Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest mozliwe dostac kredyt

Polecane posty

Gość gość

mając 1500zł i 2 osoby na utrzymaniu czy bank da...np 200tys.

Gość gość
a ile?

Gość gość
200 tys. ? Z takimi zarobkami ? haha wspaniałe poczucie humoru :P a co Ty chcesz za taką kasę kupić?

Gość gość
Jesteśmy na etapie załatwiania kredytu mieszkaniowego i żeby dostać 250tys trzeba zarabiać ok.4000zł netto mając 2 osoby na utrzymaniu.

Ile ;) ? A skąd mogę to wiedzieć ;) Zależy to od wielu czynników. Jeśli dostaniesz 10 tys. przy takich dochodach to będzie dobrze.

Gość gość
ja zarabiam 1800 netto i chcieli mi dac max 30 tys na 10 lat :D

Gość gość
mieszkanie w bloku ok 140tysiecy, pensja 1500 partnera. ja nie pracuje

Gość gość
my staraliśmy się o kredyt 220 tyś...i ie dostaliśmy.maż własna działalność od lat...zawsze wszystko na gotówkę kupowaliśmy i nigdy zadnych rat nie braliśmy..i nie dostaliśmy..tutak ktoś napisał nettio 4 tyś...my mielismy ok 6 tyś i nie dostaliśmy

Gość gość
my staraliśmy się o kredyt 220 tyś...i ie dostaliśmy.maż własna działalność od lat...zawsze wszystko na gotówkę kupowaliśmy i nigdy zadnych rat nie braliśmy..i nie dostaliśmy..tutak ktoś napisał nettio 4 tyś...my mielismy ok 6 tyś i nie dostaliśmy xxxxx To,że nigdy żadnych rat nie braliście to akurat nie jest dobre bo gybyście mieli już coś pospłacane w terminie to jesteście bardziej wiarygodni dla banku.

Gość gość
A Ty autorko to tak na serio z tym kredytem? A z czegop niby chcieliście go spłacać z tych 1500zł? :D

Gość gość
tak zgadza się....babka poradziła nam zeby brać na raty i spłącać..bo nie mamy historii kredytowej..ale jak nie było potrzeby to nie braliśmy a teraz olujemy w brodę sobie... i chcieliśmy uwaga 20 tyś nie 220 ..dwójka mi się wbiła...głupich 20 tyś nie dostaliśmy

Nie wiem jak to jest w tym programie Mieszkanie Dla Młodych, ale w normalnym trybie to możesz pomarzyć. My z mężem obydwoje pracujemy a nie mamy szans. Po drugie musisz mieć odpowiedni staż pracy. Nikt nie da Ci kredytu jak pracujesz 2 m-ce.

Gość gość
W takim razie to jest niemożliwe, że w żadnym banku nie chcieli wam dać 20tyś.

Gość gość
Nie dostaniesz. Nie ma co sie ludzic, zdolnosc kredytowa jest bardzo niska w tym przypadku.

Gość gość
ja nie chce on chce. konkubinat. jedno dziecko. myslicie ze policzą tylko ich(że nib mnie nie ma)

Gość gość
dokładnie 20 tyś zł,,,nie dostaliśmy....każdy bank odmawaił,,brak historii kredytowej....maż ma działalnośc ryczałt 5,5 i oni jakieś sumy z kosmosu biora przy liczeniu dochodu

Gość gość
Czy bank pyta o partnerkę jeżeli on poda tylko dziecko do dochodu

Gość gość
uważam ze to bezsensu ale on sie uparl(tesciowa go wkurzyla). niech nei przesadza, nie ma takiej tragedii, on i ona pracują