Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Martensy z mcarthur

Polecane posty

Gość gość

Hej czy miał ktos z was kupione martensy z mcarthur? napaliłam się na czarne lakierki do kostki za 99 zł tym bardziej, że są z naturalnej skóry, ale napisałam do nich gdzie były produkowane... i co? CHINY Gdybym nie wiedziała to juz bym kupiła, ale teraz się boję, że kupię i po roku już będą do kosza... Miał ktos z was do czynienia z ich martensami? nie stać mnie na dr martens za 400 zł a właśnie martensy bardzo mi się podobają i by mi do sukienki pasowały. W internecie nie mogę znaleźć żadnych opinii na ich temat, więc się chciałam tu zapytać czy mieliście martensy z mcarthura albo jakieś inne podróbki i co o nich myslicie ps:gdzie są produkowane te dr martens? wlk. brytania?

Gość Reila
Miałam kiedyś zwykłe, czarne, wysokie martensy z tej firmy. Kupiłam właśnie ze względu na niską cenę oraz jako wygodniejszą alternatywę dla glanów. Cóż...mają miękką skórkę, szybko dopasowały się do stopy i nie obcierały. Przechodziłam w nich niecałe 2 miesiące, jednak jak to bywa ze skórzanym obuwiem - mają tendencję do rozciągania. I tak na samym początku były trochę luźne w szerokości (przy maksymalnym ściągnięciu sznurówek), to po jakimś czasie musiałam się ich pozbyć bo zwyczajnie nie dało się w nich chodzić. Niestety, nie wiem jak jest z oryginalnymi Martensami, ale te z McArthura nie nadają się dla osób z wąskimi stopami i chudymi łydkami :)

Gość Armnadas
Ja ostatnio potrzebowałem kupić martensy damskie dla swojej żony na prezent. Długo szukałem aż w końcu znalazłem świetny sklep https://sklepmartens.pl/. Mają supr wybór i świetne ceny. Polecam!