Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety lubią dostawać kwiaty?

Polecane posty

Gość gość

I to najlepiej wielkie bukiety? Jeszcze jak jednego słonecznika lubię dostać tak bukiety uważam za straszne marnowanie pieniędzy. Zaraz zwiędnie a kilkadziesiąt złotych poszło... ;] Wolę dostawać prezenty praktyczne albo coś co zostanie na dłużej :) Cieszę się, że mój mężczyzna to szanuje ale czasem koleżanki wręcz mi współczują, że bukietów nie dostaję...

Gość gość
bo jak laska dostanie kwiaty to swiadczy to o romantycznosci, pomimo tego ze kwiaty zwiedna to liczy sie gest romantico, a skoro ty wolisz dostawac prezenty to znaczy ze jestes zwykla ****** materialistka idiotko!!!!!!!!!! facet powinien cie kopnac w d**e

mówię za siebie: bo mi miło, że ktoś chciał mi sprawić przyjemność, bo lubię kwiaty, bo ładnie pachną, bo zawsze suszę bukiety i je zbieram....

Gość gość
hahaha! Romantyczność nie zależy od wydania 100zł na bukiet kwiatów! Mówię co wolę dostać od kwiatów, nie że czegoś wymagam ;] Nie klepię biedy ale szanuję pieniądze a takie coś to zwykłe marnotrawstwo moim zdaniem.

Każdy ma inne podejście. Ja np. krzywo patrzę na "praktyczne" prezenty.

Gość gość
podobno kobiety lubią dostawać kwiaty bo to symbole waginy

Mi kwiaty są obojętne mocno ;) Nie rozumiem koleżanek płaczących, że dawno kwiatków nie dostały, wręcz ich wymagających ale też nie powiem, że się wkurzam jak już kwiatki dostaję. Dostaję rzadko, częściej dostaję rzeczy powszechnie uważane za mniej romantyczne (książki) lub bardziej (mój mężczyzna cudownie włada słowem) ale jak dostaję kwiatki to wiem, że z serca i dlatego się z nich cieszę :) Nigdy się natomiast nie spotkałam z jakimś współczuciem, że nie dostaję bukietów :) Spotykam się za to z wielką potrzebą chwalenia się światu jak już się kwiaty dostało (focia na fejsbunia!)

Gość gość
ja tez nie libie dostawac kwiatow

o to chodzi, że romantyzm i moc kwiatów w żaden sposób praktyka nie urzeczywistni. Bo praktyka jest tak realna jak wszystko w życiu, a to jest coś irracjonalnego tak samo jak pewne odczucia.

Gość gość
Bo śmierdzą im krocza a kwiaty pachną co dalej pomyśl sam B-);>

Gość gość
Bo lubię kwiaty w domu, czasem sama kupuję. A dostawać lubię, bo to właśnie taki niepraktyczne prezent - mężczyzna zainwestował w to, mimo że nietrwałe, tylko dla mojej przyjemności :)

Gość gość
Bo są ładne, a kobiety lubią ładne rzeczy, ładne ubrania, ładne błyskotki, lubią czuć się jak księżniczki, a księżniczki są otoczone luksusami i ładnymi rzeczami.

Gość gość
Lubią bo lubią piekno .A kwiaty są piękne :-D

Gość Helena129
Moim zdaniem warto skorzystać z pomocy kwiaciarni internetowej i zamówić kwiaty przez Internet bez wychodzenia z domu - oszczędność czasu i pieniędzy na podróże. Wiadomo, że najlepiej dać kwiaty osobiście, ale nie zawsze tak się da - anonimowe kwiaty wręczane przez kuriera też są miłym prezentem. :) Polecam http://www.twojekwiaty.pl/do/page/kwiaciarnia-warszawa

Gość gość
alergiczki nie lubia

Gość gość
Trzymajcie namiary - http://www.roseduchateau.com/ I szczególnie lubią, kiedy właśnie dostają je od kuriera, nieznajomego, i wtedy gdy są to rzeczywiście piękne róże. Która kobieta tego nie lubi? ;-)

Gość gość
bo kwiaty są piękne jak kobiety ja lubię kwiaty dostawać od męża, który zawsze kupuje je w Kwiaty u Bożeny Warszawa kocham róże :)

Gość gość
To miłe dostać coś pięknego

Gość gość00089
bo to jest wiadomośc od mężczyzny,miłosna ,jak miłosny list ,ma wartość niematerialną dlatego musi zwiędnąć ,i tak to co niematerialne ma wartość najwyższą więc wasze żale są małe