Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic prosze o rady :(

Polecane posty

Gość gość

Kocham faceta, ale przez moją upierdliwość i zachowanie on nie chce mnie znać. Nie wiem, co konkretnie mu zrobiłam, ale za każdym razem, gdy próbuję odnowić kontakt on pisze "daj se spokój". Bardzo mi na nim zależy ale nie wiem już co robić, odpuścić, czy dalej próbować? Próbowałam już przepraszać, jestem miła bardzo dla niego ale on wciąż to samo, po prostu ma mnie dosyć a ja go tak kocham...

Gość gość
poprostu daj sobie spokoj, serce nie sluga i daj tez jemu spokoj

Gość gość
powiedz ze dasz mu d**y za darmo.

Gość gość
Za bardzo sie narzucasz to dlatego przestan do niego pisac bo cie z nienawidzi o ile jyz tego nie zrobil

Gość gość
A co jeśli stracę go na zawsze? Nie chcę tego a boję się, że jak przestanę zabiegać o niego to go stracę i znajdzie sobie inną

Gość gość
w d***e z nim

Gość gość
Jeżeli pisze "daj se spokój" to dla mnie jednoznaczne słowa. Wiem,że jest Ci ciężko dusić w sobie tą myśl,że ma to gdzieś,ale niestety tacy faceci już są jak się uprą zdania nie zmienią. Widocznie musiałaś mu zajść za skórę,ale i tak dla mnie takie słowa świadczą o braku dojrzałości z jego strony. Powinniście pogadać i wszystko sobie wyjaśnić. Napisz mu co czujesz czego oczekujesz... chociaż tego żeby napisał jaki jest powód,że nie ma ochoty mieć z tobą nic do czynienia! Chyba masz prawo wiedzieć.