! Ratunkuuuuuuu! Chcialabym uciec i gdzies sie schowac bo ta baba przyprawia mnie o ataki paniki no! Trace przy niej osobowosc, czuje sie jak przedszkolak! AAAAAjjjjjj!!!

Gość gość
a mój ogląda telewizję ,i popija browca ,i mówi że mnie kocha

Gość Iloniaxxxxxx
Ech... nie chce o tym nawet myśleć :O Zaufałam mu i muszę wierzyć w to, że nie okazał się dupkiem i nie zdradzał mnie. :( Choć wiadomo, mam takie myśli. W końcu 4 i pół m-ca osobno ... ale ja wytrzymałam jakoś.

Gość gość
ilonia a ciesz sie ciesz! Poki mozesz i oby jak najdluzej! I obys nigdy nie musiala z przy/j/e/b/a/n/c/a/mi pracowac! Oby nikt juz wiecej nie musial znosic wrednosci posranych szefow, menedzerow - nikt!

Gość Iloniaxxxxxx
Zazdroszczę wam dziewczyny, bo też bym chciała żeby mój nawet popijał tego browca byleby był przy mnie. Szczęściary, obym i ja doczekała tego ❤️

Gość Iloniaxxxxxx
Dziękuję kochana hehe :):):) a najlepiej to życz mi abym po prostu tę pracę znalazła :P Bo jestem studentką 2 roku i jak dotąd nie pracowałam także wszystko przede mną - oby :):):):)