Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc autorka

MASTURBACJA U 3 LATKI

Polecane posty

Gość gość
"W tych czasach matki to jakieś puste lale, które wszystko łykają co idzie z zachodu, nawet to, że dziecko może jechać na ręcznym i nie ma w tym nic złego, a potem mamy dewiantów, g****icieli i seksoholików. Gratuluję pełni rozumu. Przykład dajecie i świadectwo sobie wystawiacie jak cholera." ______________ ależ ty jesteś ograniczona. to nie jest żadna moda z zachodu, głupia babo. mam 35 lat też się masturbowałam jako kilkulatka- kiedyś wydawało mi się, że jestem wyjątkowo inteligentna, że wpadłam na to sama z siebie tak wcześnie:D. tymczasem jest, to zupełnie zwykłe i typowe dla rozwoju. czytałam kiedyś o tym wątek na jakimś forum- mnóstwo kobiet pamięta, że masturbowały się jako dzieci. tylko że ja robiłam to w ukryciu- w łóżku, w trakcie leżakowania w przedszkolu, schowana pod stołem albo w szafie:D problem, to jest wtedy jak dziecko robi, to notorycznie i nie ma innych zainteresowań albo nie jest w stanie zrozumieć, że to nie jest czynność wykonywana publicznie..

Gość gość
Macie w domach swiniaki zboczone a nie dzieci i pasa nie potraficie użyć. Ohyda to czytać. A ta od pedofila niech nie sra zarem bo co mnie to obchodzi że jakis zje/bany pedofil to czyta, niech sobie czyta, krzywda mi sie nie stanie przez to.

Gość gość
15:56 robilas to podczas lezakowania w przedszkolu? O k***a nie wierzę. Gdybym byla twoją przedszkolanka to bym ci dupsko sprala i kazała paradowac se zdjętymi gaciami przy wszystkich, moze wtedy bys poznała co to wstyd. Takue jak ty nie powinny miec dzieci i obys nie miała.

Gość gość
Do tej polonistki, co błędy wytyka. Co jest złego w słowie "karać"? Jak powinnam to napisać?

Gość gość
nic nie ma złego w słowie "karać". ale "karacie za to dzieci" jest nie po polsku- powinno być "każecie za to dzieci". to nie ja jestem tą "polonistką", rzadko zwracam uwagę ludziom na błędy, ale fakt, że człowiek odnosi wrażenie, że umiejętność prawidłowej deklinacji i koniugacji zanika.

Gość gość
ht.tp:// ww.w .mamusie.net/ wiadomosci,masturbacja_dziecieca.html ht.tp:// ww.w. psychologiadziecka.org/ moja-corka-sie-masturbuje-czy-to-normalne/ htt.p:// babyland.net.p l/art/czytaj/rozwoj-osobowosci-dziecka/186/3 htt.p:// malicious.fm.interia.pl/ Freud.html ht.tp:// aneksy.pwn.pl/psychologia/ slownik.php?b=102 (czyt. STADIUM FALLICZNE) dla swietoszek - usuncie spacje w linkach i kropki na początku. Milej lektury. Dla bardziej ambitnych mogę później wrzucić kilka tytułów książek. Za dużo czytacie o gwiazdach show biznesu, a za mało o rzeczach które pomogłyby wam w życiu, miedzy innymi w byciu dobrym, świadomym rodzicem.

Gość gość
"kaŻECIE"???? TO OD SLOWA "KAZAC", INACZEJ ZMUSIC, NAKAZAC. OCH LUDZIE LUDZIE. I co do słowa "karać" ma deklinacja? Czasowników nie odmienia się przez przypadki. Nie ma to jak zwracać komuś uwagę nie mając o tym pojęcia. Nie udało Ci się zabłysnąć.

Gość gość
Masturbacja u 3latki to oznaka zaburzen. pewnie starzy sie przy niej pieprzyli to zaczela sama zjezdzac swintucha jedna. Raz i drugi po pysku i powinna sie oduczyc, a lapy gownem jej wysmarowac jak jeszcze raz tak zrobi.

Gość gość
Większość tych negatywnych komentarzy pisze jedna ograniczona matka, fanatyczka katolicka. Zamów dziecku egzorcyzmy, tak na wszelki wypadek!!!!

Gość gość
I potem taka mała świnia podaje rękę cioci, wujkowi czy innemu dziecku.

Gość gość
a może macie znajomego ksiedza ? :P

Gość gość
Jaka głupia z ciebie niedojda. A co ma ksiądz do masturbacji u dzieci? Lecz się.

Gość gość
Dokladnie!!wariatkom przeszkadza ze tesciowa pocaluje dziecko a ze mamy zboczuch sobie w pipie grzebie to juz jest ok

Gość gość
A moim zdaniem powinno się reagować. Wszyscy też mi mówili że syn z tego wyrośnie. Zaczął się bardzo sobą interesować w wieku 18msc, trwa to praktycznie do teraz z tym że ostatnio bardzo się to nasiliło (ma 3,5 roku). Młody potrafi robić to wszędzie, bez skrępowania, nawet w przedszkolu - cały czas jestem w kontakcie z wychowawczynią. Najgorzej jest w momencie kiedy brakuje mu chociaż przez chwilkę zajęcia.

