Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotruch622222

co robić w takiej sytuacji

Polecane posty

Gość piotruch622222

Witam. Jestem Piotrek i mam taki malutki problem. Mam takowy problem i nie wiem jak go rozwiązać. Jestem z dziewczyną kilka miesięcy i coraz bardziej zaczynamy "grzeszyć". Wpadliśmy na pomysł żeby zrobić coś nowego, żeby nie było monotonnie Laughing no i tutaj była lekka wymiana zdań, ona chciała coś na co ja się zgodziłem ale za to ona nie zgodziła się na mój pomysł. Tzn najpierw się tak jakby zgodziła a później szybko się wycofała twierdząc że "za wcześnie". W tym momencie atmosfera z mojej strony zrobiła się dość chłodna i pożegnanie też takie było. I teraz pytanie do Was, czy czekać na inicjatywe z jej strony do momentu aż się odezwie? I czy teraz ja mam trzymać lekki dystans w stosunku do niej?

Gość gość
Ale problemy... Ile wy macie lat?

Gość gość
jakie mieliście pomysły ? opisz, to pozwoli odpowiedzieć nam na twoje pytanie.

Gość gość
No co ty nie traktuj ją teraz na dystans bo pomyśli że zależy ci tylko na tym o co ją tam prosiłes.. Weź jej odpuśc poprostu..przecież seks to nie wszystko..macie jeszcze w cholerę czasu na takie zabawy..skoro powiedziała że dla niej za wcześnie to pewnie tak jest i nie czuje się gotowa..nie naciskaj ją bo zrobi coś czego potem będzie żałować i obwiniać ciebie że ją zmusiłes..bo taki dystans ją zmusi do tego że zrobi to o co ją tam prosiłes ale tylko z obawy że może cie stracić jeśli jej zależy a jej samej to nie będzie wogóle żadnej radości sprawiało..chciałbyś tak? Wątpię:) dlatego pomin ten krok którego nie chciała zrobić udawaj jakby nigdy nic się nie stało, będzie się czuła gotowa i będzie chciała Ci sprawić tą przyjemność to sama to zrobi w odpowiednim dla siebie czasie..powiedziałeś jej co byś chciał więc ona wie, będzie chciała to kiedyś cie zaskoczy i to zrobi najwazniejsze że wie jakie są twoje pragnienia:)

Gość gość
"No co ty nie traktuj ją teraz na dystans bo pomyśli że zależy ci tylko na tym o co ją tam prosiłes.. Weź jej odpuśc poprostu..przecież seks to nie wszystko..macie jeszcze w cholerę czasu na takie zabawy..skoro powiedziała że dla niej za wcześnie to pewnie tak jest i nie czuje się gotowa..nie naciskaj ją bo zrobi coś czego potem będzie żałować i obwiniać ciebie że ją zmusiłes..bo taki dystans ją zmusi do tego że zrobi to o co ją tam prosiłes ale tylko z obawy że może cie stracić jeśli jej zależy a jej samej to nie będzie wogóle żadnej radości sprawiało..chciałbyś tak? Wątpięusmiech.gif dlatego pomin ten krok którego nie chciała zrobić udawaj jakby nigdy nic się nie stało, będzie się czuła gotowa i będzie chciała Ci sprawić tą przyjemność to sama to zrobi w odpowiednim dla siebie czasie..powiedziałeś jej co byś chciał więc ona wie, będzie chciała to kiedyś cie zaskoczy i to zrobi najwazniejsze że wie jakie są twoje pragnieniausmiech.gif " I masz rację, tak zrobię! dzięki za odpowiedzi : )

Gość gość
Laughing co to?

Gość gość
śmiech

Gość gość
roześmiany

Gość gość
wesoły