Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc autorka

MASTURBACJA U 3 LATKI

Polecane posty

Gość gość
Co ty porównujesz dorosłego do dziecka? Od kiedy dziecko może uprawiać seks? No właśnie nie może, tak samo masturbacja jest niewskazana. Myśl trochę, a nie rzucaj z dupska argumentów.

Gość gość
Następna idiotka , dziecko nie utożsamia masturbacji z seksem.

Gość gość
Szczególnie 3 letnie ma taka wszechstronna wiedzę na temat seksu ze ho ho. Jedyne co takie dziecko wie to ze jak sie coś o coś popiera to jest miłe uczucie. Takie samo jak zjedzenie kawałka czekolady, wytaplanie w kałuży i zabawa z ukochanym psem !!!!! Tak dziecko o tym myśli.

Gość gość
Ja mam 6 letniego syna, ktory ma poranna erekcje i to od 1 mcy zycia, i nie ma to nic wspolnego Z podnieceniem, dzieci nie sa swiadomwe swej sexualnosci, synek rano sie budzi i pokazuje jak siurak stoi, jego to smieszy, ja nie smieje sie ani nie zloszcze, mowie ok, teraz sie ubieramy itp, tlumacze ze siusiak tez wstal i tp., czasem wgl maly sie dotyka po penisie, ale nie jest to masturbacja, tylko ciekawosc ciala, odczuwa juz wstyd przed kims, przy nas nie, ale ja podchodze na luzie, widzial mnie bez stanika, i nic, panie maja cyusie bo karmcia dziec****an i pani sie caluje i przytula, co mam dziecko bronic przed widokiem cyckiw co w kazdej reklamie czy teledysku ich pelno, strefa ponizej nie poruszana, tzn wie ze panie nie maja siusiakiw i tyle, a jesli corka autorki robi sb dobrze to nie chodzi o orgazm i masturbacje, dziecko czuje wtedy po peostu przyjemnisc i to robi, bo kazdy lubi sie tam dotykac, najl odwrocic wtedy jej uwage, a jak to robi czesto to sygnal ze czegos jej brak ze strony otoczenia bo ucieka w to, bo wtedy czuje sie ok i bezpieczna

Gość gość
A drzyjcie na siebie japy choć do rana. Coraz więcej matek idiotek jest na świecie. Wychowujcie sobie dalej te swoje seks roboty, mam tylko nadzieję, że takie coś się nie zbliży nigdy do mojego dziecka.

Gość feng
Szczerze mówiąc, chyba każdy to kiedyś robił, nawet w wieku dziecięcym :P Ja też. ~~~ No, ale to nieładnie, że nie zwraca uwagi, czy goście są, czy też ich nie ma, bo w końcu zwracasz jej uwagę to powinna zrozumieć że tak nie wolno, no nie? Wtedy wyprowadź ją z pokoju i powiedz, że jeśli jeszcze raz tak zrobi przy gościach albo w miejscu publicznym, nikogo już nie zaprosisz/nigdzie jej już nie zabierzesz. Powinno poskutkować :) ~~~ A w domu niech się masturbuje, nikomu krzywdy tym nie robi, czemu nie, skoro o seksie jeszcze nie wie nie ma w tym żadnych podtekstów :P

Gość gość
O k****. 6latek się dotyka i to jest ok według ciebie? I jeszcze pokazujesz mu cyce w tym wieku? Brawo, a myślałam, że takich pustaków nie ma nigdzie. Jakby twój zboczuch zadawał się z moim synem to chyba bym go na cztery wiatry pognała, a jeszcze zwróciła opiece społecznej uwagę, że to dziecko chyba jest wykorzystywane seksualnie skoro ma takie zapędy w tym wieku. Masakra!

Gość gość
Feng właśnie o to mi chodziło wytłumaczyć dziecku ze to nie jest sprawa publiczna i wszystko bedzie ok. Przynajmniej dziecko bedzie sie czuło bezpiecznie i przyjdzie kiedyś po kolejne pytania bo wie ze nie dostanie lania. Ja tez sie dotykalam i wiem ze KAŻDY to robił tylko teraz zgrywaja takie swietojebliwe.

Gość gość
Chciałam zwrócić uwagę mamie sześciolatka, że pokazywanie piersi jest raczej niestosowane w tym wieku, a jeśli dziecko ma nieustępujące wzwody nie powinnaś się wybrać do lekarza? Serio pytam.

Gość gość
Ja i mój maz sie z 5 letnia córka nago kąpiemy i co ...nic. Wie jaka jest różnica miedzy kobieta a mężczyzna , wytłumaczona ma różnice pomiędzy nagością w rodzinie a poza. Rozumie co to nietykalność osobista. Jak jej w trakcie zabawy w przedszkolu kolega próbował spodnie z tyłka ściągnąć bo chciał popatrzeć to od razu poszła do nauczycielki.

Gość gość
te wielce oburzone pewnie z*********ć będą w niedzielę na mszę wielce świętą :)

Gość gość
Jesteście nienormalni i zboczeni. Czekajcie aż córcia zacznie o tym w przedszkolu opowiadać, zaraz się zainteresują odpowiednie służby. Rzygać mi się chce jak słyszę o takich śmieciach, które się kąpią z dzieckiem w takim wieku. A może tatusiowi się to podoba w trochę inny sposób, pomyśl o tym.

Gość gość
Tylko zboczency którzy sami tak myśl mogą coś takiego napisać. Córka moze sobie opowiadać co che i gdzie chce bo w nagości nie ma nic złego. Pod prysznic każdy wchodzi nago wiec z jakiej okazji ojciec ma w gaciach.?