Gość Madeleine76
O losie ja tez sobie grzebalam i dokladnie to pamietam , nie mialo to nic z seksem , ba ja nawet wtedy ( mialam ze 4 lata ) nie wiedzialam co to seks , myslalam ze dzieci bocian przynosi :) to bylo poprostu takie fajne uczucie jak to kiedy mnie babcia po pleckach drapala ot co

Gość gość
I taka prawda i teraz twój syn ma 3,5 roku i nie wiadomo co z nim zrobić, a na pewno dzieci z przedszkola opowiadają w domu co twój syn robi, kurczę współczuję ci bo jednak to trochę wstyd że on to do teraz robi i to wszędzie

Gość gość
To już nawet nie chodzi o jakiś wstyd, że on to robi tylko o to żeby zrozumiał że wieczne ugniatanie w każdym miejscu o każdej porze normalne nie jest.

Gość gość
Szkoda słów na Karoli. Smutne ze nic do was nie dociera :(:(:(

Gość gość
Matko 3,5 latka spierz mu wreszcie tyłek, w tym wieku jeszcze wszytko jest do odwrócenia ale musi widzieć, że to jest złe co robi. Nie reagujesz to tak masz. Ostro zwracaj mu uwagę jak to robi, a jak nie pomoże to zlej mu tyłek i nie użalaj się nad nim, niech popłacze sobie nawet godzinę trudno, ale przestanie walić konia.

Gość gość
nie mogę tego czytać... jak można nazwać małe dziecko zboczeńcem? wy jesteście chore. nawet jeśli to problem (choć ja tak nie uważam) to trzeba dziecku pomóc, pójść do lekarza, czegoś dowiedzieć się na ten temat z fachowych źródeł, a nie wyzywać nic nierozumiejące dziecko od dewiantów, zboczeńców itp.

Gość gość
No k***a śmiech na sali. Co za tępa strzała pisała to wyżej o nic nie rozumiejącym dziecku? 3,5 latek nie rozumie, że marszczenie freda jest nie na miejscu? No nie rozśmieszaj mnie idiotko. Pasa na doopie nie czuł to i nie rozumie, a ty sobie dalej uważaj, że 3,5 latek to idiota i nic nie rozumie. Inna tępota pisała tu o 6latku któremu codziennie stoi i który sobie pociera krocze, tez uważasz, że nic nie rozumie w tym wieku? Żal mi cię.

Gość gość
To nie jest tak jak Wy to sobie wyobrazacie. Nie robi tego przecież jak dorosły mezczyzna. Aż wstyd przyznać, ale dostał za to kiedyś w dupsko (puściły mi już nerwy) i i tak nic to nie dało bo i tak za chwilę to robił. Pracujemy nad tym. Jezeli nadal będzie tak jak jest to bez wahania udam się do seksuologa dziecięcego, bo psycholog narazie nie każe nic z tym robić...

Gość gość
ale to właśnie chodzi o madra reakcje a nie o kary cielesne. Madra reakcja jest odwracanie uwagi podczas gdy dziecko się dotyka, gdy staje się to nagminne zwrócenie uwagi że to rzecz intymna i nie powinien tego robić w obecności innych. Jak zapyta dlaczego to wytłumaczyć, nie mówić ze to jest "brzydkie" czy "zle" bo tak później będzie odbierał swoja przyjemność, jako coś złego - nie tylko przyjemność płynąca z seksu.

Gość gość
Nie wcale tak nie jest, że dałaś klapsa i nie przestał. Znając życie dałaś mu na tyłek i zaraz zaczęłaś przepraszać za to jak większość matek idiotek, a on powinien tak dostać żeby poczuł i mówić że robi źle i że takie zachowanie jest wstrętne. Ja bym tak zrobiła gdybym była w twojej sytuacji. Nie pozwoliłabym na takie coś w zachowaniu mojego dziecka.

Gość gość
Tak, bo ty wiesz najlepiej co i jak zrobiłam. Możesz mnie w nos pocałować.

Gość gość
Widać, że g***o zrobiłaś skoro twój bachor dalej wali konia przy wszystkich. Dzieci i przedszkolanki pewnie nagrywają go na telefony, pokazują w domu i się nabijają ze zboczeńca.

Gość gość
ten wulgarny język to zostaw dla swoich klientów albo koleżanek po fachu

Gość gość
Taka prawda, to nie dziecko, a zboczeniec mały. Będę rzeczy nazywać po imieniu, a nie udawać, że czegoś takiego nie ma. Skądś się biorą przyszli g****iciele, pedofile czy seksoholicy. Tu w tym wątku macie przykład paru potencjalnych dewiantów.

Gość gość
G****icielami zostają ludzie którzy maja problem ze swoja seksualnością. A takowe problemy moga mieć ludzie którzy w dzieciństwie dostawali po łapach jak tylko dotkneli swojego penisa. Tu nikt nie mówi ze te dzieci "walą konia" albo wkladają palce do pochwy, kobieto! Dziewczynki dotykają łechtaczki albo pobudzają ja pocierając o coś a chłopcy po prostu dotykają penisa. Poczytaj proszę artykuły do których linki masz wyżej. Dziecko tego dotyku nie kojarzy z seksem, orgazmem tylko czymś po prostu przyjemnym, bez podtekstów. Problem jest nie w dzieciach ktore to robią lecz w rodzicach - tym jak to odbierają i jak na to reagują. Jest takie przysłowie "głodnemu chleb na myśli", może ty masz problem ze swoja seksualnością i każdy dotyk penisa, własnego penisa przez chłopca jest dla ciebie waleniem konia? Może w tym jest problem? Penis dla chłopca jest taka sama częścią ciała jak ręka i noga. Może bijesz swoje dziecko jak głaska sobie własną dłoń?!

Gość gość
Nie ale zbiłabym jakby się dotykało w tych miejscach i zdania nie zmienię przez jakieś głupie artykuły. Skończ już temat.