Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc autorka

MASTURBACJA U 3 LATKI

Polecane posty

Gość gosc autorka

moze dziwnie to zabrzmi ale corka zaczela sie masturbowac. i robi to coraz czesciej. probuje tlumaczyc ze tak nie mozna ale w ogole nie reaguje. nie wiem co robic?? tlumaczenia nie pomagają, odwracanie uwagi rowniez, jestwtedy jakby nieobecna, mogę sobie mowic a ona nic,,, kladzie sie npo. na kanapie i pociera... co robic? nie zwraca uwagi czy ktos jest u nas czy nie, robi swoje, a ja mogę sobie tlumaczyc i nic..,

Gość gość
poczytaj o seksualności dzieci już niemowlaki to robią :)

Gość gość
spuść jej dobry wpie/rdol to się opamięta mała zboczenica

Gość gość
jaki wstyd dla ciebie, jak ktos to widzi to pewnie sobie mysli jak ty ja wychowałas, masakra co ty robisz, reaguj! nie mozesz jej klapsa dać?

Gość gość
Staraj sie ignorować albo wysylaj do jej pokoju mowić ze to jest prywatna sprawa. Tez to przeżyłam teraz ma 4 i jesli nadal to robi to moze przed snem u siebie w łóżku bo nic nie zauważyłam od paru miesięcy. Zreszta to normalne zachowanie , nie karz jej tylko i nie zabraniaj.

Gość gość
wg ideologi gender powinnas ją uczyć dochodzenia do orgazmu :D A tak poważnie... musisz odwracać jej uwage. Najczęściej masturbują się dzieci, które mają poświecane zbyt mało czasu ze strony opiekuna

Gość Przemo Przemoże 22
będzie z niej ostra suka. daj boże bym ją poznał za 20 lat

Gość gość
Moja córka też tak miala nie martw sie przejdzie wiem jak się czujesz ale to taki etap w jej życiu

Gość gość
To jest obrzydliwe, jak można za to nie karać? Gdyby mój syn to robił, a na szczęście ma 3,5 roku i tego nie robi to kara by była i to od razu. Chore jesteście, a ta co radzi wysyłać do swojego pokoju żeby córcia sobie "dokończyła" to jakaś nienormalna baba, może od razu jej pomóż w tym chorym zachowaniu. Co z wami jest nie tak, że takie rzeczy piszecie zboczone baby?

Gość gość
z dzieckiem trzeba porozmawiać albo iść do specjalisty! co w tym zboczonego? my dorośli to robimy! dziecko też może mieć poczucie swojej seksualności choć może nie rozumieć czemu to służy jak chcesz pozostawić uraz na psychice u dziecka, to jasne możesz je zlać...

Gość gość
I tak bym zrobiła gdybym u syna zauważyła, że takie rzeczy robi, a nie jeszcze głaskała po główce żeby sobie spokojnie skończył u siebie. Idiotki jesteście, tyle wam powiem.

Gość gość
ma zadatki na dziwkę widać

Gość gość
Ty od synka 3, 5 chora jestes!!!!! Poczekaj trochę to i twoj synek kochany będzie na takim etapie wtedy zobaczysz jak sie czuje matka gdy ma taki problem z dzieckiem

Gość gość
Wiele dzieci w tm wieku tak robi, to normalny etap. Nie należy karać, ale zachęcać też nie. Można próbować odwracać uwagę, ale jeśli to nie pomaga, to trzeba przeczekać.

Gość gość
Ja nie będę patrzeć na to idiotko ale reagować! Znasz takie słowo? Jak będzie miał 15 lat to niech sobie robi co chce w tej sferze ale nie pozwolę żeby trzylatek się zachowywał jak zboczuch.

Gość gość
Do autorki Chodzi twoja corka do przedszkola?

Gość gość
W tych czasach matki to jakieś puste lale, które wszystko łykają co idzie z zachodu, nawet to, że dziecko może jechać na ręcznym i nie ma w tym nic złego, a potem mamy dewiantów, g****icieli i seksoholików. Gratuluję pełni rozumu. Przykład dajecie i świadectwo sobie wystawiacie jak cholera.

Gość gość
co jest w tym zboczonego?! wy też w takim razie jesteście zboczone jakoś chyba spłodziłyście te swoje dzieci, chyba że wszystkie macie z probówki

Gość gość
To normalny etap w życiu dziecka PRAWIE kazde dziecko przez to przechodzi samo minie nie karaj dziecka tylko odwroc jej uwage za każdym razem jak tak będzie robic i nie martw się minie

Gość gość
ależ nic nie ma zboczonego w tym, że 3letnia dziewczynka pociera sobie pisie i dochodzi, ot normalka, dzień jak co dzień...

Gość gość
Jak tak robi,to podnieś ja z kanapy i powiedz głośno:TAK NIE WOLNO.

Gość gość
Nie no wy siebie słyszycie? A o klapsie któraś słyszała? Czy tylko znacie takie słowo z prehistorycznych czasów i nie wiecie co ono dokładnie oznacza?

Gość gość
Głupia pieprznięta idiotko jak chcesz to sobie reaguj i lej swoje dziecko, ale miej świadomość, ze tak małe dzieci NIE ROBIĄ tego świadomie i nie łączą tego z seksualnością w takim znaczeniu jak dorośli. Jak można karać dziecko za zachowanie, którego znaczenia nie rozumie. Ono nie wie czym jest seks i nie ma pojęcia z czym to się wiąże. U takiego dziecka to czysta fizjologia.

Gość gość
Ale wy nienormalne jesteście jak mozna karac za to dziecko przecież to później wpłynie na jego psychike. Jak nie zajmiesz dziecka czyms zeby go odciagnac od tego tylko będziesz krzyczeć i karac to ono tym bardziej będzie to robić gorzej będzie się z tym krylo i to będzie narastac.

Gość gość
Dokładnie jak tu ktoś pisał, szarpnij ją porządnie z tej kanapy tak żeby poczuła, powiedz podniesionym głosem, że nie wolno i niech się nawet zryczy, nie podchodź do niej aż się uspokoi i wtedy wytłumacz jeszcze raz dobitnie, że tak się nie robi. I do skutku.

Gość gość
A róbcie sobie idiotki co chcecie, możecie nawet dziecko nagradzać, ale ja będę robić po swojemu jeśli taka sytuacja będzie miała miejsce i na pewno odniesie skutek.

Gość gość
Jakich k***a dewiantów? Dewiantów to będziemy mieć jak durne matki będą lały dzieci za normalny etap rozwoju. Wtedy będą nerwice, zboczenia i dewiacje. A taki etap jest normalny i nie ma NIC wspólnego z seksualnością dorosłego człowieka, pozbawiony jest elementu pożądania i popędu i przede wszystkim świadomości. To mija.

Gość gość
pewnie zjeżdżałaś przy niej i teraz to powtarza, będzie kiedyś niezła :D

Gość gość
brawo tępe dzidy lejcie swoje dzieci za coś czego nie rozumieją!

Gość gość
Przynajmniej nie będą zboczeńcami seksualnymi jak wasze tępa dzido!