Gość gość
Hahaha. Te co mówią ze to takie "nowoczesne, z zachodu" to są w dużym błędzie. Jest to normalny etap rozwoju, został opisany przez Freuda, radze się dokształcić. Nie tłumacz, nie zabraniaj mówiąc "nie wolno, to jest brzydkie/zle" bo tylko nauczysz dziecko ze sprawy związane z własną seksualnością, intymnością są brzydkie i złe. Bron boże nie karć! Staraj się odwrócić uwagę dziecka, aż do skutku !

Gość gość
Jesteś świnia, że na to pozwalasz, a twoja córa przez was nie wie co to wstyd.

Gość gość
Ty sobie odwracaj uwagę i czekaj aż do skutku ja nie mam zamiaru na to pozwalać. Są inne kary i równie skuteczne jak nie bardziej. Zabraniać będę i to podniesionym głosem. Na szczęście nic takiego na razie nie zauważyłam ale nie mówię hop.

Gość gość
Doskonale wie co to wstyd i ze nikt nie ma prawa jej oglądać nago poza nami i lekarzem. Za rok, dwa sama nas poprosi o chwile intymności pod prysznicem a my to oczywiście uszanujemy. Nikt nie mowi o kapaniu sie nago z nastolatka. Ale jak mowie tylko osoby z "brudnymi" myślami w ten sposób podchodzą do nagości, seksu i masturbacji.

Gość gość
Tak sobie odwracaj kota ogonem świńska matko, ale 5latka nie jest głupia i nie wyobrażam sobie żeby takie dziecko miało się kąpać z nagim ojcem i widzieć jego siusiaka. To jest obrzydliwe kobieto, leczcie się oboje idź do psychologa dziecięcego to się przerazisz co ci powie jakie są skutki takich niewinnych kąpieli. A potem w telewizji kolejna głośna sprawa o dziecku molestowanym seksualnie.

Gość gość
Ona tak zwraca uwagę na ojca siusiaka jak ty na fizykę kwantowa. Zapytała raz jak miała 3 lata czemu tata ma a my nie . Wzięłam książkę dla dzieci o tej tematyce i pokazałam zdjecia dzieci w jej wieku , a pozniej takie same zdjecia osób dorosłych. I koniec tematu było tata ma siusiaka bo jest chłopcem, mama ma piersi bo jest dziewczynka.

Gość gość
I tak tak w tej książce od lat 3 są nagie zdjecia zwykłych ludzi stojących prosto przodem i tyłem LOL

Gość gość
Idę spać z tym moim świńskimi mezem a jutro jak córka wstanie to tak jej wpiernicze za ta masturbacje pare miesięcy temu ze sie nie pozbiera LOL

Gość gość
Masturbujesz się, dostajesz lanie, prosta zależność -> ta co to napisała chyba ma orzeszka zamiast mózgu. Lanie dziecko kojarzy jako kare za coś złego. Ono nie myśli"masturbuje się żeby mieć orgazm" tylko "dotykam tam i jest mi miło". Milo jest mu też jak bawi się ulubionym misiem albo pluska w basenie. Tym jest dla niego masturbacja, mila zabawą! I dowodem na to jest to że nie przeszkadza dziecku masturbujacemu się obecność innych osób. Jak bawi się misiem to też nie chowa się przed innymi. Masturbacja ma mu się według ciebie kojarzyć z karą, na długo może zostać mu takie myślenie w głowie.

Gość gość
nie tłumacz debilce-nie zrozumie i tak :D

Gość gość
Co druga tutaj to widzę owoc niepokalanego poczęcia. Nagość obrzydliwość, masturbacja zboczenie, seks tylko dla dziwek... Gratuluję dedukcji świętoszki.

Gość gość
dawno się tak nie uśmiałam! to jest obrzydliwe! trzeba karać! klapsem! stanowczo! hahahaha rzeczywiście straszny problem. Też to robiłam jak miałam 5 lat, mój facet jeszcze wcześniej. Nie widzę problemu :)

Gość gość
brawo święte matrony!

Gość gość
jak czytam wypowiedzi w stylu "spierz ją porządnie", "zrzuć z tego łóżka", "wstrząśnij tak żeby się jej raz na zawsze odechciało" to aż mnie ciarki przechodzą i wierzyć się nie chce że w XXI wieku żyją tak zacofani, niedouczeni i niedoinformowani ludzi. ja jestem po studiach pedagogicznych i chcę oznajmić że to co robi twoja córka jest nie mało że normalne to na dodatek świadczy o jej PRAWIDŁOWYM ROZWOJU! gwarantuje ci że jak zaczniesz jej zabraniać i ją za to karać to twoja córka będzie miała problemy na późniejszych etapach rozwoju. kiedy była niemowlakiem to wsadzała do buzi rączki i różki i uczyła się swojego ciała, teraz uczy się swojej seksualności, pozwól jej na to jak nie chcesz żeby potem miała problemy, i nie patrz co ludzie powiedzą no bo co jest dla ciebie ważniejsze; opinia znajomych czy zdrowie córki?????

Gość gość
jesteś po studiach pedagogicznych i masz wiedzę na ten temat, ale uważaj bo za chwilę zostaniesz wyzwana przez dewiantkę seksualną przez te cnotki tutaj...

Gość gość
3 latka się masturbuje a 13 latka bawi się w słoneczko :P

Gość gość
toś dała porównanie... jak w ogóle można tak dwie różne rzeczy wsadzać do jednego worka? to właśnie świadczy o zacofaniu i braku elementarnej wiedzy na temat rozwoju dziecka