Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndA

Gdzie poznać kobiety?

Polecane posty

Gość ndA

Hej. Pytanie jak wyżej. Gdzie je poznać ? Często wychodzę na miasto, ale niestety słabo jakoś tak poznać. Kluby odpadają myślę. Tak w wieku 18-20 lat myślę.

Gość gość
wszedzie mozna poznac

Gość gość
czasem rozne sytuacje sprawiaja ze poznajesz osobe

Gość ndA
Np. ja ubieram się elegancko, z klasą to gdzie taką kobietę ubierającą się podobnie jak ja z klasą mógłbym poznać ?

Gość gość
w burdelu

Gość gość
ile masz lat,

Gość ndA
20

Gość gość
jestes taki mlody i ubierasz sie juz tak elegancko i z klasa? rzadko ktory chlopak tak sie nosi w tym wieku ale ok, musisz miec wiecej pewnosci siebie, a poznac mozesz wszedzie , wkazdym miejscu nawet na ulicy, ale pamietaj bo ja np tego nienawidze jak facet podchodzi na ulicy i mowi ze chce moj numer, sam daj swoj numer jak ci sie jakas bardzo spodoba, zawsze pamietaj, dziewczyna z klasa nie zlapie zaraz za swoj tel i nie da ci go tak szybko, sam dawaj swoj numer, tylko nie miej ich w kieszeni juz zapisanych kilka hahaah, tylko tak jakbys przed chwila go zapisal

Gość gość
każdy otrzymany kosz od kobiety jest ciosem i siedzi głęboko w umyśle, gdy tych ciosów uzbiera się odpowiednia ilość następuje przesilenie i można wpaść w jeszcze większe kompleksy niż przedtem, zamykając się na cały świat

Gość ndA
Jestem pewny siebie, ale nie arogancki. Ubierać się tak lubię z klasą. Nie traktuje innych gorzej jak ktoś się biedniej ubiera. Wkońcu szata nie zdobi człowieka taka prawda, ale lepiej się czuje w takich ciuchach i tak chce chodzić ubrany. Nie no na ulicy jak podejdę do dziewczyny to nie mogę wziąć od niej numeru i pójść sobie, bo muszę najpierw w niej zbudzić jakieś zaufanie. Numeru kobiecie nie dam bez jej kontaktu dla mnie, bo to jest pewne, że kobieta jako 1 nie zadzwoni. Macie takie wysokie ego, że nawet ani się wasz zadzwonić czy napisać jako pierwsza do faceta :) Taka prawda.